Tue. Oct 4th, 2022
Håkan hellström fru
Håkan hellström fru

Håkan hellström fru /\ Han är en av Sveriges största artister, men han håller en låg profil offentligt.Under en tv-sändning kan Natalie Davet ha träffat Hkan Hellström och följt honom om uppsättningen — eller så var det kanske tvärtom.

Jag anser mig inte längre vara en “relationsspecialist”. Jag har bara haft en tjej någonsin, sa Hkan Hellström till SvD Perfect Guide 2017.

Hkan Hellström, 42 år, och hans 38-åriga fru, Natalie Davet, har tagit emot sitt tredje barn. Sedan dess har deras två söner, Julius, 11, och Sigge, 8, blivit vuxna.

Hkans manager Joel Borg verifierar valpens födelse.Det verkar som om de är föräldrar. Allt gick bra och föräldrar och barn är alla nöjda. För att citera Joel till Nöjesbladet:

I fredags ändrade Natalie sin Facebook-profilbild till en bild på sig själv som visar en stor babybula. Men paret har redan tagit emot sitt tredje barn.Hkan Hellströms hembaserade karriär som en

Han har sålt ut Ullevi flera gånger, och många svenskar kan relatera till temat kärlek och tillgivenhet i Hkan Hellströms (nu 46) låtar. Men hur välinformerad är allmänheten om dagens ledande musikers och artisters privatliv? Kanske inte för mycket.

Hkan Hellström, även om han är en av Sveriges mest framstående artister, gör sällan intervjuer, och när han gör det är det inte normen för honom att diskutera sitt privatliv.

Men i en exklusiv intervju med SvD Perfect Guide sken han 2017 lite ljus över ämnet kärlek.

Håkan hellström fru
Håkan hellström fru

Hkan Hellström träffade sin sambo, 41-åriga Natalie Davet, i Brasilia 2003, när hon var hans guide för framförandet av “När & Fjärran”. Paret är nu föräldrar till tre barn.

Med tanke på att Hkan Hellström precis släppt sig själv som soloartist väckte nyheten att de två var ett par en hel del uppståndelse i Nöjessverige.

Jag anser mig inte längre vara en “relationsspecialist”. Jag har aldrig haft mer än en tjej i hela mitt liv. Hittills är min enda erfarenhet av kärlek med min allra bästa vän och själsfrände.

Men att dela många erfarenheter är fantastiskt. Både kompetenta och odugliga gremlins. Artistråd till SvD Perfect Guide 2017: “Besök toppen och botten tillsammans, så kommer du snart att sväva uppåt.”

Hkan Hellström öppnade för sina känslor för Natalie Davet om vi gick tillbaka till bandet under en längre tid, till exempel fram till 2010. Det hade gått två decennier sedan megahiten

“Känn ingen sorg för mig Göteborg”, och den bandet lekte med idén att släppa sitt uppföljande album, Two Steps From Paradise.

Till detta hör också det faktum att Hkan Hellström är extatisk över sitt nya liv.

Jag hade aldrig haft en tyke innan jag gjorde den första skidåkningen. Jag dagdrömde om hur det kan vara. In Swedish: Det blir s himla blögt d.

När du har hittat någon du klickar med kan du skriva 10 000 nya saker du aldrig visste fanns. Jag skulle inte ha kunnat rita alla dessa bilder på något annat sätt. Jag kunde inte ha gjort den första slingan runt och runt igen om jag hade försökt.

Jag har kommit längre än ensamtillvaron. Hellström sa till den svenska upplagan av tidningen Chic 2010 att “på många sätt är jag glad” över att han inte behöver leva så.

Och hur blev det när Hkan Hellström träffade Natalie Davet för första gången? Vid första anblicken väckte det känslor av värme och tillgivenhet.

Ojoj, jag vet inte hur mycket jag ska be om ursäkt. Men i alla fall så gjorde jag pladask — eller gjorde jag det? Nej, jag fick inte pladask, men vi hamnade i många skrapsår.

Nästan hela tiden bråkade vi. Skratta högt roligt, hör det! Hur som helst, jag ska försöka smälla runt henne lite. Jag kommer att fortsätta göra det.

Expressen har börjat söka efter Hkan Hellström. Hkan Hellström träffade sin sambo, 41-åriga Natalie Davet, i Brasilia 2003, när hon var hans guide för framförandet av “När & Fjärran”.

Paret är nu föräldrar till tre barn. Med tanke på att Hkan Hellström precis släppt sig själv som soloartist väckte nyheten att de två var ett par en hel del uppståndelse i Nöjessverige.

Kan Hellström har alltid varit familjens klippa. Nu öppnar han upp om sina känslor för Hollywoodstjärnan Natalie Davet i en exklusiv intervju med SvD Perfect Guides.

Jag anser mig inte längre vara en “relationsspecialist”. Jag har aldrig haft mer än en tjej i hela mitt liv. Hittills är min enda erfarenhet av kärlek med min allra bästa vän och själsfrände.

Men att dela många erfarenheter är fantastiskt. Både kompetenta och odugliga gremlins. För att få hela bilden bör du besöka både toppen och botten samtidigt.

Paret träffades 2003, när När & fjärran spelades i Rio de Janeiro och Natalie Davet var hans guide. 15 år och tre barn senare är de fortfarande lika starka som någonsin.

Som svar på en fråga om hans utseende sa Hkan Hellström, “Hkan Hellström, 42, har blivit pappa till sitt fjärde barn, tillsammans med sin sambo, Natalie Davet.”

På fredagen gav Davet en hint om nyheten genom att ändra hennes Facebook-profilbild till en som visar en stor gravid mage. Jubel från välvilliga strömmade in.

Men en familj är mer än bara dess medlemmar. De har redan välkomnat sin nya familjemedlem till världen.

Den anställde på Hellström längst tillbaka, Joel Borg, bekräftar för ledningen att paret nu är stolta föräldrar till tre barn. De verkar vara föräldrar nu. Joel Borg sa till Nöjesbladet att allt gick bra och att både barnen och deras föräldrar var nöjda.

Hkan Hellström blev precis pappa för första gången några månader innan sin massiva Nordeuropaturné, “Rullande ska”, som avgår från Stockholm den 27 maj och åker via avstickare till Berlin den 1 juni.

Folkmusikern och låtskrivaren uppträder inte bara på Stockholms Stadion utan även på Borgholms slottsruin, Malmös Mölleplatsen och, förmodligen, två gånger på Göteborgs Ullevi. En tid hedrad sedvänja som har blivit förankrad.

Hkan Hellström släppte sitt senaste album, med titeln “Du gamla du fria”, 2016.Bilder på massiva rådjur från en rysk marinbas på intilliggande Krimhalvön har delats flitigt på sociala medier idag.

Reuters rapporterar att det inträffade minst två explosioner på flygplatsen, vilket lämnade flera personer skadade och en död. Det ukrainska flygvapnet hävdar att de ryska attackplanerna förstördes i explosionerna utan att ryssarna riktade sin eld mot flygbasen.

Håkan hellström fru
Håkan hellström fru

By sehzuka