Mon. Oct 3rd, 2022

Harriet Nauer Född /\ Det är viktigt att ha Harriet Nauers namn i åtanke. Folkmusiken från 1960- och 1970-talen kommer att tänka på som ett resultat av hennes passionerade texter och det förtrollande fingerplockandet som hon framför på gitarren.

Harriet Nauer Född
Harriet Nauer Född

Låten “Hit Me Hard” har streamats mer än en halv miljon gånger på Spotify, och den kritikerrosade EP:n “Catharsis” släpptes tidigare i år. Vi ska se henne uppträda live på Oceanen i Göteborg den 9 december med Beharie som supporterakt.

Trollhättanfödd Ett av de finaste sätten att karakterisera Harriet Nauer är som en uthållig singer-songwriter.

Hon har redan liknats vid storheter som Joni Mitchell, Joan Baez och Kate Bush, trots att hennes första EP, med titeln “Human”, publicerades för cirka två år sedan.

På albumet “Human” kan vi höra fanfavoriten “Hit Me Hard”, såväl som den fängslande “Breathless”.

När Harriet sjunger sin musik kan man inte låta bli att vara uppmärksam eftersom hon har en enastående talang för att skriva melodier som är fängslande.

Harriet är beredd att gå till nästa nivå av sin musikaliska karriär som ett resultat av kompositionen av hennes nyligen släppta fyra-spårs EP med titeln “Catharsis”.

De två första låtarna på albumet, “Bonnie” och “Bang Bang”, är båda verk av ren fiktion som förmedlar känslor av lust, hämnd och ett behov av något unikt, något fräscht och något spännande.

Både “Lion” och “A Brief Moment” är direkt inspirerade av genuina händelser som inträffade när Harriets pappa var på väg att gå bort och en familjemedlem tog beslutet att ta sitt liv.

Harriet fann att de två sistnämnda låtarna hjälpte henne på ett terapeutiskt sätt.

Enligt Harriet har processen att skriva och spela in denna EP varit en genuin andlig rensning för henne.

Under den tidigare delen av årets vår fungerade hon som öppningsakt för Mando Diao under många dejter på deras konserthusturné.

Nu, under senare delen av detta år, får vi äntligen möjlighet att se henne uppträda live när hon kommer tillbaka till Göteborg.

Biljetter kan köpas online på Kulturbolaget.se från kl 10:00 onsdagen den 1 juni.

Harriet Nauer är en välkänd svensk sångerska, låtskrivare, musiker och kompositör. Hon kom till allmänhetens uppmärksamhet när hon släppte den framgångsrika EP:n:

Human och singeln Hit Me Hard från 2020 med bandets fyraspåriga EP Catharsis. Catharsis är också känd som “Harriet Nauer.”

Harriet Nauer Född

Playground Music och United Talent Agency, som båda representerar Harriet Nauer som live-artist, har ingått ett exklusivt kontrakt med henne.

Hit Me Hard, December, Lay Your Body Down, Bruises, Hail On Us, Bang Bang, Porcelain, Lion, Breathless, A Brief Moment, Bonnie och Demon är bara några av låtarna som Harriet har publicerat.

Hon har också släppt ett stort antal ytterligare låtar. Hon är gitarrist och har liknats vid musiklegender som Joan Baez, Joni Mitchell och Kate Bush.

Du kan lära dig allt du behöver veta om Harriet Nauer Wiki här. Vem är Harriet Nauer? I det här avsnittet kommer vi att prata om Harriet Nauers personliga liv.

Men innan vi går in på det kommer vi först att prata om Wiki och biografi. Efter det kommer vi att koncentrera oss på hennes personliga liv, familjebakgrund, arbete och framgång.

Du kan ta reda på allt du behöver veta om Harriet Nauers härkomst och andra aspekter av hennes liv genom att scrolla ner på sidan.

Identiteten på Harriet Nauers föräldrar är fortfarande okända för allmänheten. Hennes föräldrars professionella bakgrund är en väl bevarad hemlighet.

Hon lämnade ingen information om sin familjehistoria. Angående hennes syskon har vi ingen som helst information.

Det fastställdes att Harriet Nauer inte hade en make. Hon valde att inte diskutera sitt romantiska liv eftersom hon ville hålla sitt personliga liv hemligt, oavsett om hon var i ett förhållande eller inte.

Harriet Nauer är välkänd inom musikbranschen i Sverige för sitt arbete som sångerska, låtskrivare, musiker och kompositör. Det finns inga uppgifter om hennes ålder eller födelseort.

Hon är född i det europeiska landet Sverige. Det är inte möjligt att fastställa hennes specifika födelsedatum eller födelseort vid denna tidpunkt; hon verkar ändå vara mellan 20 och 25 år gammal.

Vi diskuterar nu nationalitet och det har konstaterats att hon är av svensk nationalitet.

Nu! Vi diskuterar nu Harriet Nauers etniska bakgrund. Observera att vi inte kan fastställa hennes härkomst just nu.

Harriet Nauer Född
Harriet Nauer Född

Även om vi inte har mycket information om hennes etniska arv, kommer detaljerna om hennes etnicitet att ges mycket snart.

By sehzuka