Tue. Oct 4th, 2022

Henrik Von Eckermann Familj /\ Henrik von Eckermann är en svensk hoppryttare som tävlade i OS.

Henrik Von Eckermann Familj
Henrik Von Eckermann Familj

Han har deltagit i tre olika olympiska sommarspel (2012, 2016 och 2020).

Hans finaste individuella resultat vid OS inträffade år 2020, då han vann guld för sitt lag och även slutade fyra i den individuella tävlingen.

Förutom att tävla i fyra Europamästerskap i hoppning deltog Henrik i World Equestrian Games 2014. (2009, 2011, 2013 och 2015).

Vid EM i Herning, Danmark 2013, ledde han sitt lag till en bronsmedalj. Under tiden kommer hans nuvarande bästa individuella avslutning från EM 2011, då han placerade sig på femte plats.

Dessutom tävlade Henrik i finalen i hopp-VM vid tre separata tillfällen (2013, 2016 och 2017). Hans mest anmärkningsvärda prestation inträffade 2017,

när han tävlade i finalen och slutade på tredje plats, bakom McLain Ward och Romain Duguet.

Anton Thure Fredrik von E., född 1812 och avled 1867, flyttade 1839 till Sverige och gifte sig 1843 med grevinnan Ulrika (Ulla) Eleonora Amalia Lewenhaupt i Claestorp.

Anton Thure Fredrik von E. föddes 1812 och avled 1867. (Sod). Anton Thure Fredrik von E. föddes 1812 och dog 1867.

Hennes far, greve Claes Casimir Lewenhaupt, var överstelöjtnant i armén, och hon var hans dotter.

Familjen kunde skapa en inledande social rang i den nya nationen som en direkt följd av äktenskapet mellan två medlemmar av den gamla svenska högadeln. Detta äktenskap gjorde det möjligt för familjen att migrera till det nya landet.

A. Th. F. von E, som steg till svensk kamrerare och förvärvade godset Edeby i Ripsa sn (Sod), hade sin sons verkstad, som omfattade följande personer: förste hovjägmästaren Erik Anton von E.

(f. 1858, d. 1920), även känd som “Waldteufel” i hov- och jaktkretsar; direktören i Ljusne-Woxna a.-b.; löjten (se nedan). Grevinnan Ebba Johanna Cecilia von Hallwyls och överste Wilhelm von E.s bröllop ägde rum 1886.

En imponerande världscupkampanj för Von Eckermann kulminerade i en seger i tävlingens sista omgång.
Paret utnyttjade möjligheten som den europeiska finalen gav att åka på semester

i de österrikiska alperna och på söndagen meddelade Henrik von Eckermann den glada nyheten på sitt Instagramkonto att de nu är förlovade.

Henrik Von Eckermann Familj

Von Eckermann taggade en bild från en skidort med rubriken “toppterminen i Österrike” och uppgav under den att han gick och skaffade en fästmö när terminen var över.

Henrik von Eckermann och Janika Sprunger förlovade sig i februari 2019.

Det glada paret är nu i stånd att dela nyheten att de snart kommer att bli föräldrar. Janika Sprunger lägger upp hash-taggen #IGuessSoonItWontBeOnlyTheTwoOfUs på sitt Instagram-konto, vilket översätts till “Snart är det inte bara vi två.”

Som ett resultat av detta har hon arbetat i en rad miljöer, som Fredrika Bremerföreningen och Röda Korset.

Hon är ägare till den mark som kallas Södertuna och som ligger i både Frustuna socken och Kattnäs socken.

Till hennes barn hör Claes Walther Harry von E., industriman och mineralog som föddes 1886 och var föreståndare för industrianläggningen i Ljusne-Woxna a.-b 1919-1926 och som nu kontrollerar Edeby.

Han föddes 1886. Utöver det är överste Wilhelm von E. hennes son.

Hans arbete täcker ett brett spektrum av ämnen, inklusive ämnen relaterade till vetenskap, teknik och näringsliv, samt ämnen relaterade till jakt och politik.

Efter att ha arbetat ett antal år i välkända stall, inklusive de där Ludger Beerbaum, ryttare för det tyska landslaget, var engagerad,

Henrik von Eckermann flyttade in i en egen anläggning för ett drygt år sedan. Henrik von Eckermanns anläggning är nu mer än ett år gammal. Tidigare anställningar för Von Eckermann kan hittas här.

Henrik Von Eckermann Familj
Henrik Von Eckermann Familj

Janika Sprunger, som är Schweiz nationella hoppmästare och tävlar på toppnivå i sporten globalt, reste dock också under den tiden. Hon tävlar på högsta nivå i världen.

By sehzuka