Mon. Oct 3rd, 2022

Gordon dewoon ålder /\ Den svenska internetpersonligheten Gordon Dewoon är mer känd av sin eponymous YouTube-kanal. Skratt, utmaningar och komiska videor är det han är mest känd för på YouTube. Hans video “MSTE KPA ALLT I EN FRG” har visats över 483K gånger. Gordon Dewoon är född i Stockholm, Sverige och föddes den 12 september 1994. Gordon Dewoon blir 28 år 2022.
Svensk YouTuber som ofta lägger upp humoristiska upptåg och utmaningar.

Hittills har Gordon Dewoons kanal fått över 340 000 följare. Carl Oscar är en man född den 12 september 1994 och är för närvarande bosatt i Stockholm på Bondegatan 63. Under de senaste nio veckorna har han bott i det hus som nu lagligen är hans (den 15 juli 2022). Här bor han ensam; åtminstone finns det inte mer än femton andra personer i huset.Carl Oscar får fler andra blickar än de flesta skådespelare. Vi har hittills lämnat information om honom på 21 olika platser denna månad.

Fakta och bio om Gordon dewoon ålder

 • Carl Oscar är för närvarande anställd i ett företag eller en organisation där han innehar posten som ordförande eller VD.
  Han delar bostad med sjuttiotre andra personer.
  Vi har varit uppmärksamma på de olika planlösningarna och har listat ut vem som bor i var och en.
  Han flyttade in i sin nuvarande bostad samma år som arton andra personer, som alla fortsätter att bo i samma hus som Carl Oscar själv.
  De flesta som söker Carl Oscar i denna tjänst kommer att hamna i Stockholm.
  Det finns för närvarande ingen börsnoterad VD på Gordon Dewoon AB.
 • Förutom börser och deras dotterbolag, icke-registrerade företag, enskild firma, handelsbolag, aktiebolag, kommanditbolag.
 • kommanditbolag, aktiebolag med begränsat ansvar, aktiebolag med begränsat ansvar , bolag med begränsat ansvar, bolag med begränsat ansvar, bolag med begränsat ansvar.

bolag med begränsat ansvar, bolag med begränsat ansvar, bolag med begränsat ansvar, bolag med begränsat ansvar, bolag med begränsat ansvar, bolag med begränsat ansvar, bolag med begränsat ansvar, kommanditbolag, kommanditbolag aktiebolag, begränsat ansvar aktiebolag, begränsat ansvar begränsat ansvar begränsat ansvarCarl Oscar Dewoons hemstad Stockholm, Sverige har 49 638 miljoner aires.Carl Oscars årsinkomst är 391 705 svenska kronor och hans andel av eventuella gjorda betalningar är 4%.


Det är alla kvinnor som hjälper varandra här… Se mer om Carl Oscar här.Uppgifterna vi har om Carl Oscar kommer till oss från en mängd olika källor i Ratsit kommun, inklusive statliga myndigheter, privata organisationer och våra egna samlingar.Läs mer om informationen här.Nedan är en sammanfattning av de 50 bästa kanalerna på videodelningswebbplatsen Youtube när det gäller antalet prenumeranterAlternativet att “prenumerera” på en användares kanal lades till på YouTube i slutet av oktober 2005, och listan “mest prenumererade på” på YouTube dök upp först som ett diagram i maj 2006, då Smosh rankades först med mer än 3 000 prenumeranter .


Pewdiepie var den högst betalda användaren mellan 22 december 2013 och 22 februari 2019.
Det indiska musikbolaget T-Series överträffade rekordet för flest prenumererade YouTube-kanaler den 22 februari.Men ledningen bytte ägare bara en kort stund innan Pewdiepie snabbt återtog initiativet.T-serien återtog kontrollen i mars och strandade i flera dagar.Från och med den 1 april var Pewdiepie återigen ansvarig, och han förblev i den positionen i ungefär två veckor innan T-Series återtog tyglarna den 14 april.


Följande tabell listar de 50 bästa YouTube-kanalerna efter prenumeranter, tillsammans med information om nätverket eller ägaren, landet och språket för varje kanal.Alla YouTube-kanaler markerade som “autogenererade” utelämnas.Detta inkluderar kategorierna Musik, Spel, Sport och Filmer.

Gordon dewoon ålder

By sehzuka