Tue. Oct 4th, 2022

Hasse backe fru /\ Hans “Hasse” Backe, en före detta fotbollstränare i Sverige som för närvarande arbetar som expert på tv, går under sitt smeknamn.

Hasse backe fru
Hasse backe fru

Under sin tid som tränare har Backe bland annat lett sina lag till seger i fyra danska mästerskap (i AaB och FC Köpenhamn).

Backes tidiga år i AIK markerade början på hans karriär som fotbollsspelare. Sedan dess har han tränat för ett antal klubbar utanför Stockholm, däribland AIK, Hammarby, Djurgården och Tyreso FF, förutom några lag i Norge och Danmark.

Dessutom är Backe en av få svenska fotbollstränare som gjort karriär utanför Norden. Han har varit huvudtränare för Austria Salzburg.

i Österrike och Panathinaikos i Grekland, och han har assisterat Sven-Göran Eriksson i hans roll som huvudtränare för Manchester City i England. Backe är medlem i Svenska fotbollförbundet.

När Backe släpptes efter bara fyra matcher i Grekland stod det klart att uppdraget skulle kortas. Backe jobbade som expert på TV 4 både före och efter Greklandsresan som de tog tillsammans.

Backe arbetade med Sven-Göran Eriksson och Tord Grip i Manchester City, det mexikanska fotbollslandslaget och Notts County FC från 2007 till slutet av 2009. Backes mandatperiod sträckte sig från 2007 till 2009.

Backe blev medlem i New York Red Bulls i Major League Soccer den 7 januari 2010, efter att organisationen meddelat att han hade skrivit på ett avtal om att spela för klubben.

Den 1 januari 2016 utsågs Hans Backe till posten som huvudtränare för det finska herrlandslaget i fotboll.

Efter en mycket lång rad misslyckade resultat släpptes han från sin position ett drygt år senare. För närvarande kan Backe ses ge insiktsfulla kommentarer på TV4/C More.

Under sina nästan 70 år på denna planet har Backe åstadkommit mycket. Han började spela fotboll med AIK och sedan dess har han tränat lag i en mängd olika länder över hela världen.

Dessutom har det skett en hel del personlig utveckling. Han födde sitt första barn 1975, en dotter, när han var 23 år gammal. Efter det fick han ytterligare två barn 1977 och 1984.

När tiden kom, vilket var ytterligare tjugo till trettio år senare, blev Backe pappa till Edwin. Att få ytterligare ett barn i sextioårsåldern ser han som ett glädjefyllt äventyr.

Fotbolls-EM tar ledigt idag. Det är fortfarande åtta lag kvar. Spelet för kvartsfinalerna börjar dagen efter att vi ska träffas.Utan hänsyn till Sverige

Hasse Backe kallar den lugna enklaven Duvbo, en blygsam villa i Sundbyberg i Stockholms västra utkant, för sitt hem.

Vi flyttade hit för några år sedan och ända sedan dess har vi bara haft bra tider. Det är bekvämt beläget nära allt. Edwin har 75 meter till dagis och 100 meter till skolan. Enligt Hasse Backe tar det inte lång tid att åka in till stan heller.

När SportExpress besöker honom framför hans gula trävilla är han avslappnad klädd och har ett avslappnat uppförande. Familjens Lagotto, Chelsea, som är sju år, kommer slitande i gräset.

Om vi ​​skulle skaffa en hund insisterade jag på att vi skulle välja namnet först. Hasse Backe konstaterar med ett skratt att hans favoritlag i fotboll är Chelsea.

Även om Backe säger sig vara “helt pensionär” tycker han fortfarande om att jobba, speciellt när det är på många olika platser och i många olika mängder.

Jag tänker fortsätta jobba så länge det finns behov av min assistans. Jag är inte den typen av person som, när jag konfronteras med andra människor,

Hasse backe fru
Hasse backe fru

skulle bete sig på ett plötsligt hänsynslöst sätt. De hörde honom uttrycka att han behövde organisera sin tid bättre på något sätt.

Som ett resultat av all den tid jag ägnade åt att träna ett klubblag tror jag att pulsen har återställts. För att uttrycka det på ett annat sätt, om jag sa till mig själv, “Åh, nu när jag är pensionär ska jag ta det lugnt”, skulle det sluta med att jag gick bort direkt.

Nu kommer Backe att bjuda på sin kommentar om EM under kommande sändningar i TV4 och C More. När han besöker sin familj är Edwin den som håller honom på tårna och påminner honom:

“Det är bra för dig!” En total global konflikt. Det faktum att jag inte behöver rusa hem från jobbet är en annan betydande fördel. När hans barn var två år gammal sa han att han hade mycket fritid på sina händer.

Under hans senare år började folk fråga sig om hur det var för honom att vara förälder. Hans svar var följande:

Tennissporten är analog med att gå in i en match i finalen i Wimbledon, slå en serve på den andra spelaren och sedan fortsätta att vinna turneringen.

Vilken ålder är han exakt? Jag tror att han är en källa till motivation för mig på grund av hur gammal han är. Det är njutbart.

Just den dagen gick Hasse Backes uttalanden viralt över hela Sverige och alla diskuterade och skämtade om dem live. Följ med in

g den spända striden som slutade med att Sverige förlorade med 3-2 blev Backes coolhet ett stort diskussionsämne även under Sveriges nästa match, som spelades mot Ukraina.

Utöver sin roll som auktoritet inom tv-området har Backe lång erfarenhet av att arbeta som tränare för en mängd olika lag och klubbar, inklusive AIK,

Djurgården, Hammarby, FC Köpenhamn, Panathinaikos, Manchester City och New York Red Bulls , samt för Mexiko och Finland.

Hasse backe fru

Innan Hasse Backe lämnade TV4 för att jobba för Discovery Networks Sweden 2014 var Hasse Backe en välkänd och respekterad expert på kanalen under VM som hölls i Brasilien.

I våras kom ett nytt pressmeddelande att Backe skulle återvända till TV4/C More och i somras sågs han jobba på båda orterna.

Nu den kommande helgen får du se VM-kvalet på Kanal 5 eller Eurosport som en expert.Du kan inte fly mig! Lite konstigt kanske

. När jag lämnade TV4 efter VM i Brasilien hade jag ett samtal med Discovery om hur jag skulle vilja fortsätta och jobba med allsvenskan med .

CMore och de sa till mig att det inte skulle vara några problem alls. Enligt Backe övervägdes möjligheten att han skulle arbeta samtidigt för Discovery och Viasat, men avslogs till sist.

TV4/C Hasse Backes övergång över kanaler har med rättigheter att göra, eftersom More har förhandlat fram ett kontrakt med 65-åringen över VM i Qatar 2022 (den med Discovery går ut i år),

Hasse backe fru
Hasse backe fru

och More har skrivit på ett kontrakt med honom till VM i Ryssland 2018. Han vill vara engagerad i internationell fotboll, och EM och VM, tillsammans med sina respektive kvalturneringar, drar mycket folk.

By sehzuka