Mon. Oct 3rd, 2022
Jacob de geer föräldrar
Jacob de geer föräldrar

Jacob de geer föräldrar /\ Jacob Louis de Geer är en svensk entreprenör som föddes i augusti 1975. Hans mest efterlängtade uppgifter inkluderar att vara en del av och grunda Zettles finansteknikföretag, samt att agera som dess verksamhetschef under en längre tid.

Tidig barndom och första läsåretDe Geer tillbringade en betydande del av sitt liv i Upplands Vasby, Sverige, i Stora Wasby slott. Som skollärare och bankman var Hans mor och Christina båda anställda på samma företag.

Det var inte ovanligt att båda Hans föräldrar var aktivt involverade i hans utbildning någon gång. 1999 blev De Geer den första anställde på Martin Lorentzons TradeDoubler, ett konsultföretag för digital marknadsföring.

En TradeDoubler-tjänst erbjöds av De Geer i det här fallet, och jag drog fördel av den genom att själv registrera mig för tjänsten.

Efter lanseringen av TradeDoubler 2007 etablerades medieföretaget Geer Tre Kronor och filmdistributionswebbplatsen Ameibo. 2010 präglades av att han sprängde bandet med båda stänkskärmarna.

Under lanseringen av Zettles finansiella teknikföretag 2010 var de Geer en av personerna som hjälpte till. För mobila enheter utvecklar Zettle mjukvara och mikrochipkortläsare.

Efter att han såg sin ex-fru, en importör av solglasögon, forlora affärer på en mässa eftersom hon inte kunde ta emot kreditkortsbetalningar från kunder, kom han på idén om Zettle. Dessförinnan kunde han inte acceptera betalningar gjorda med kreditkort från kunder.

Under 2018 spenderade PayPal totalt 2,2 miljoner dollar för att befria Zettle från sin tidigare mästare, de Geer. De Geer fortsätter att fungera som företagets operativa direktör vid Zettles huvudkontor i Stockholm, som ligger i Sverige.

Jacob de Geer ger dig några råd om hur du ska gå vidare. Det är möjligt att detta är hans bästa sökning hittills. Någon gång i det förflutna fick han ta itu med ett koncept som var mindre än idealiskt.

Hans synvinkel är den enda utmaningen som måste förstås i ljuset av att hans pappa sa till honom att han inte kunde gå igenom det. Detta är det enda som står i vägen för honom.

När han får sina egna tankar förvandlas han till en helt annan person. Eftersom du alltid är fokuserad på ditt jobb eller dina tankar, är du alltid inuti.

Efter denna tid kommer det inte att finnas fler chanser att komma med nya idéer. Kan du berätta för mig att det inte är en dålig idé att starta tre nya företag?

Trots detta har Jacob precis anlänt till Stockholm på en bekant adress och är på väg för att träffa någon han haft att göra med tidigare.

Trots detta, vad hindrar honom från att diskutera detta med någon som delar hans åsikter? Det finns tillfällen då även det mest rutinmässiga smpratet kan vara underhylding, eller hur? Låt oss ha lite kul genom att kväva och dricka en tank med minst två framggsrika bartendrar.

När Jacobs mamma träffade Magnus Nilsson på en lunch berättade hon att han inte hade så mycket för sig just nu. I sin mammas mage kunde Jacob spionera på en kille.

Den första personen som berättade för Jakob om män var hans mor. För flera andra verksamheter kunde han sälja sitt arbete och sitta i trapphusen i närheten.

En medelålders man som tror sig vara i 50-årsåldern vaknar mitt i natten efter att ha presenterat sig som Magnus Nilsson och bjudit in en gäst till sitt kontor.

Han hälsar besökare till sitt kontor. Innan Jacob fick en chans att berätta för den andra personen om händelser från hans synvinkel, därför sa han till den andra personen:

“Bara en sak tills vi börjar, inga idéer nu.” Jag tvingade mig själv att läsa vad jag hade skrivit för mitt yngre jag. Omedelbart efter att ha sagt “Ingen risk” går Jacob vidare till nästa steg för att utveckla en idé som kommer att överföras till Izettle på ett så massivt sätt.

Jacob de geer föräldrar
Jacob de geer föräldrar

Ironiskt nog var det Jacobs yngre syster, som var egen företagare och en stor inspirationskälla för idén, som kom på konceptet.

Efter att ha kommit tillbaka från ett affärsmöte ringde hon ett företag som uteslutande ägnar sig åt försäljning av lisps och hon sa att om hon hade kunnat bli av med sina kreditkortsbetalningar där så hade hon kunnat garantera en femtoprocentig köpeskilling.

Det sa hon efter att ha blivit utnämnd som den som kunde ha garanterat lånets framgång om hon hade kunnat ta ut kontanter från kongresscentrets kreditkortsmaskiner.

Ett andra alternativ var att ta ut ett högt pris för att förhindra din egen teleporteringsterminal från att slutföra uppgiften. Jacob kom fram till att någon redan hade svarat på frågan om gytan.

Trots sina bästa ansträngningar kunde han inte hitta något. Som ett resultat var marknaden väl representerad, trots att små företag stod för 30–40 procent av BNP:

s marknadsandel inom varje sektor. Den här sidan gav en fantastisk möjlighet för potentiella köpare att ta en titt. Du kan slippa besväret med att betala med kreditkort genom att använda en mobiltelefon under ledning av en kreditkortsläsare.

Magnus Nilsson försöker förstå Jacobs förälskelse i roil och vaggvisa. Istället för att konvertera din mobila enhet till en korttidslagringsenhet, överväg att göra det.

Efter en liten paus där han lät materialet lägga sig, fortsatte han med uppgiften att ställa några allomfattande frågor innan han delade upp sig i två grupper.

Efter en tid började Jacobs telefon ringa och killen som ringde honom sa: “Du förstörde min dag. Det är synd vad som händer här. Min outfit kommer att kosta mig mycket pengar.

Vi träffar Jacob de Geer på sextonad balkong i Stockholms högsta byggnad, Norra Tornen. Den ritades av OMA, en av de mest kända arkitektbyråerna i världen, och byggdes av Oscar Properties, en avancerad fastighetsutvecklare, för att byggas.

Silicon Valley har aldrig varit så nära Stockholm som det är nu, sedan det amerikanska e-handelsföretaget PayPal gjorde sitt mest betydande inhopp på den svenska marknaden – Jacob de Geers Izettle.

Som ett direkt resultat av den föregående trenden är Sverige redo att anta en ännu mer framåt- ställning i den internationella tekniksektorn.

Ett välkänt Silicon Valley-företag, Izettles moderbolag Stockholm, har tillhandahållit finansiering för både Izettle och Stockholm.

Jacob de geer föräldrar
Jacob de geer föräldrar

By sehzuka