Mon. Oct 3rd, 2022

Happy jankell gravid /\Ja, det finns tillfällen då jag får känslan av att det är skrämmande att vara bland människor som står dig så nära, speciellt när du är medlem i samma familj.

Happy jankell gravid
Happy jankell gravid

Det finns flera sätt på vilka du kan känna igen dig själv i den andra personen. När Flisan gör ett misstag tycker jag nästan att det är omöjligt att inte bli irriterad på mig själv, och vice versa.

Sedan Winston kom till oss har vår relation blivit närmare än tidigare. Å andra sidan hörde jag henne uttrycka för inte så länge sedan att “du säger aldrig att jag är söt längre.”

Även om jag är hennes yngre syster, ser hon inte längre på mig som den vackraste personen hon någonsin träffat.

Félice Jankell, dotter till en kändis och en skådespelerska, blir mamma för allra första gången i november, tillsammans med mannen hon älskar, Nils Tham, som är 34.

I tisdags la hon ut den glada nyheten på sitt Instagramkonto.

Under ett foto av sig själv med sin utvecklande mage skriver Félice Jankell, “Att det ens är möjligt att älska någon så djupt och djupt som man ännu inte har träffat…” Hon fortsätter sedan:

“Att det ens är möjligt att älska någon så djupt och djupt som ni ännu inte har träffats…”

Det finns en skorpion som är fem månader gammal som bor inuti (med ascendenten i “tvillingen” – det verkar vara ett riktigt spännande litet djur minst sagt)! Tänk på hur många av oss som längtar efter dig.

Tänk att du kommer och hälsar på mig i november, och tro att när du väl gör det kommer jag att få kalla mig din mamma. “

Det rapporterades ursprungligen av Nyheter24 att Félice Jankell, 27 år, och Nils Tham, 34 år, planerade att skaffa familj.

Därefter gick dottern till Annika Jankell, 58, och Thorsten Flinck, 59, ut och la upp på Instagram om graviditeten som hon gick igenom.

Félice Jankell, som var fylld av glädje, uttryckte sin förvåning över föreställningen att det till och med är möjligt att älska någon så ärlig och passionerat som man aldrig har träffat.

Annika Jankell, som är mamma till Félice, har också varit engagerad i tv-branschen från början av sin karriär 1987, då hon började arbeta som programledare för musikprogrammet Listan och fortsatte i den rollen fram till 1990.

I samband med sin relation med Thorsten Flinck, den biologiska far till Félice och Happy, har hon varit öppen om utmaningarna med att dela ett hem med en missbrukare.

De allra flesta av kontots följare blev dock inte lurade och kände igen bluffen bakom gravidfotot och magdräkten.

En av de vaksamma individerna gör observationen att de “älskar att alla skickar gratulationer när det är uppenbart för en inspelning.”

Happy har ett förhållande med Alexander Sjo, men de har ännu inte tagit något beslut om att skaffa barn tillsammans.

Happy jankell gravid

2019 födde hennes syster Félice Jankell sin baby Winston, och Happy fick då rollen som moster till Winston.

Att lägga till ett nytt tillskott till din familj är inte bara en fantastisk upplevelse utan också mycket roligt. Det känns verkligen som den bästa presenten du någonsin kan få.

Jag tänkte nämna att jag umgås med honom mer än jag gör med någon annan man för det är sant. LOL! Enligt Happys kommentarer i en intervju med Aftonbladet är Winston störst.

Det spännande beskedet att Félice ska bli mamma i november offentliggjordes på hennes Instagramkonto i tisdags, när inlägget som tillkännager nyheten publicerades.

“Att det ens är möjligt att älska någon så genuint och djupt som man ännu inte har träffat…”, säger Félice i sin kärleksbekännelse på Instagram. “Att det ens är möjligt att älska någon som man ännu inte har träffat..”

Det finns många människor som vill gratulera paret, och många kända personer har gjort det i kommentarsfältet i artikeln. För att bara nämna några exempel finns Happy Jankells yngre syster Happy, deras mamma Annika, den inflytelserika Margaux Dietz och Oscar Zia, artisten.

På deras andra dejt frågade Thorsten Annika om hon ville ha barn med honom. Några månader senare blev Annika gravid med parets första dotter, Félice, som föddes 1992.

Annika började inte fatta att Thorsten hade problem med drogmissbruk förrän Félice föddes till denna värld.

Något som hon senare bestämde sig för att ignorera, då hon felaktigt trodde att skyldigheten var hennes att bära.

Det var svårt för henne att blunda för problemen när hon blev gravid med sin andra dotter, Happy, som föddes ett år efter Félice. Happy föddes exakt ett år efter Félice.

– Det var inte alls då jag var medveten om att jag levde i ett medberoende förhållande. Men när jag tänker på hur jag var förr kan jag se att det var ett slags medberoende.

Jag var den första som försvarade honom och illusionen som han presenterade för den yttre världen när hans övergrepp nådde en högre nivå.

Happy jankell gravid
Happy jankell gravid

Annika Jankell uppger att hon hoppades att ingen skulle märka vad hon gjort.

By sehzuka