Tue. Oct 4th, 2022

Hur Gammal är Beyonce /\ Beyoncé är en amerikansk sångerska, låtskrivare och skådespelare. Hon är född och uppvuxen i Houston, Texas.

Hur Gammal är Beyonce
Hur Gammal är Beyonce

Som ung flicka deltog Beyoncé i ett antal tävlingar inklusive sång och dans.

I slutet av 1990-talet blev hon huvudsångaren i Destiny’s Child, som blev en av de mest framgångsrika tjejgrupperna genom tiderna och fick henne att bli framträdande.

Under tiden som de var ifrån varandra släppte hon sitt första album, Dangerously in Love, 2003.

Det här albumet innehöll låtarna “Crazy in Love” och “Baby Boy”, som båda nådde toppen av US Billboard Hot 100.

Efter att Destiny’s Child upplöstes 2006 släppte hon sitt andra soloalbum, med titeln B’Day, som inkluderade hitsen “Irreplaceable” och “Beautiful Liar”.

Beyoncé har också haft roller i ett antal filmer, inklusive The Pink Panther (2006), Dreamgirls (2006), Obsessed (2009) och The Lion King (2019).

I Am… Sasha Fierce (2008), som fick rekord med sex Grammy Awards 2010, motiverades av både hennes äktenskap med Jay-Z och hennes framträdande som Etta James i 2008 års film Cadillac Records.

Båda dessa saker inträffade ungefär samtidigt. Det födde några av bandets mest hitlåtar, inklusive “If I Were a Boy”, “Single Ladies” och “Halo”.

Efter att ha skilts från sin far och manager Mathew Knowles 2010, kom Beyoncé året efter med sitt musikaliskt varierade fjärde studioalbum, med titeln 4.

Hon vann senare världsomspännande hyllning för sina ljudexperimentella visuella album, Beyoncé (2013) och Lemonade (2016), varav det senare var världens mest sålda album 2016 och det mest kritikerrosade albumet i hennes karriär.

Den utforskade teman om äktenskapsbrott och kvinnolighet. Beyoncé (2013) var det mest sålda albumet i världen 2013. Lemonade (2016) var det mest kritikerrosade albumet i hennes karriär.

År 2018 släpptes Everything Is Love, ett album samproducerat av henne och hennes man Jay-Z under namnet Carters. Beyoncé toppade Billboard Hot

100 med remixarna av “Perfect” av Ed Sheeran 2017 och “Savage” av Megan Thee Stallion 2020. Båda dessa låtar inkluderade sångaren som en utvald artist.

  • Hur Gammal är Beyonce

Hon nådde global framgång med publiceringen av musikvideon och det visuella albumet med titeln “Black Is King” samma år.

Blue Ivy Carters stolta föräldrar är hennes berömda moster och farbror, Beyoncé och Jay-Z. Deras bebis, som föddes den 7 januari 2012, fick namnet Blue Ivy Carter av paret.

Detta var parets första barn tillsammans. Beyoncé meddelade i februari 2017 att hon kommer att bli mamma till tvillingar, vilket var en väldigt glad och spännande utveckling.

Rumi och Sir är deras namn, och de föddes båda den 13 juni 2017 i USA. Den 13 juni var dagen då de kom in i världen. Det verkar som att herr och fru.

Carters liv konsumeras helt av deras barn. Trots att föräldrarna håller sig otroligt sysselsatta genom att ge konserter, skriva låtar och tjäna mycket pengar,

de gör det till en punkt att ta alla sina tre barn med sig till de flesta händelserna där de deltar.

De två är fantastiska föräldrar som får en hel del tillfredsställelse från den tid de kan tillbringa med sina avkommor.

Det är mycket uppenbart att de vill att deras barn ska förstå det faktum att de vårdas och skyddas av sina föräldrar.

Även om de kan få vad de vill och göra vad de vill, är superstjärnornas familjer fortfarande det viktigaste i deras liv.

Detta är sant även om superstjärnorna kan ha vad de vill.

Fram till helt nyligen trodde man att skådespelerskan och den populära sångerskan hade en biologisk syster.

Om du var nyfiken på det, kan du lägga det till vila nu när du vet att hon verkligen har en syster som går under namnet Solange Piaget Knowles.

Solange föddes i Houston, Texas, den 24 juni 1986, vilket gör att hon är 29 år vid det här laget.

Hennes födelsedag är den 24 juni. Hon är sångerska, kompositör, skådespelare och modell, och hon följer ofta i fotspåren på sin äldre syster som gjorde samma saker.

När musikbranschens “IT-par” Beyoncé och Jay-Z första gången korsades i början av 2000-talet tog det inte lång tid för folk att börja spekulera om huruvida de två dejtade eller inte.

Det var nödvändigt att ha en låt som heter “03′ Bonnie and Clyde”, samt en musikvideo till låten, där de två skådespelarna porträtterar ett par.

Hur Gammal är Beyonce
Hur Gammal är Beyonce

De knöt dock inte diskret knuten och blev man och hustru förrän den 4 april 2008, på Jay-floor Z’s i New York City.

By sehzuka