Sun. Oct 2nd, 2022

Frank andersson död /\ Frank Oivind Han var en svensk amatörbrottare och artist vid namn Stefan Andersson.

Frank andersson död
Frank andersson död

Han började sin karriär som amatörbrottare, där han var tillräckligt framgångsrik för att tjäna många guldmedaljer vid världsmästerskap och en bronsmedalj i sommar-OS i Los Angeles 1984.

Därefter gjorde han en karriär som professionell brottare men hade varierande grader av framgång. Utöver det var han ett välkänt ansikte i svensk tv, efter att ha varit med i en rad reality- och spelserier.

När beskedet om Franks död skickas till hans nära vän och agent Mattias Frisk på Sportbladet blir han oerhört skakad över uppgifterna.

I fredags, efter proceduren, åkte jag dit för att göra ett besök. Jag var där. Efter det kom han till sig själv. Mattias tillägger,

“Jag var glad att han var vaken och att vi kunde sitta ner och prata om det, och eftersom han var en fighter sa han att det här definitivt borde fungera.” Mattias fortsätter med att säga:

Det var ett skämt från hans sida att han kanske nickade bort, men han uttryckte hopp om att han skulle förbli vaken.

Det gjorde han förstås, och proceduren var en framgång, och jag trodde att detta också skulle bli framgångsrikt. Men till slut blev det inte som vi hade hoppats.

Frank Andersson gick bort till följd av problem som uppstod efter hans hjärtoperation. Nu rapporterar familjen till Expressen att de har svaret som de sökt efter att ha granskat obduktionsresultaten.

En aggressiv bakterie i lungan var orsaken till brottningslegendens död. Operationen av Franks hjärta lyckades, men två dagar senare, på lördagen, började han få fruktansvärda magproblem.

Enligt Frank Anderssons brorson Svante Andersson lyckades proceduren för att köra hjärtpumpen. Allt gick enligt plan.

Enligt Tommy Andersson, Frank Anderssons bror, kan man säga att det var en fruktansvärd otur för honom att fånga den bakterien om man pratar svenska i dess renaste form.

Under sin tid som amatörbrottare tog Frank Andersson guldmedaljer i junior-VM 1973 och 1975. När han blev äldre tävlade han även i ett antal grekisk-romerska världsmästerskap i brottning genom åren.

[3] 1977, 1979 och 1982 triumferade han i tävlingen 90 kg (200 lb; 14 st) för att ta hem guldmedaljen. Dessutom belönades han med silvermedaljen 1978 och 1981.

Frank andersson död

Hans triumf i olympiska sommarspelen 1984 i Los Angeles, när han tävlade i amatörbrottningstävlingen och tog en bronsmedalj i viktklassen 90 kg, var höjdpunkten i hans amatörbrottningskarriär.

Andersson erkändes för sina prestationer både inom och utanför ringen med Svenska Dagbladets guldmedalj 1977. 2006 var året då han valdes in i Amatörbrottning Hall of Fame.

Svante Andersson rapporterar att patienten i fredags var pigg och till och med gav kirurgen en kram. Däremot började han uppleva fruktansvärda magproblem på lördagseftermiddagen.

I ett sådant scenario är det typiska resultatet att du har en blodpropp i magen eller att en propp i magen hindrar dina tarmar från att ta emot syre på grund av propp i magen.

Han säger till Expressen att när de öppnade upp så verkade allt vara i sin ordning och de hittade inga pluggar; ändå upptäckte de senare att problemet var bakterier.

I fredags opererade Frank Andersson en hjärtpump inopererad eftersom den vänstra hjärtkammaren inte längre fungerade som den ska.

En procedur som varade i sex timmar men som slutfördes utan några komplikationer. Å andra sidan hade den före detta världsmästaren tre dagar framför sig där hans medicinska team fruktade möjligheten att han skulle utveckla blodproppar på grund av sitt tillstånd.

Den svenska tidningen Expressen rapporterade på söndagen att Frank Andersson hade avlidit på grund av svårigheter som han hade efter hjärtingreppet.

Trots att de inte helt förstår vad som hände, var det i slutändan inte tillräckligt för att rädda hans hjärta. I eftermiddags avbröts assistansen som höll henne vid liv, enligt brorsonen Svante Andersson, som fortsätter:

Han hade ett stort hjärta, men tyvärr var det inte tillräckligt stort för att ta honom igenom den här utmaningen. Den här matchen var helt enkelt för utmanande.

Guldmedaljer vid världscupen tilldelades Frank Andersson 1977, 1979 och 1982. 1984 var staden Los Angeles värd för den olympiska bronsmedaljceremonin.

Efter att ett år har gått är det exfrun Jeanette som tar bort tidningen från kvinnans läppar och lägger sina mest privata tankar på bloggen.

Frank andersson död
Frank andersson död

“I övermorgon är det ett år sedan Frank gick bort. Min exman, som också är pappa till mina barn. För ett år och en dag sedan stängdes alla maskiner av, och han drog ut sitt sista andetag. Min emotionella regleringsförmåga saknas verkligen från min sida. Vid andra tillfällen har jag

By sehzuka