Tue. Sep 27th, 2022

Fabian Cederholm Familj /\ Fabian Cederholm dömdes till livstids fängelse för mordet på två lärare på en latinskola i Malmö.Det är första gången en person under 18 år döms till livstids fängelse i Sverige. Det finns ledtrådar i uppdraget att gärningsmännen var fascinerade av skolskjutningar, mord, och självmord, säger lagmannen Johan Kvart.Varje kvinna borde gå av sin höga häst.

“Berättelsen handlar om två mycket fruktansvärda mord där erbjudandet var riktigt grymt och offret led en fruktansvärd död. Johan Kvart, som var den ledande domaren under rättegången, säger i ett pressmeddelande att rättegångens längd och genomförandet av gärningsman tydde på samvetsbrist.Fabian Cederholm, 18, dömdes den 21 mars till livstids fängelse för mordet på en lärare vid Malmö Latinskola.

Det är första gången en 18-åring döms till livstids fängelse i Sverige för att han hoppade ut på sin ungdomsrabatt i slutet av året. Personer yngre än 21 år var tidigare inte berättigade till livstidsstraff i fängelse.Cederholm har i tilläggsmaterialet erkänt för sig själv att han dödat de två lärarna på skolan. Med en kniv och en yxa kunde gärningsmannen skicka ut avkomman.Ingen information om hans föräldrar.

Fakta och bio om Fabian Cederholm Familj

  • Fabian Cederholm vet att brödet och rätterna säger åt honom att börja döda människor med en önskan att göra det.
  • För att utarbeta, konstaterar tingsrätten, “Hans erkännande fr ett fullständigt och otvetydigt stöd av den övriga muntliga och skriftliga bevisning som beropats I mlet.
  • “Ett av upptågen har till och med fångats på skolövervakningsfilmer.
  • Mördarens anledning till dödandet ska ha varit för att gärningsmannen kände sig malplacerad.
  • De två lärarna valdes ut slumpmässigt, enligt lagets kapten, Johan Kvart, på en presskonferens.
  • Det finns antydningar i uppdragsbeskrivningen om att gärningsmannen var fascinerad av skolskjutningar, seriemördare och äldre döda, säger han.
  • Som rätten också har slagit fast har Fabian Cederholm inte inlett mord under påverkan av en svår psykisk störning.
  • Det är första gången en svensk ungdom döms till livstids fängelse.


Enligt en lag som trädde i kraft tidigare i år ska han inte behandlas sarkastiskt på grund av sin höga ålder, vilket Johan Kvart förklarade.Det betyder att den så kallade “studentrabatten” har avskaffats från och med den 2 januari i år på grund av “systembrister”, som Johan Kvart säger.Även om Fabian Cederholm lider av autism har det enligt Johan Kvart ingen effekt på hans vardag.Det är inte godartade externa faktorer som påverkar ekonomins tillstånd.Anders Elison, försvarsadvokaten, hävdar att Fabian Cederholm har kommunicerat ärendet.


Naturligtvis blev han störd av denna utveckling.Vi har haft många djupgående samtal om det.
Samtidigt blir det definitivt när man får det på tryck, och han blir naturligtvis ledsen och kvävd över den, som Anders Elison konstaterat.Vidare säger han att han planerar att träffa Fabian Cederholm senare på eftermiddagen och att han kommer att diskutera fallet på nytt.

Jag planerar att besöka honom i hans stuga, där vi i lugn och ro kan utforska området i lugn och ro.
Ett av mina argument är att eftersom detta är en ny lag och högsta domstolen har sista ordet måste den hävas.Den handlar om två extremt våldsamma mord där ett erbjudande tas på största allvar och en mycket smärtsam dödssång sjungs.Enligt ett pressmeddelande har försvarsadvokaten Johan Kvart sagt att dröjsmålet är utdraget och att gärningsmannens agerande inte kan tolkas som något annat än fullkomligt hjärtlöst.


Cederholm led inte av några allvarliga psykiska störningar vid sin död, vilket fastställts av rättspsykologen som gjort den undersökning som krävs.Han är dessutom skyldig att betala skadestånd till den avlidne med nästan en miljon svenska kronor.En jurist för Cederholm har föreslagit att minimiåldern för straffansvar borde ha höjts från 16 till 18 år.Tingsrätten bestämde sig för att ställa sig bakom klagarens argument att han skulle avlivas snarare än sätta på livräddning.Flera källor hävdar att den 18-årige huvudmannen själv undervisade 112 elever klockan 17:12, efter att ha attackerat klassrummets lärare med yxa och möjligen andra motiveringar.


Enligt Aftonbladet ska han ha sagt: “Jag har gjort det för att jag hatar dem.”Cederholm har inte nämnts i några polisutredningar på ett bra tag, och hans namn är helt fri från eventuella utestående beslut.Den här killen bor i Trelleborg.Hans onlineprofiler målar upp en bild av en ung man som har ägnat mycket tid åt styrketräning och kampsport under de senaste åren.

Fabian Cederholm Familj

By sehzuka