Tue. Sep 27th, 2022

Fredrik lindgren fru /\ Fredrik Lindgren, racerförare och åttaåring, blir pappa de kommande månaderna.
Däremot kan hans nuvarande koronarrestriktioner få honom att missa bröllopsceremonin.Carolina Jonasdotter, fru till en isdansös elit, sa till den polska tidningen Polska Sportowe Fakty, “Jag förstår att det kan gå så här när man skapar barn med en elitidrottsman.”Speedwaysäsongen har precis börjat och svenske storspelaren Fredrik Lindgren, som har slutat fyra i VM fem gånger och etta med Smederna två gånger i rad, är just nu i Polen och tävlar för sin klubb, Czestochowa.

“Jag har ännu inte börjat cykla speedway, men jag tränar konstant och åker motorcross när tillfälle ges. Fredrik Lindgren skriver i ett brev från Polen “Men jag ser fram emot att säsongen snart börjar.”Dessutom, när tävlingar och spel inte pågår, visar Lindgren upp en ny sida av sig själv. Hans hustrus identitet är fortfarande okänd.

Fakta och bio om Fredrik lindgren fru

  • Men med Carolina vid min sida och Oscar vid min sida fick jag ett uppsving på musikavdelningen och på en gång gick jag rakt in i ett rum jag aldrig varit i förut, och det var en väldigt rörande känsla.
  • Den första individuella VM-debatten kommer att hållas i Warszawa i slutet av maj, medan Lindgren gör säsongsdebut med den polska klubben Czestochowa i början av april.
  • Svenska speedwaystjärnan Fredrik Lindgren, 36, har återvänt till banan de senaste veckorna.
  • Nästa GP-tävling i Cardiff är planerad till helgen.
  • För Lindgren, som samlat på sig många års tjänst under sin tid i British League, kommer detta att vara en sentimental återkomst under vilken han hoppas kunna ta sig upp från den femte positionen i den totala ställningen.- Jag känner att min form är på långt tillbaka, och om det håller i sig har jag en stor chans att vinna medaljen.
  • Vi är halvvägs genom säsongen, men det är mycket som står på spel, säger Lindgren, när vi går in i sista tävlingsdagen på Västervik Speedway.
  • Det har dock varit oklart fram till denna punkt att han verkligen kommer att vara stationerad vid startrampen.


Han tog ledigt hela säsongen i slutet av juni på grund av hälsoproblem.Ett Facebook-inlägg av Lindgren själv avslöjade att han hade kämpat mycket med otrohet vid den tiden; detta var drivkraften bakom hans beslut.Än i dag, förklarar speedwaypromotorn, har han inte återhämtat sig helt.När det är riktigt varmt kan jag inte andas alls.Det är svårt att sätta ord på det, men det är en enorm, livsförändrande känsla.Tidigare i år trädde Fredrik Lindgren fram och avslöjade att han drabbats av depression, vilket i slutändan gjort att han slutat tävla i lag-VM i oktober.Även om han är tillbaka för att tävla, beskriver han sin kamp med depression som pågående.


Hälsoproblemen har kommit tillbaka, och den här gången är det psykisk stress.När jag stannade för en paus insåg jag att jag var på väg djupare in på en plats jag inte ville vara.Det var därför jag fick tvinga mig själv att stanna upp ett tag.Som jag sa till honom då, jag vill inte att någon ska vara min bästa vän.
Lindgren har alltid haft sin syster, Carolina Jonasdotter, vid sin sida under den svåra tiden.Han säger att hon också är hans chef och har ett stort inflytande över de beslut han fattar i jakten på sitt eget personbästa.Det var hon som stoppade mig från att fortsätta springa under hyggesäsongen, även om min trollhjärna inte ville annat än att springa vidare.


Jag uppskattar att hon är på min sida mycket.Och hon är lika stöttande när Lindgren kommer tillbaka för att tävla igen.För att motivera Carolina Jonasdotter under hela sin tävling har speedwaystjärnan lagt ut bilder på henne på sociala medier där hon visas stå på huvudet, hoppa av glädje och göra en enorm min.
Det är därför jag har behövt hennes sällskap så mycket sedan vi blev tillsammans igen efter en liten paus: hon ger mig en hel del sinnesro.Dessa bilder visar hur mycket hon deltar i tävlingar när jag springer.

By sehzuka