Tue. Sep 27th, 2022

Henrik Schyffert Längd /\ Programledaren, komikern, artisten och manusförfattaren Per Henrik Schyffert kommer ursprungligen från orten Nilsson i Ronneby.

Henrik Schyffert Längd
Henrik Schyffert Längd

Han är även programledare i radio och tv i Sverige. Utöver det var han den enda individen som var medlem i Killing Gang såväl som Hassan Gang. Dessutom var han medlem i rockbandet Whale fram till dess upplösning.

Schyffert valde att avstå sitt sista år på gymnasiet för att börja arbeta på MTV.

Efter att ha arbetat på Sveriges Radio P3 med radioprogrammet Hassan och på ZTV var Schyffert en betydande faktor bakom grundandet av bandet Killinggangen. Han var också medlem i bandet ZTV.

Killing utvecklades av gänget i samarbete med Glenn på arenan (senare även som scenshow på Berns). Bandets popularitet bestod även efter utgivningen av kritikerrosade album som NileCity 105.6, Percy Tears och Four Little Movies.

Hassan förvandlades till ett heligt under efter showen som ägde rum i december 1994, och från och med oktober 2008 har sju CD-skivor tillhandahållits med innehåll från utställningen. Hans höjd mäter ut till cirka 1,83 meter.

2003 blev Schyffert under en begränsad tid programledare för riksdagsprogrammet i TV4. År 2004 återvände han till programmet där han tidigare deltagit som paneldeltagare.

Det var vid den här tiden som han började göra stand-up komedi. Som ett erkännande av hans tidiga prestationer gav Swedish Standing Gala honom titeln som årets nykomling 2003.

Hans karriär har fortsatt att vara fruktbar och 2007 och 2016 valdes han till Årets komiker för män.

Den 4 december 2007 presenterades för första gången en enmansföreställning kallad A Defense Speech. Schyffert ansvarade för att organisera den avslutande konserten,

som ägde rum på Cirkus i Stockholm den 23 maj 2009, och den sändes både live i SVT 1 och streamades på nätet.

När Fredrik Lindström kom och tog plats, båda två. Efter den första releasen blev Hassan snabbt framträdande som en kultfavorit. Sedan oktober 2008 har allmänheten haft tillgång till totalt sju cd-skivor som innehåller material hämtat från programmet.

En annan av hans låtar, med titeln “Hobo Humpin’ Slobo Babe”, släpptes samma år, 1993, och det var ett samarbete med Gordon Cyrus och Cia Berg, som hade varit hans ex-flickvän när låten spelades in. . De var kända som valar på den tiden.

Bandet Wales släppte inte sitt första album, med titeln We Care, förrän nästan två år hade gått. Nästa år, 1998, publicerades bandets album, som fick titeln All Disco Dance Must End in Broken Bones.

Bandet åkte på många turnéer, inklusive en där de gav stöd till Blur i USA 1995. En av dessa turnéer ägde rum i USA. I slutet av 1990-talet bröt Whale upp som ett band.

Henrik Schyffert Längd

NileCity 105.6, Percy Trar och Four Sm Movies är tre andra extremt populära tv-program som producerades av honom och resten av “Killing”-gänget.

Han ansvarar för utvecklingen av dessa program tillsammans med resten av “Killing”-gänget. Efter det utvecklade de Four Shades of Brown, som nominerades till fyra Golden Bug Awards 2005 och vann två av dem,

inklusive bästa film och bästa manliga huvudroll. Under de följande åren fortsatte de att vara framgångsrika i filmbranschen. I filmen som han skrev och regisserade var han också i rollistan som Richard.

En svensk tolkning av den berömda amerikanska låten “If I Ruled the World.” 2003 började han sin karriär som ståuppkomiker och fungerade också som parlamentets tredje programledare, som så småningom fungerade som grunden för tv-programmet Parliament 3.

Humor är titeln på dokumentären som han skapade 2005 för svensk nationell TV om de många olika typer av humor som kan finnas i olika delar av världen.

I den har han samtal med ett antal komiker, som John Cleese, Eddie Izzard, Conan O’Brien och Dylan Moran, där de diskuterar vilken typ av komedi som de gillar mest.

Han åkte hela vägen till Japan med avsikten att göra en ståuppkomedi på japanska, och han åstadkom just det!

Sist men inte minst deltog han i realityprogrammet Big in Japan (engelska: Big in Japan), som följde två av hans närmaste vänner, Jens Sjögren och Sebastian Hedin, när de reste till Tokyo i ett försök att bli kända inom en månads tid.

TV6 i Sverige sände hösten 2008 en serie som hette Big in Japan som producerades i Sverige. Programmet producerades i Sverige.

Det fanns åtta separata avsnitt, och var och en varade i en hel timme. 2006 fungerade han som ankare för programmet “Veckans nyheter” på kanalen.

Henrik Schyffert Längd
Henrik Schyffert Längd

Henrik Sch Bilden har fått stor uppmärksamhet och på bara två timmar har den redan fått över 3 000 likes. Efter att ha varit tillsammans i åtta år,

By sehzuka