Tue. Sep 27th, 2022
Håkan hellström familj
Håkan hellström familj

Håkan hellström familj /\ Han är en av Sveriges största artister, men han håller en låg profil offentligt.Under en tv-sändning kan Natalie Davet ha träffat Hkan Hellström och följt honom om uppsättningen — eller så var det kanske tvärtom.


Under sin tid i skolan bildade Hellström och Henrik Berggren tillsammans med en stor grupp andra elever bandet Broder Daniel. Han spelade trummor men sparkades ut ur bandet 1995. Broder Daniel skrev på ett nytt kontrakt med EMI för två veckor sedan.

Istället för att spela trummis var Hellström medlem i ett annat Göteborgsband som hette Honey Is Cool, med vilka han spelade in två låtar (med titeln “Focky Focky No Pay” och “Crazy Love”). Under denna tid var han även sångare i bandet Pvels. När Broder Daniels gitarrist Johan Neckvall hoppade av

Jag anser mig inte längre vara en “relationsspecialist”. Jag har bara haft en tjej någonsin, sa Hkan Hellström till SvD Perfect Guide 2017.

Och hur blev det när Hkan Hellström träffade Natalie Davet för första gången? Vid första anblicken väckte det känslor av värme och tillgivenhet.

Ojoj, jag vet inte hur mycket jag ska be om ursäkt. Men i alla fall så gjorde jag pladask — eller gjorde jag det? Nej, jag fick inte pladask, men vi hamnade i många skrapsår. Nästan hela tiden bråkade vi.

Skratta högt roligt, hör det! Hur som helst, jag ska försöka smälla runt henne lite. Jag kommer att fortsätta göra det.

Expressen har börjat söka efter Hkan Hellström.Sångaren Håkan Hellström, 42, och sambon Natalie Davet, 38, har fått sitt tredje barn. Sedan tidigare har de två söner Julius, 11, och Sigge, 8.

Hkans manager Joel Borg verifierar valpens födelse.Det verkar som om de är föräldrar. Allt gick bra och både bebis och föräldrar är glada! För att citera Joel till Nöjesbladet:

I fredags ändrade Natalie sin Facebook-profilbild till en bild på sig själv som visar en stor babybula. Men paret har alltså redan hunnit få sitt tredje barn.

Se Inside: Hkan Hellströms inrikeskarriär som “Plugghingsten”Hkan Hellström, 42, och hans sambo Natalie Davet har blivit föräldrar till sitt fjärde barn.

På fredagen gav Davet en hint om nyheten genom att ändra hennes Facebook-profilbild till en som visar en stor gravid mage. Jubel från välvilliga strömmade in.

Men en familj är mer än bara dess medlemmar. De har redan välkomnat sin nya familjemedlem till världen. Den anställde på Hellström längst tillbaka, Joel Borg, bekräftar för ledningen att paret nu är stolta föräldrar till tre barn.

“Bebis och glada föräldrar” är en Hellström kolegan.Det verkar som om de är föräldrar. Allt gick bra och föräldrar och barn är alla nöjda. Vi presenterar Joel Borg för Nöjesbladet.

Hkan Hellström blev precis pappa för första gången några månader innan sin massiva Nordeuropaturné, “Rullande ska”, som avgår från Stockholm den 27 maj och åker via avstickare till Berlin den 1 juni.

Håkan hellström familj
Håkan hellström familj

Folkmusikern och låtskrivaren uppträder inte bara på Stockholms Stadion utan även på Borgholms slottsruin, Malmös Mölleplatsen och, förmodligen, två gånger på Göteborgs Ullevi. En tid hedrad sedvänja som har blivit förankrad.

Hkan Hellström släppte sitt senaste album, med titeln “Du gamla du fria”, 2016. Han började sin musikaliska karriär som medlem i banden Broder Daniel och Honey Is Cool innan han solodebuterade 2000 med albumet Känn ingen sorg för mig Göteborg. Sedan dess har Hellström blivit en av Sveriges mest kända och kritikerrosade musiker.

Han har vunnit popularitet trots att hans kritiker hävdar att han sjunger ouppriktigt. Hellströms texter handlar om ämnen som kärlek, saknad och andlighet, och hans musikvideor visas ofta i hela Storstockholmsområdet.

Hellström är känd för sina energiska och ofta extatiska liveframträdanden tillsammans med sitt liveband (bestående av Simon Ljungman, Oscar Wallbom, Lars-Erik “Labbe” Grimelund, Finn Björnulfsson, Mattias Hellberg, Nils Berg och Stefan Sporsén). Hellström är en rabiat Gais-supporter.

Håkan hellström familj

Är nu känd som Adam Lundgren Hkan Hellström i “Känn ingen sorg.” Hkan Hellström öppnade för sina känslor för Natalie Davet om vi gick tillbaka till bandet under en längre tid, till exempel fram till 2010.

Det hade gått två decennier sedan megahiten “Känn ingen sorg för mig Göteborg”, och den bandet lekte med idén att släppa sitt uppföljande album, Two Steps From Paradise.

Till detta hör också det faktum att Hkan Hellström är extatisk över sitt nya liv.

Jag hade aldrig haft en tyke innan jag gjorde den första skidåkningen. Jag dagdrömde om hur det kan vara. In Swedish: Det blir s himla blögt d.

När du har hittat någon du klickar med kan du skriva 10 000 nya saker du aldrig visste fanns. Jag skulle inte ha kunnat rita alla dessa bilder på något annat sätt. Jag kunde inte ha gjort den första slingan runt och runt igen om jag hade försökt.

Jag har kommit längre än ensamtillvaron. Hellström sa till den svenska upplagan av tidningen Chic 2010 att “på många sätt är jag glad” över att han inte behöver leva så.

Hkan Hellström är en av Sveriges största artister, och han berättar ofta om sin kärlek till sin sambo.

Flera gånger har Hkan Hellström sålt ön Ullevi.Musikern är trebarnspappa med sin fru Natalie Davet.Han är en av Sveriges största artister, men han håller en låg profil offentligt.

Under en tv-sändning kan Natalie Davet ha träffat Hkan Hellström och följt honom om uppsättningen — eller så var det kanske tvärtom.

Jag anser mig inte längre vara en “relationsspecialist”. Jag har bara haft en tjej någonsin, sa Hkan Hellström till SvD Perfect Guide 2017.

Han har sålt ut Ullevi flera gånger, och många svenskar kan relatera till temat kärlek och tillgivenhet i Hkan Hellströms (nu 46) låtar. Men hur välinformerad är allmänheten om dagens ledande musikers och artisters privatliv? Kanske inte för mycket.

Hkan Hellström, även om han är en av Sveriges mest framstående artister, gör sällan intervjuer, och när han gör det är det inte normen för honom att diskutera sitt privatliv.

Men i en exklusiv intervju med SvD Perfect Guide sken han 2017 lite ljus över ämnet kärlek.

Hkan Hellström träffade sin sambo, 41-åriga Natalie Davet, i Brasilia 2003, när hon var hans guide för framförandet av “När & Fjärran”. Paret är nu föräldrar till tre barn.

Med tanke på att Hkan Hellström precis släppt sig själv som soloartist väckte nyheten att de två var ett par en hel del uppståndelse i Nöjessverige.

Jag anser mig inte längre vara en “relationsspecialist”. Jag har aldrig haft mer än en tjej i hela mitt liv. Hittills är min enda erfarenhet av kärlek med min allra bästa vän och själsfrände.

Men att dela många erfarenheter är fantastiskt. Både kompetenta och odugliga gremlins. Artistråd till SvD Perfect Guide 2017: “Besök toppen och botten tillsammans, så kommer du snart att sväva uppåt.”

Håkan hellström familj
Håkan hellström familj

By sehzuka