Tue. Sep 27th, 2022

Henrik Torehammar Familj /\ Carl Henrik Torehammar är en välkänd och respekterad radiovärd och journalist i Sverige.

Henrik Torehammar Familj
Henrik Torehammar Familj

Han har en historia av att arbeta på GT, där han var ledarskribent för vänstersidan. Torehammar började sitt engagemang i politiken i unga år, tjänstgörande i Folkpartiet.

Torehammar var en av de personer som var drivande i skapandet av det första radiorealityprogrammet som sändes i Sveriges Radio, som hette Privatradio.

Brunchrapporten i Sveriges Radio P3 var där Torehammar debuterade som programledare under sommaren 2008. Brunchrapporten sändes i Sveriges Radio.

Torehammar, Kitty Jutbring och Ehsan Noroozi var de tre personerna som ansvarade för den sex dagar långa livesändningen som ägde rum på den allra första upplagan av Musikhjalpen i december 2008.

I september 2009 hedrades han som “Rookie of året” under den årliga radiogalan som hölls till hans ära. Tillsammans med Linnéa Wikblad tog han upp som programledare för Torehammarsveckan.

i P3 i januari 2012. Henrik Torehammar debuterade i Sveriges Radio P1 våren 2012 med showen “Detektor”, som han var programledare tillsammans med Jenny Küttim .

Showen, som sändes fem gånger som en del av pilotprojektet och fakturerades som ett instrument för att skilja mellan verklighet och fiktion,

sändes fem gånger. Han började arbeta för Aftonbladets nya morgonprogram i slutet av november år 2014.

Henrik Torehammar, Fredrik Furtenbach och Tomas Ramberg var bland de andra programledarna för podcasten Det politiska spelet, som Henrik Torehammar regisserade fram till februari 2021.

Tillsammans med Jenny Küttim var han programledare för tv-programmet som hade namnet Detektor; programmet fick namnet Detektor.

Pilotexperimentet, som visades som en metod för att skilja verkligt från falskt, visades fem gånger som ett test av hypotesen.

Det visades som ett sätt att skilja äkta från falsk. Det var vid det laget som han började jobba med det nya morgonprogrammet för Aftonbladet.

November månad 2014 var hans startmånad. Han är en familjefar, med en fru och två barn på hans kredit.

Från februari 2016 hela vägen till februari 2021 var han värd för en show som heter “The Political Game”. Det var en gruppinsats med ett antal personer, däribland Fredrik Furtenbach och Tomas Ramberg, och det var känt som “Det politiska spelet”.

Det politiska spelet är en podcast som leds av Henrik Torehammar, som fortsätter att släppas fram till februari 2021 och kommer innehålla intervjuer med gäster som Fredrik Furtenbach och Tomas Ramberg.

Under de tre första månaderna 2018 gjorde programledaren för Torehammars Ring P1-program debut i Sveriges Radio.

Han fick priset för bästa podcast 2019 av Sveriges Radio som ett erkännande för hans insatser för podden med titeln “Det politiska spelet”.

Programmet är uppbyggt på konceptet “en formulering magnifik enfant terrible som reformerar, attraherar och rör om med sorgliga insikter och makalösa berättelser.”

Henrik Torehammar gjorde en historisk bekännelse när han pratade med Dagens Media.

Henrik Torehammar Familj
Henrik Torehammar Familj

Nästa morgon publicerade riksdagen en ledare där han bad om ursäkt för statsminister Stefan Lofvens förolämpning i misstroendeförklaringen. Torehammars ursäkt släpptes i Dagens Media-intervjun.

Herregud vilken morgon det har varit! Men det är just under sådana omständigheter som jag förs tillbaka till anledningarna till att jag bestämde mig för att bli journalist.

Det viktigaste du kan göra under en given omständighet är att bara finnas där för dig själv och de andra inblandade.

Nästa år är det Henrik Torehammars 15:e år som jobbar för Sveriges Radio, vilket han kommer att fira. Utöver sina övriga prestationer har han tjänstgjort.

som programledare för Ring P1, Brunchreportaget, Kvallpasset och Torehammars vecka i P3 alla inom samma företag.

Dessutom har han haft tjänster som rookie på Radiogalan, medlem i Aftonbladets morgon-tv-program och programledare för den satiriska podcasten “Det politiska spelet”.

Det är en underbar stad, och estetiken påminner mig lite om Berlin och Brooklyn samtidigt.

Henriks “högt mediaorienterade” perspektiv på världen beror delvis på hans fascination för amerikansk popkultur och internationell politik. Han anser också att tv-program har en roll i att forma detta perspektiv.

När han är ute och går har han det extra ansvaret att övervaka sin telefon för nya föremål som laddats upp av The Economist. Detta är det snabbaste och enklaste sättet att bete sig på ett intelligent sätt.

Vi träffas i lägenheten som delas av två av hans närmaste vänner, Niklas och Lovisa, som ligger på S:t Eriksgatan.

Även om det är “lite långt borta” kan P3:s programledare Henrik Torehammar ses här nästan alla dagar i veckan. Han har ett hem på Alstromergatan.

Det ska bli underbart när jag och min sambo flyttar till Fridhemsgatan för det är alldeles för långt för dig

att bo här. Det tar 10 minuter, säger Henrik.

På golvet i köket springer både Rut, dotter till Niklas och Lovisa, och Mlle, deras hund, i cirklar runt honom.

Och Henrik trivs, vilket bevisas av att han leker med hunden och ungen, skrattar och låter. Det känns som att han känner sig hemma.

Men det var aldrig planen för honom att bo i vårt specifika område; Faktum är att Henrik ägnade en hel del tid åt att försöka övertyga sin partner om att en lägenhet på Södermalm skulle vara ett överlägset val. Medan detta pågår:

Under tiden som jag tillbringade i Stockholm för första gången hyrde jag den tredje lägenheten på Sknegatan, och jag fick anställning i mediasvängen…

vad klyschigt! Poseringen på Söder gjorde mig galen eftersom det var så orealistiskt. Hon skulle säga saker som, “Du kan inte verka så fräsch när du är bakfull; ingen kan göra det eller borde behöva göra det!”

Vi träffas i lägenheten som delas av två av hans närmaste vänner, Niklas och Lovisa, som ligger på S:t Eriksgatan.

Även om det är “lite långt borta” kan P3:s programledare Henrik Torehammar ses här nästan alla dagar i veckan. Han har ett hem på Alstromergatan.

Det ska bli underbart när jag och min sambo flyttar till Fridhemsgatan eftersom det är alldeles för långt bort för att vi ska kunna bo här. Det tar 10 minuter, säger Henrik.

På golvet i köket springer både Rut, dotter till Niklas och Lovisa, och Mlle, deras hund, i cirklar runt honom.

Och Henrik trivs, vilket bevisas av att han leker med hunden och ungen, skrattar och låter. Det verkar som om han är hemma med sig själv.

Men det var aldrig planen för honom att bo i vårt specifika område; Faktum är att Henrik ägnade en hel del tid åt att försöka övertyga sin partner om att en lägenhet på Södermalm skulle vara ett överlägset val. Medan detta pågår:

Han slutar just nu på radion och tar över för Annie Reuterskiold, som precis slutade och anställdes av Dagens Nyheter, som Journalisten sa tidigare. Annie Reuterskiold kommer att ersättas av honom.

Enligt Henrik Torehammar, som citerades i ett pressmeddelande, kom detta som en chock, men de kommande händelserna kommer att bli ganska spännande.

Henrik Torehammar Familj
Henrik Torehammar Familj

Efter att ha diskuterat svensk politik i mer än ett decennium ser jag nu fram emot att skriva om det, och jag vill göra det med samma kombination av allvar och hån som vår omhuldade och vansinniga demokrati förtjänar.

By sehzuka