Tue. Oct 4th, 2022

Felice Jankell Pojkvän /\ Félice Jankell, 28, dotter till kändisarna Annika Jankell, 58, och Thorsten Flinck, 59, började dejta den stenrika miljardären Nils “Nisse” Tham, 35 år, för exakt två år sedan.

Felice Jankell Pojkvän
Felice Jankell Pojkvän

Félices mamma är Annika Jankell, och hennes pappa är Thorsten Flinck.

Han är son till Lottie Tham, som är 71, och vars bror är H&M:s Stefan Persson, som är 73.

Båda deras föräldrar är avkommor till Erling Persson, grundaren av klädföretaget H&M.

I en berättelse som de la upp på Instagram den 25 november meddelade Jankell för sina följare att de hade blivit föräldrar.

För några dagar sedan delade skådespelaren den allra första bilden av sin bebis på sitt Instagram-konto.

“Jag är enbart och exklusivt din. Winston!”, skriver hon i sin dagbok. “i all dess evighet.”

Både Happy Jankell och Nanne Gronvall har varit ganska snälla i sina innerliga meddelanden. Det finns också gratulationshälsningar.

Nils Tham, även känd som Nisse i sin nära vänkrets, är sedan ett antal år erkänd som en av de största biffarna på Stureplan.

Dessutom ansvarar han för anordnandet av en rad evenemang som är både minnesvärda och generösa.

Han gjorde också ett framträdande på den franska rivieran, där han sägs ha levt som en riktig jetsettare och sågs köra en Aston Martin i Saint-Tropez.

Samtidigt har han haft en önskan under hela sitt liv att bygga något eget i sitt liv snarare än att bara förlita sig på pengarna för att försörja honom.

När Nils Tham gifte sig med konstnären Clara Hallencreutz, som då var 34 år, gjorde de inga ekonomiska uppoffringar angående krut.
Paret planerade ett bröllop i Marrakech, Marocko, som var som något av “Tusen och en natt”, komplett med specialchartrade flyg för att transportera gäster dit.

Dessutom var Nils Tham ansvarig för det mest påkostade bröllopet 2014. Därefter knöt han ihop med målaren Clara Hallencreutz i en ceremoni som verkligen passade miljonärssonen.

Resa från Arlanda till Marrakech med en chartrad Boeing 377 var försedd med passagerare. Det överdådiga hotellet Taj Palace,

som låg i lokalerna, var reserverat för bröllopets gäster, och ceremonin och mottagningen ägde rum på denna plats.

Felice Jankell Pojkvän

Ändå kunde Clara under loppet av dessa år tillsammans odla vänskap med ett antal individer som ingick i Nils umgängeskrets.

Som bevis på detta stötte vi på henne på Louise Gottliebs bröllop med hennes nya pojkvän, skådespelaren Fares Fares.

Därefter fotograferades de inte särskilt ofta vid några offentliga tillfällen, därför finns det relativt få bilder på dem.

Men det är troligt att parets kärlek till varandra blir starkare, så det är inte bara glädjen att ha ett barn som får dem att flina just nu. De har precis meddelat sin förlovning.

Även om Félice inte har skrivit något om det själv kunde följarna av Felices lillasyster Happy Jankells Instagram story delta i överraskningsfesten som ägde rum strax efter..

Nils gick ner på knä och friade till Félice. Detta var möjligt både på dagen och kvällen.

Det har gång på gång visat sig att barn som fostras av en ensamstående förälder är bland de mest utsatta i samhället. Som ett barn som växte upp av en ensamstående förälder,

Jag kunde se min mammas kamp genom åren. Som ett resultat är det ett otroligt privilegium att få vara med i kalendern som Caroline Roosmark tillverkar varje år för att visa sin uppskattning för kvinnor.

Medlen kommer att skänkas till programmet “barn till ensamstående mammor” i kylhuset. Tack, Caroline, för att du köpte den här artikeln och för att du stödjer Carolines hemsida “.

Medberoende var ett sätt att leva för programledaren och journalisten Annika Jankell under loppet av hennes förhållande med skådespelaren Thorsten Flinck, som varade i många år.

Annika Jankell har också pratat om hur det var att leva som medberoende med honom när de var tillsammans.

medan Thorsten Flinck har talat offentligt om sin egen historia av drogmissbruk, och Thorsten Flinck själv har diskuterat hennes kamp med drogmissbruk tidigare.

Reneé’s Jetty kommer att ha Happy Jankell, 28 år, som gäst i avsnittet som sänds på onsdag.

Felice Jankell Pojkvän
Felice Jankell Pojkvän

Där diskuterar hon utmaningarna i hennes liv som fick henne att skapa romanen “Livlina”. [Citat behövs] I det här avsnittet får du lite mer information om den glada Happy.

By sehzuka