Tue. Oct 4th, 2022

gunilla persson ung /\ Sonja Gunilla Persson är en svensk tv-personlighet och en före detta fotomodell som kommer från Sverige.

Gunilla persson ung
Gunilla persson ung

Iris Strid (1920–1998) och Nils Erik Persson, båda avlidna, är hennes föräldrar (född 1926).

Efter avslutade studier i journalistik började Persson sin karriär på Sveriges Radio där hon var programledare .

för ett entimmes kändisunderhållningsprogram och gjorde intervjuer med kända personer. Under sin tid där arbetade hon även som reseledare.

Persson deltog i modelltävlingen The Face of the 1980s som hölls av Damernas Varld 1983 efter att hennes pojkvän i smyg skrivit in bilder på henne i tävlingen utan hennes vetskap.

Trots att Persson inte hamnade på första plats i tävlingen, nådde en av domarna, Eileen Ford, henne 1983 och rekryterade henne för representation på hennes modellbyrå i New York City.

Hon var också anställd av Elite Model Management, där hon tecknades med byrån. Hon har modellerat underkläder för La Perla och har varit med på omslaget till ett antal publikationer,

framför allt den tyska versionen av Bazaar. Hon har också varit med i ett antal modeannonser.

Gunilla började sin karriär som radiovärd i Sverige, där hon gjorde intervjuer med kända personer.

Efter det flyttade hon till New York och började jobba som modell för ett antal stora modellbyråer där.

Till slut bestämde hon sig för att göra en karriär inom skådespeleriet och fick en roll i tv-serien “Dallas”, bland andra skådespelarroller.

Det är sant att Gunillas liv inte precis har varit en bädd av rosor…

Hollywoodfrun delade nyligen en bild på sitt Instagramkonto där Erika kan ses ta med sig en enorm kruka ut på gården.

Persson, som har arbetat i modellbranschen tidigare, beskriver sitt ofödda barn som “mitt enda barn, en dubblett av mig själv i kroppen från när jag var ung”.

Hon säger till Expressen att hon tror att när hon blir äldre kommer hon att bli mer och mer lik sin mamma.

När Gunilla Persson tidigare har laddat upp bilder på dottern Erika har hon mötts av kritik.

Gunilla persson ung

Vissa säger att hon lägger upp bilder på Erika klädd i för lite kläder, vilket bara är en av anledningarna till kritiken.

2010 debuterade Persson på tv i realityserien Svenska New hollywoodfruar, som gick under en säsong och visades på TV3. Serien varade i ett helt år.

Dessutom har hon varit med och tävlat på Svenska Hollywoodfruar, som sänds på TV3 och har nått sin åttonde säsong från och med 2017 [behöver uppdateras].

2014 medverkade Persson i kändisrealityserien Realitystjarnorna p godset (även känd som Realitystjärnorna på herrgården).

Året därpå fick hon möjlighet att spela i sin alldeles egna serie, med titeln Gunilla tycker till (vilket översätts till “Gunilla säger sin åsikt”), där tittarna fick möjlighet att rösta på olika jobb som hon var tvungen att prova på. ut.

Dessutom debuterade Persson 2017 med ett nyhetsprogram på viafree med titeln “The Gunilla Show”. Persson gästade The Schulman Show, som arrangeras av Alex Schulman och direktsändes på Aftonbladets internet.

Denna intervju ägde rum i februari 2013. 2015 samarbetade Persson med rapparen Dogge Doggelito för att göra en musikvideo.

Persson medverkade som gäst i det norska diskussionsprogrammet “God kveld Norge!” i oktober månad 2015.Persson har däremot svarat med en rad kontringar.

Som svar på kritik som riktats mot en tidigare bild, kommenterade hon på sin blogg, “Jag har tagit nästan alla.

bilder av Erika som hon laddar upp på sin Instagram och jag finner inget fel med att hon är stolt över sin kroppsbyggnad och vill visa den. av.”

Det har också funnits några negativa kommentarer i kommentarsfältet till följd av detta fotografi.

Gunilla Persson menar att det inte är något fel med att stoltsera med en ungdomlig och attraktiv figur.

De senaste åren har inneburit betydande förändringar för Gunilla Persson. Nu berättar Hollywoodfrun om hur hennes liv har förändrats till följd av epidemin, förlusten av anställning och deras dotters avgång från familjens hem.

Hon träffade sin blivande make, Stephen Linville, för första gången i en skådespelarklass i Dallas, och paret var gifta från 1984 till 1990.

Under senare hälften av 1980-talet var hon romantiskt inblandad med prins Albert av Monaco när hon bodde.

Gunilla persson ung
Gunilla persson ung

i New York York i lägenheten som tillhörde Francis Kellogg. Under åren 1990 till 1995 var hennes älskare hotellentreprenören Patrick Ellis.

By sehzuka