Tue. Oct 4th, 2022

Isabella Löwengrip Pojkvän /\ För ett år sedan var framgångsrika entreprenören Isabella Lowengrip, 30 år, och hennes partner, erfarne undervattensfotografen Paul Sundvik, 53 år, ett lyckligt par.

Isabella Löwengrip Pojkvän
Isabella Löwengrip Pojkvän

På grund av det faktum att deras födslar skiljer sig en dag från varandra, är skillnaden mellan deras åldrar nästan exakt 23 år.

Isabella Lowengrip förklarar hur hon utvärderar åldersskillnaden i samband med en frågestund på bloggarens Instagramkonto.

“När det kommer till musik är Pauls åldersfördel gentemot mina 23 år omedelbart uppenbar. Men anledningen till att jag känner till alla band han spelar är att min far brukade spela de låtarna.

De är i samma ålder som varandra Men för att vara ärlig så tänker jag inte alls på min ålder. Kärlek har ingen ålder, “Hon är en författare.

Åldersskillnaden mellan Isabella Lowengrip och hennes sambo, Paul Sundvik, är 23 år.

Bloggaren svarar bland annat på frågan om hur hon känner inför det när hon deltar i en frågestund på Instagram. Skribenten som skrev inlägget på Instagram uppgav att “Det syns bara när det kommer till musik.”

Pingis Hadenius, Isabellas gamla affärskollega, presenterade de två och redan från deras första dejt stod det klart att de var menade för varandra.

Det var ett möte för helt främlingar. Royal Motor Boat Club skulle bli platsen där jag skulle hämtas. Isabella Lowengrip skrev på sin blogg att ögonblicket han öste upp mig var det ögonblick hon blev kär i honom vid första ögonkastet.

Få människor, om några, kommer sannolikt att bli ledsna över nyheten att Isabella och Paul har byggt ett framgångsrikt liv tillsammans. Men exakt vad hände när de blev tillsammans?

Att vi hittade varandra var lite av en lycklig olycka. I den femte säsongen av tv-programmet Tillsammans med Stromstedts gör Paul Sundvik kommentaren att din kompis Pingis var den som ringde och berättade att hon hade en dam till honom som han behövde se.

Pingis hade delat identisk information med dem båda och upprepade sig själv.

– Jag tänkte “nej, tja, nej. En ung kvinna med en selfie-pinne och annan tillhörande rekvisita närmar sig”, fortsätter Paul.

Han erkänner också att han hade förutfattade meningar om Isabella, men att dessa föreställningar förändrades mycket snabbt när de två träffades och tillbringade lite tid tillsammans.

Det var kärlek vid första ögonkastet för dem båda! Isabella bekräftar att så var fallet.

Paul fyller i:– Du fattar, vi kopplade ihop. Omedelbart började vi chatta med varandra. Efter det började det duggregna och där stod man hela tiden. Jag var rädd att du skulle få ett anfall.

Isabella har också nyligen publicerat sin självbiografi, med titeln “Isabella”, där hon diskuterar hur hon steg till att bli den populäraste bloggaren i Sverige, hur hon skötte ett företag när hon bara var tjugo år gammal,

och hur, vid 28 års ålder , erkändes hon som Sveriges mäktigaste affärskvinna. Hon fortsätter med att återberätta kraschen som inträffade 2019 och hur hon därefter blev inskriven på en mentalvårdsanstalt .

efter att ha lidit förlusten av allt hon hade arbetat för. Isabella har redan diskuterat händelserna i intervjuer för tv-program som “Skavlan” och för programmet “Sondagsintervurvn” som sänds i Sveriges Radio.

Isabella Löwengrip Pojkvän
Isabella Löwengrip Pojkvän

Isabella är sedan tidigare mamma till två barn från sitt tidigare äktenskap med Odd Spongberg, och hon har även varit inblandad i en uppmärksammad romans med Erik Selin, som är en rik fastighetsinvesterare.

Å andra sidan verkar det finnas enorma planer för framtiden med den nuvarande partnern, undervattensfotografen Paul Sundvik.

Isabella nämner parets avsikter att bilda familj, samt deras kommande förlovning och bröllop, i en intervju med Expressen.

Hon ger följande svar till Expressen när han frågar sig om förlovningen kommer att ske snart eller inte: “Det antar jag.”

Det verkar vara så. Han rör sig och upprätthåller en mystifierande känsla om sig. Det ger en entusiastisk atmosfär. Jag har nu ett nytt liv, ett nytt hus, nya barn, och han har kommit in i mitt liv. Känns underbart.”

Under julen tar Isabella chansen att vara värd för en frågestund på sitt Instagramkonto. I den här sessionen svarar hon på frågor från följare om bland annat hennes framtidsplaner med sin partner.

En av hennes följare frågade: “Om du skulle välja när en liten kommer, när kommer det?”Svaret från Isabella är “kanske om ett år.”

Hon nämner att det är något hon skulle vilja åstadkomma innan den nya familjemedlemmen kommer.

Eftersom jag vill starta ett företag först hade det varit en idealisk möjlighet för mig. Hon säger: “Jag vill ha barn efter att ha publicerat boken och startat företaget, i den ordningen.”

Under en tidigare frågestund avslöjade Isabella vilka namn hon tänker ge sitt framtida barn dren. Dessa namn är Kristina och Rickard.

Nu, för första gången, diskuterar Paul Sundvik romansen som han hade på Lowengrip och kvinnan han blev kär i där.

“Åh, att sammanfatta allt om det i en handfull meningar kommer inte att vara lätt alls. Det överraskade mig att lära mig att Isabella hade ett så blygsamt och enkelt uppträdande.

Jag hade förväntat mig en fåfäng och självupptagen ung kvinna som skulle ständigt ha en selfie-pinne framför sig.

Istället är det mitt ansvar att upprepade gånger påminna henne om att vi måste ta bilder av henne. Hon utstrålar en sådan härligt positiv vitalitet och är välsignad med en kvick humor”, tillägger han i en elektronisk meddelande.

Vi har ett brett perspektiv, men samtidigt är vi medvetna om att vi måste ta saker ett steg i taget. Vi får se. Det är mycket möjligt att vi är snabba med det mesta.

Det är förmodligen väldigt få människor som inte är medvetna om att Isabella och Paul lever ett lyckligt och framgångsrikt liv tillsammans, och de individerna är definitivt i minoritet. Men snälla upplys oss om deras konversation; hur gick det?

Det faktum att vi hittade varandra var ett slags lycka till. Karaktären Paul Sundvik erkänner i den femte säsongen av tv-programmet Tillsammans .

med Stromstedts att din kompis Pingis var den som kontaktade honom och informerade honom om att hon hade en hona till honom som han behövde träffa. Pingis var den som hade en tjej till sig som han behövde se.

Pingis hade skickat till dem båda exakt samma känslor som hon själv hade för den andre. I samma sekund fick jag uppenbarelsen:

“Nej, fan, nej. Som Paul tillägger: “Det kommer att finnas en ung kvinna där med en selfie-pinne och annan sådan utrustning.”

Han erkänner också att han hade vissa förutfattade meningar om Isabella, men att dessa föreställningar förändrades ganska snabbt när de två träffades och tillbringade lite tid tillsammans.

Båda blev pladask förälskade vid första ögonkastet! Isabella klargör att detta är den sista punkten genom att säga det.

Isabella Löwengrip Pojkvän
Isabella Löwengrip Pojkvän

Du kan se att vi har en koppling. Så fort vi blev introducerade började vi prata med varandra. Även om du inte flydde från platsen blev situationen så småningom ännu farligare. Jag var orolig att du kan få en panikattack när som helst.

By sehzuka