Tue. Oct 4th, 2022
Hanna Ferms Pojkvän
Hanna Ferms Pojkvän

Hanna Ferms Pojkvän /\Fanspekulationerna kring Hanna Ferm, 21, och De vet du-medlemmen Johan Gunterberg, 33, har pågått en tid.

Dessutom upptäcktes släktskapen i höstas.Till een början kunde Hanna Ferm inte riktigt förstå vad hennes artistkohorter betydde för henne.För Daisy Beauty berättar hon att kärlek har varit en besvärande närvaro i hans liv.

– Kärlek, det var en lång och mödosam resa för mig. Det krävdes en hel del ansträngning för mig att ta bort mina väggar. När hon var 15 berättade Hanna Ferm för tidningen att hon var hjärtekrossad av en mördare och upptäckte efteråt att en vän som hade tröstat henne var med mördaren.

– Det var en traumatisk upplevelse för mig. Tanken att någon skulle kunna åstadkomma en sådan bedrift slog mig aldrig upp, och jag blev förvånad över att hamna i en sådan situation.

ftersom jag vet hur det känns att bli trampad på, har jag varit extra vaksam på att aldrig, aldrig försöka trampa på någon annan.

När saker och ting mellan henne och Johan Gunterberg började ta en allvarligare vändning gjorde hon det inte först på egen hand.

Först berättade han för mig att han var i min närvaro, och sedan insåg jag att det jag hade känt igen som kärlek faktiskt var verkligt.

Även om ingen av oss faktiskt skulle bli kär. Det bara hände, hehe. När “Idol” 2017 gick mot sitt slut tog sig Hanna Ferm till topp 2 efter att ha sett Chris Kläffords eliminering.

Liam Cacatian Thomassen, mer känd under sitt artistnamn Liamoo, har redan uppträtt i Melodifestivalen 2019 med en duett med Hon. Hanna Ferm och Liam Cacatian Thomassens romans började med en karleksduetten, som utvecklades till en romans.

Detta förhållande bygger på det faktum att vi är vänner. Få men väldigt nära vänner. Visst, allt kan hända, men för tillfället verkar vi vara bra människor. Liam Cacatian Thomassen och Hanna Ferm samarbetade i en låt till TV4:s “Let’s dance”-program.

Marie Serneholt och Johan Gunterberg har arbetat tillsammans tidigare. Efter några år 2016 började de hoppa över steg igen sommaren 2017.

Hanna Ferm, 21, sångerska från De Vet Du-bandet, upptäcktes i september ha snott tolv-årige Johan Gunterbergs kärleken, 33, från Melodifestivalen 2017.

När föreställningen GES – Stoppa världen för en sekund hade premiär på Cirkus i Stockholm för några dagar sedan samlades vi som grupp för att se den tillsammans.

Enligt Aftonbladet försökte fotograferna täcka sina ansikten och gömde sig bakom en vägg av röd mattan, men de tvingades avslöja Hänts hemlighet.

Tillfrågade av Aftonbladet, Johan Gunterberg och Marie Serneholt 2016, “Vi är tillsammans.”Henrik Gunterberg, som tidigare var knuten till Marie Serneholt, 38, är nu mer fokuserad på sitt privatliv.

Bianca Ingrosso, 26, avslöjade privata ärenden om honom för tre år sedan. Han visste det inte vid den tiden. Duon, som gick i samma skola som.

Bianca, var gäst i programmet Breaking News på Kanal 5 och fick reda på att Johan Gunterberg hade våldtagit henne och att det eskalerat till sex.

– Vi åt lite mellanmål, tränade lite och kom sedan springande tillbaka för att hämta dig, säger Bianca Ingrosso i programmet.

– Jag vill inte prata om vem jag tittade på tv med, sa Johan Gunterberg.

Dessutom gjorde Johan Gunterberg klart att han inte hade för avsikt att underminera Bianca Ingrossos position. Han föredrar att inte diskutera sitt sexliv på tv.

– Jag är inte intresserad av att prata om personerna jag har arbetat med i media. – Det är en gråtande skam att hon ska behöva nöja sig med att vara en kluts. Bianca är en “rolig tjej” och vi älskar henne, säger Johan Gunterberg. Hon är “skön”, säger han. Det har länge ryktats om att artister delar en kärleksrelation.

Hanna Ferm och Johan Gunterberg har nu avslöjats för Aftonbladet som ett parJohan Gunterberg säger ”Vi är tillsammans” och höjer på magen.

Den 20-åriga artisten Hanna Ferm har haft en sommar och en hjärtinfarkt i kulisserna. Han har varit på “Svensktoppen” i 19 veckor med sin låt “För evigt”, och han har nu toppat listan med sin nya låt “Don’t shut me down.”

Privat går det på samma sätt. Det har ryktats ett tag att Hanna Ferm och 33-årige artisten Johan Gunterberg från bandet De vet du kommer att arbeta tillsammans. De har bland annat en förkärlek för andras sociala medier.

Hanna Ferms Pojkvän
Hanna Ferms Pojkvän

Så fort showen “GES – Stanna world en stund” hade premiär på Cirkus i Stockholm samlades ett gäng kompisar för att ta bilder, men fotograferna ryckte snabbt upp dem och flydde in i mörkret bakom en mörk gardin. Trots detta hade Aftonbladet en bra dag, men himlen var mulen över Foajén längst bort.

– Vi är tillsammans, säger Johan Gunterberg i ämnet om deras förhållande och lyfter taket.

Hanna Ferm förklarar varför hon ser fram emot framtiden med sin låt “För evigt”.

– Det lät som en sketch! Det är helt besynnerligt. Men nu, säger Hanna Ferm viskande, “vi smiter iväg”, och hon försvinner in i folkmyllret med pojkvännen.

Efter att ha förlorat mot Chris Kläfford i 2017 års final av “Idol” har Hanna Ferm bestämt sig för att fokusera på sitt eget arbete.

Med Liamoo och Duon debuterade hon i Melodifestivalen för två år sedan och “Hold You” kom in som nummer tre. Efter det fortsatte han med att uppträda som soloartist med låten “Brave”, som nådde de fyra sista.

De Vet Du:s Johan Gunterberg har haft en lång historia med gruppen. Förutom att de deltog i Melodifestivalen 2017 med låten “Road Trip” gjorde de även en version av annonsfilmslåten “Panta mera”.

Marie Serneholt och Johan Gunterberg har arbetat tillsammans tidigare.

Han är född och uppvuxen i Pixbo i Västergötland. Hennes och Liamoos låt “Hold You” vann en tredje plats i Melodifestivalen 2019.

Hanna Ferm heter den 20-åriga tjejen i fråga. Det var en underbar sommar och höst för henne. Hans album “Forever” har legat på svenska topp tio i 19 dagar. Abbas nya låt “Don’t Shut Me Down” har skjutits till en andra plats av henne i följande strof.

Om ni är alla tillsammans är det möjligt att göra detsamma. Hanna Ferm och konstnären Johan Gunterberg tros ha samarbetat. Deras sammanlagda ålder överstiger 33. Också för att de taggat varandra på sina olika sociala medieplattformar.

I Stockholm vann bandet GES – Stay the World for a While Cirkuspriset för bästa nya akt, och resten är som man säger historia. För att undvika att bli uppmärksammade gömde de sig bakom en mörk gardin och vägrade låta någon annan se dem.

Aftonbladet kunde däremot få förståelse för de två personerna i foajén på vägen.

Enligt Johan Gunterberg, “Pa frgan” Som grupp, “Vi är alla tillsammans.” Han höjde sina axlar.

Hanna Ferms Pojkvän
Hanna Ferms Pojkvän

By sehzuka