Sun. Oct 2nd, 2022
Fredrik Ljungberg Familj
Fredrik Ljungberg Familj

Fredrik Ljungberg Familj /\ Att återvända till Sverige ett plan är inget alternativ.Den 40-årige Fredrik Ljungberg och hans fru och två barn gillar sitt hem i London.

Ljungberg diskuterar i en omfattande intervju med SportExpressen sitt familjeliv, varför han skunkades över grönkålsskandalen och saker som han inte längre har några råd om.

Den svenska ordsökningen leds av Fredrik Ljungberg. När han behöver svara övergår tankarna automatiskt till engelska.

Efter att ha tillbringat de senaste sju åren i Storbritannien började jag drömma på engelska. Det är uppenbart att jag fortfarande kan svenska, men ord verkar ofta komma på engelska först, och jag har ofta problem med att komma på vad saker heter på svenska.

Det finns några ord som inte kan hittas. Ta några engelska fotbollstermer som exempel; där kan jag ha svårt att komma på vad jag vill säga.

Nu består Fredrik Ljungbergs heltidssysselsättning av att specialisera sig på den svenska snacksspecialiteten fotbollssnack.Det är det bohemiska sättet att säga “Jag kallades.”

I studion på Södermalm i Stockholm, där Viasat har sitt säte, sitter Arsenal-ikonen och landslagsstjärnan som om några timmar agerar nätverkets expertkommentator för Champions League-sändningen.

Jag vill inte stänga av all kommunikation med Sverige, så jag såg den här möjligheten som spännande och en bra chans att besöka landet ibland.

Det är långt till Sverige från London, men Fredrik Ljungberg har inga planer på att återvända dit snart.

Jag gillar verkligen Sverige, men när jag åkte till London insåg jag att i stort sett allt går där. När jag var yngre kunde jag omväxlande använda termerna “hem” och “land” på svenska. Men i London spelar det ingen roll var du kommer ifrån eller hur du ser ut.

Fredrik Ljungberg funderar en stund.På grund av det utvecklade jag en allvarlig tillgivenhet för staden London.Talangfull i bekvämligheten av hemmet

Natalie Foster, 29, dotter till den engelske taxitycoonen och mångmiljonären Darly Foster, har blivit Fredrik Ljungbergs livslånga kärlek.

I juni 2014 utbytte det lyckliga paret gåvor under ett påkostat firande på Londons Natural History Museum.

Pappa Foster var ordförande för hela affären och på gästlistan fanns bland annat lyckönskningar som förre förbundskaptenen Lars Lagerbäck, hockeystjärnan Mats Sundin och Ljungbergs lagkamrat och defensiva koordinator i Arsenal, Tony Adams.

Jag kanske har varit lite mer mottaglig och tillgiven sedan jag slutade med fotbollen. Tyvärr har jag aldrig känt mig bekväm framför en kamera. J

ag har alltid irriterat mig över att de försöker hitta en kategori, att de försöker hitta något som jag inte vill ska komma ut.

Fredrik Ljungberg Familj

Det hände att jag blev stämplad någon gång fram och tillbaka, och på slutet var jag en ångestladdad röra. Det var enklare att bara säga “jag pratar inte om det”, eftersom det inte skulle bli några missförstånd eller debatter, och du skulle känna dig riktigt obekväm under intervjuer.

Jag slutade äntligen plocka på slumpmässiga människor.Fredrik Ljungberg understryker att han vet att publicitet och upstaging är en del av yrket “när man är på den nivån.”

Men han berättar också om hur hon hjälpte honom att övergå till manlighet under det senaste året i Premier League.

Jag slutade prata med folk och förvandlades till en introvert som föredrog att spendera sin tid ensam hemma.

Jag förändrades nästan omedelbart som person. Det är svårt att förklara, och jag vill inte att det ska se ut som att jag försöker framstå som någon sorts uppjagad jokester från ingenstans.

Men jag kunde se att jag har tre vänner och det kräver ansträngning att kommunicera med dem. Anledningen till att jag börjar en ny vänskap är att jag inte har någon aning om huruvida jag kan lita på den här personen eller inte.

Det kan vara samma sak med gamla skolkamrater; de kan ha haft en bra uppväxt, och jag kan ha glömt dem på ett sätt som egentligen inte var hedervärt. Men när folk vill vara med en för att han heter Fredrik Ljungberg, det är då man måste skita ännu mer i det.

Det tog lång tid för Fredrik Ljungberg att inse att han inte var den sorts man han ville vara. Allt började när han lämnade England 2008 för att spela för Seattle Sounders.

När jag åkte till USA handlade det mer om mig än om fotboll, eftersom jag var mentalt utmattad på den tiden. Till slut var jag tvungen att återupptäcka min maskulina identitet. Och som din var en av de bästa sakerna jag någonsin gjort för mig själv.

Jag ville inte se mer av hennes ansikte, så det gjorde jag inte.

Fredrik Ljungbergs redogörelse för stundtalsupproret i England är fängslande, men han medger också att några av de val han gjorde bidrog till att göra upproret ännu mer massivt.

Som varumärket som bar Calvin Kleins massiva reklamkampanj i över fem år.

Jag är realist, så jag kan förstå hur det skulle ha verkat illavarslande; det var trots allt bara en något mindre version av vad som faktiskt hände.

Och jag avslöjade en oerhört mycket förtjusande information om Calvin Klein-kampanjen. Bortsett från den här tror jag aldrig att jag har gjort ett klädval som exponerat mer hud än så här (Ljungberg kliar sig på armen i mitten).

FREDDIE LJUNGBERG är en legendarisk Arsenalspelare som vid ett tillfälle tog över som klubbens inofficiella tränare.

Efter att Unai Emery avgick, befordrade Arsenal den svenske medborgaren som hade tjänstgjort som lagets assisterande tränare.

Fredrik Ljungberg lyder auktoritet och studerar svenska. För att lära sig engelska måste man först träna sin hjärna att tänka på det språket.

Efter att ha tillbringat de senaste sex åren i England bestämde jag mig för att det var dags att börja lära mig språket.

Det är sant att jag kommer att kunna kommunicera på svenska inom en inte alltför avlägsen framtid, men företagets arbetsregler är främst skrivna på engelska och jag har haft svårt att komma på vad de svenska orden betyder. Enkelt sagt, det finns inget som kan identifieras som världens undergång.

Låt oss titta på flera engelsk fotbollsfraser där jag har kämpat för att komma på vad jag vill säga. Det här är Fredrik Ljungbergs nya jobb: att översätta fotboll till svenska.

Den svenska översättningen av “I got called a bohemian” är “I am a bohemian.”

Bara några veckor dessförinnan satt Arsenal-veteranen och svenska förbundskaptenen Denis Ivanovic i Viasats studio på Södermalm i Stockholm, där han skulle fungera som analytiker under kanalens Champions League-bevakning.

Som ett resultat av detta hamnade jag strandsatt i London. Var aldrig rädd för att placera dig själv där ute i en säker miljö. Samma sak har hänt i England, där 29-åriga Natalie Foster har blivit Fredrik Ljungbergs musa. Jag är förälskad i den engelska cabbien och mångmiljonären Darly Foster.

Detta par visade sin brollop slöften i juni 2014 på Londons Natural History Museum, där de fick stor uppmärksamhet.

Pappa Foster stod hela säsongen och de som stod nära var bland annat förre svenske fotbollskaptenen Lars Lagerbäck, hockeystjärnan Mats Sundin och Ljungbergs tidigare lagkamrat i Arsenal, Tony Adams.

När de träffades i London 2014 presenterade Natalie Foster och Fredrik Ljungberg sig för en stor publik.

Fotografier av NEIL HALL/REX/IBL

Det hade gått ett år sedan Fredrik Ljungberg och Natalie Fosters första barn, en dotter, föddes och det hade gått tre år sedan de välkomnade sitt andra barn, en son, till världen.

Fredrik Ljungberg Familj
Fredrik Ljungberg Familj

By sehzuka