Mon. Oct 3rd, 2022

Fredrik ljungberg fru /\ Med sina 33 år är Natalie Ljungberg, född Foster, 11 år yngre än sin man Freddie.

Fredrik ljungberg fru
Fredrik ljungberg fru

Hon är dotter till Daryl Foster, en affärsmiljardär och tidigare VD för Addison Lee, ett privat taxiföretag.

Natalie å andra sidan kommer att behöva välja mellan sina lojaliteter om hon vill att Freddie ska lyckas som Arsenal-tränare eftersom hon är ett Tottenham-fan.

Den 7 juni 2014 gifte sig paret på National History Museum i London.

De träffades första gången 2007 när Freddie Ljungberg var West Ham-spelare.

Den tidigare Arsenal- och Englandskaptenen Tony Adams var bland gästerna som deltog i ceremonin.

Karl Fredrik Ljungberg är en före detta svensk fotbollsspelare (anfallsmittfältare) som för närvarande arbetar som tränare och expertkommentator.

Han föddes i Vittsjö, Skne och växte upp i Halmstad. Ljungberg började sin karriär i Halmstads BK, där han vann den svenska titeln, och spelade sedan för Englands Arsenal FC, där han vann den engelska titeln två gånger.

Ljungberg gjorde 75 seniormatcher för Sverige och utsågs till lagkapten efter VM 2006. Efter EM 2008 drog han sig tillbaka från landslaget.

Han vann Guldbollen 2002 och 2006 och röstades fram till Sveriges bästa mittfältare sex gånger 1998, 2001, 2002, 2003, 2004 och 2005.

Från 2003 till 2007 arbetade Ljungberg som modell för Calvin Klein-underkläder.

2018 arbetade han som teknisk kommentator i Viasats Premier League TV-studio innan han tillträdde som chefsroll i sin gamla klubb Arsenal. Ljungberg kommer att kommentera Viasat som expert under 2021.

Den tidigare Arsenal-legenden och landslagsstoren befinner sig i Viasats Södermalm-studio i Stockholm, där han några timmar senare kommer att agera expert för kanalens Champions League-bevakning.

Jag vill inte tappa kontakten med Sverige helt, så det här uppdraget kändes som ett trevligt tillfälle att besöka Sverige då och då.

Trots att Fredrik Ljungberg har en stark önskan att återvända till Sverige efter 20 år i London har han ingen avsikt att göra det.

Jag älskar Sverige, men när jag flyttade till London kände jag mig bekväm med allt. När jag var yngre i Sverige kallades jag bohem och det ena med det andra.

I London spelar det dock ingen roll var du kommer ifrån eller hur du ser ut.

En kort stund är Fredrik Ljungberg öronbedövande tyst, därför blev jag kär i London.

Fredrik Ljungbergs nya arbetsbeskrivning är att tugga fotboll på svenska.

Fredrik ljungberg fru

“Jag har blivit kallad en bohem”, vilket betyder “jag är en bohem.”

Sveriges förbundskapten och Arsenal-store Denis Ivanovic var några veckor tidigare i Viasats studio på Södermalm i Stockholm där han skulle kommentera kanalens Champions League-sändning.

Jag tror att detta projekt är både intressant och användbart, samt en fantastisk möjlighet att regelbundet besöka Sverige för att hålla full kontakt med svenskar.

Det är fortfarande långt kvar innan Fredrik Ljungberg kommer tillbaka till Sverige, men han har inga ambitioner att återvända till London efter 20 år.

Jag njuter av Sverige, men så fort jag satte mig på planet till London insåg jag att allt togs för givet.

Tidigare kallades jag bohem, och jag var en av få personer i Sverige som passade på den beskrivningen. Det spelar dock liten roll var du kommer ifrån eller hur du ser ut i London utifrån.

Fredrik Ljungberg, 45, började spela fotboll först när hans familj flyttade från Skne till Halmstad vid fem års ålder.

Det var början på något spektakulärt, minst sagt. 17 år gammal gjorde han allsvensk debut för Halmstads BK,

och tre år senare hjälpte han sin klubb att vinna guld på SM.

Fredrik, 21 år, hade ett stort år 1998 när han debuterade för det svenska landslaget och från Arsenal i England för 40 miljoner.

SEK tecknades, den största summa som någonsin betalats för en svensk fotbollsspelare.

Fredrik Ljungberg var en framstående figur för dem som såg Sveriges landslagsfotboll i början av 2000-talet.

Fredrik ljungberg fru
Fredrik ljungberg fru

Han var en av de svenska stjärnorna i truppen som spelade i stora klubbar i Europa, tillsammans med sådana som Henrik Larsson, Zlatan Ibrahimovic och Kim Källström.

By sehzuka

Leave a Reply

Your email address will not be published.