Tue. Oct 4th, 2022

Fridolina Rolfö Pojkvän /\Fridolina Rolfo är en talangfull spelare i det svenska damlandslaget i fotboll och ett lysande ljus i truppen.

Fridolina Rolfö Pojkvän
Fridolina Rolfö Pojkvän

Fridolina Rolfo är en av de mest framstående spelarna i laget. Man är ofta överens om att hon är en av spelarna med högst potential i laget.

Hon spelar även professionell fotboll för prestigefyllda FC Barcelona. Du bör vara medveten om dessa fem fascinerande fakta om idrottaren som ingår i listan nedan för din bekvämlighet.

Fridolina Rolfo föddes den 24 november 1993 och är därför 27 år gammal vid denna tidpunkt. Den 24 november är hennes speciella dag.

Hennes mamma, Ellaore Andersson, och pappa, Lars-Inge Rolfo, uppfostrade henne i samma stad där hon föddes, Kungsbacka. Hon ser bara tillbaka på sin uppväxt där med förtjusning.

Hennes storasyster Daniella och lillebror Julius är också sex år gamla. Julius är hennes yngre bror medan Daniella är hennes storasyster. Daniella och Julius är deras respektive namn.

Vilka tävlingar deltog Fridolina Rolfo i och vilka lag gjorde hon ett namn för?

I en tidigare diskussion som ägde rum mellan Rolfo och Expressen anklagade hon sin storasyster för att vara den som uppmuntrade henne att börja spela fotboll.

Rolfo är det yngre syskonet medan hans syster är den äldsta av de två.

Hon började sin proffskarriär med IFK Fjars flicklag och har spelat för Tolo IF damlag sedan 2009.

Efter att ha väntat ytterligare två år började hon sin seniorkarriär på Damallsvenska Jitex BK där hon arbetade fram till 2013.

Det är säkert att säga att Fridolina Rolfo hade en av de konstigaste dagarna i sitt yrkesliv den dagen.

För att matematiskt ta Bundesliga-mästerskapet två omgångar före slutet behövde deras Wolfsburg-lag tre poäng mot Freiburg.

På grund av smärtan i vaden fanns inte den svenske anfallaren med i truppen.

På grund av epidemin fick hon inte se sina lagkamrater spela från läktaren på AOK Stadium i Wolfsburg. Istället fick hon se matchen från ett undangömt område.

Maria-Joelle Wedemeyer gjorde 1-0 och Pernille Harder gjorde 2-0. Fridolina Rolfo fick tillstånd att vid sista signalen rusa ut och ta ett triumferande foto med gänget, men så mycket mer fick hon inte göra.

Sportbladet vänder sig till dem under kvällens spännande guldmedaljfirande. Om du vill ge det det namnet.

Fridolina Rolfos födelsedag var den 24 november 1993, vilket gör henne 27 år gammal.

Hon föddes i Kungsbacka, där hon också tillbringade sin barndom med sina föräldrar Ellinore Andersson och Lars-Inge Rolfo.

Hon har en yngre bror som heter Julius som också är sex år och en äldre syster som heter Daniella som också är sex år.

Efter att ha börjat sin proffskarriär i IFK Fjars flicklag har hon varit medlem i Tolo IF damlag sedan 2009.

Tidigare spelade hon för IFK Fjars. Hennes seniorkarriär började på damallsvenska Jitex BK där hon arbetade fram till slutet av 2013. Hennes anställning där avslutades 2013.

Hon gjorde hattrick under matchen som Linköping spelade mot Liverpool i oktober 2014. Linköpings insatser gav henne en plats i nästa omgång, även om hennes lag besegrades med 3-0 i matchen.

Detta speciella fall fångade mig mer än något annat jag stötte på under min vistelse i Japan.

Fridolina Rolfö Pojkvan

Daniella, Expressens syster, intervjuades nyligen och mindes under intervjun att hon fick ett telefonsamtal från landslaget strax efter matchen i fråga.

Från 2017 till 2019 var Rolfo en nyckelkugga i FC Bayern Münchens framgångsmaskin och var en del av lagets trupp under denna tid.

Rolfo var under kontrakt med Bayern München från 2017 till 2019. Därför bestämde hon sig för att byta till VfL Wolfsburg, som är uppkallad efter staden Wolfsburg, den största staden i Tyskland.

Sommaren 2021 stod det klart att han var redo att börja sin proffskarriär med det illustrerade FC Barcelona. Rolfo kunde börja sin proffskarriär i FC Barcelona och hade tillgång till allt han behövde.

Användningen av Rolfo, som röstades fram som den mest värdefulla spelaren i tävlingen, var primärt ansvarig för Wolfsburgs inträde i Champions League-mästerskapsspelet.

Om vi ​​spelar i Tyskland kommer arenan att vara en stadion.

Under mästerskapskampen slogs hon medvetslös och fick en allvarlig huvudskada; Trots denna svårighet kämpade hon sv vidare.

Som en direkt följd av händelsen var hon frånvarande från spelet under en period på flera månader. Efter att ha ställt ut

Motståndskraft på hösten såg henne vinna Årets anfallare vid fotbollsbanketten Football Year 2020, som hölls för att hedra hennes tillfrisknande.

Liksom 2021 kommer Fridolina Rolfo att ha fyllt 27 år. Eftersom hon föddes 1993 och hennes födelsedag infaller den 24 november varje år har hon en milstolpe födelsedag.

När vi pratar lite om hennes karriär bör vi nämna att hon började sin klubbkarriär när hon gick med i Tolo. Enligt “playerswiki” tilldelades hon titeln “Årets juniorspelare för damer” 2011.

Efter det var hon medlem i det svenska U19-landslaget som deltog i UEFA Women’s U19 Championship 2011/12.

Fridolina är en respektabel höjd på 5 fot 10 tum och väger 65 kg totalt.

På grund av det intensiva fokus vi lägger på ligan när den är igång, verkar det som om vi är låsta till ett litet utrymme.

Var tredje dag måste vi fylla i frågeformulär om våra idéer och erfarenheter och vi får inte kommunicera med någon som inte är med i vår grupp.

Fridolina Rolfö Pojkvän
Fridolina Rolfö Pojkvän

Inte bara vi två, utan även våra rumskamrater skulle påverkas negativt.

By sehzuka