Mon. Oct 3rd, 2022

Evelina Galli Föräldrar /\Claudia Josefina Galli Concha är en manusförfattare, kreatör och affärskvinna född i Sverige. Hon är också skådespelare.

Evelina Galli Föräldrar
Evelina Galli Föräldrar

En välkänd svensk skådespelerska som under sina båda karriärer har samarbetat i en rad projekt med sin man, skådespelaren Manuel Concha.

I ett djupgående samtal med Hant avslöjar Claudia hur hon och Manuel kan hålla sitt romantiska förhållande flytande trots att de är oskiljaktiga medlemmar i samma team.

En av kändisdansarna som deltog i Let’s Dance 2010-tävlingen, Claudia Galli, och hennes danspartner, Tobias Wallin, slutade på andra plats totalt under turneringen.

Efter sina dansföreställningar återupptog Galli sin roll som “Jonna Wetterström” i SVT:s komediserie Starke man. Denna serie krönikerade hennes karriär som dansare.

Galli deltog i satiriseringen av författaren Camilla Lackbergs “Fjallbackamorden”-film, som startade 2012 och pågår än i dag. Satiren består av sex avsnitt.

Jennifer Kerman, som är 30 år och mest känd för sin roll i tv-serien Svenska Hollywoodfruar, har en yngre syster som heter Malin Kerman, som är 41 år och lika känd.

Malin Kerman är född i Stockholm, men hon migrerade till Kanada med sin familj när hon var liten. Malin Kerman bestämde sig till slut för att göra Kanada till sitt permanenta hem.

Efter att ha beskrivit sin resa tillbaka till Sverige för sina barn reste pappan dit med flyg.

När han kom gav han Vera Stevens presenter och tog med sig ytterligare två döttrar, Jennifer och Mikaela Kerman, som han och Vera fostrade som om de vore deras egna.

Hon vill inte avslöja vad som hände eller vilka förklaringar som lämnats. Å andra sidan var både Claudia och hennes pappa en del av Tobias Wallins “Let’s dance”-program föregående år. Fotografiskt arbete utfört av Olle Sporrong

Enligt henne är relationen mellan mor och dotter på ett hälsosamt ställe för tillfället. När han är i Sverige fortsätter han att prata svenska trots att han är där.

Han har inga föräldrar och tillbringar halva tiden i Sverige och andra hälften i Frankrike. Han är föräldralös. Vi har en fantastisk sådan, och den reflekterar absolut inte på något sätt, form eller form på mig på något sätt.

Under sitt allra första radioframträdande berättade Claudia för lyssnarna att hon och Christopher Taylor, 23, som hon hade träffat de senaste sex åren, hade avslutat sitt förhållande.

Skilsmässan var ytterst omtvistad och omtvistad. Det kändes som om någon drog fram en matta under mina fötter.

De fortsatte att kommunicera med varandra under en period på två år efter skilsmässan. Därefter finns det inga som helst spår av pappan. Christopher Taylor, Claudias tidigare partner, visas här. Här visas Patrik Jonsson.

Evelina Galli Föräldrar

Jag googlade ofta på hans namn, men jag kunde inte hitta någon kontaktinformation där. Hon hävdar att även om jag hade gjort det så är hon inte säker på att hon skulle ha fått ett samtal från henne.

Men en viss kväll åtta år senare, när hon höll på med teater i Göteborg, och det var dags för slutscenen, sorterade hon i väntan på gratulationskort och blommor.

– Jag har ett övergående intresse av att veta mer om mig själv. Nästa sak som dök upp var en bukett som hade ett kort med ett telefonnummer och namnet “pappa” skrivet på.

Det var en dramatisk och känslomässig indikation på livet från Claudias frånvarande far, och det kom till henne i det ögonblicket.

Efter det var det inte precis en promenad i parken att gå ut på scenen. Till och med Claudia hade ingen aning om det.

Han sågs sitta i folkmassan. Efter det kom några dagars oro och grubblande över situationen.

Enligt vad hon har sagt var det inte helt säkert att jag skulle komma i kontakt med honom. Å andra sidan var det faktum att han hörde naturligtvis en källa till tröst. Men det var ingen enkel process…

Hon tyckte dock att det bara var rättvist att ge honom möjlighet att försvara sig, så några dagar senare gick de samman och diskuterade situationen.

Vi har ett riktigt starkt band. Själsfränder. Vi har utvecklat en nära relation under hela vår gemensamma uppväxt. som vänner, och inte bara på grund av att vi är sammankopplade.

Eller så kanske det att vi deltar i sociala aktiviteter får oss att känna oss som om vi talar för lättsamt om vår anknytning. Det är vi helt enkelt. Hon hade redan sagt till Aftonbladet att Jossan och jag är inblandade i den här frågan.

När vi skaffade Chloe skrev vi genast upp henne på förskolans väntelistor i både Malmö och Stockholm. Vi gjorde detta för att skydda oss och försäkra oss om att hon skulle kunna få en plats.

Evelina Galli Föräldrar
Evelina Galli Föräldrar

Med tanke på att hon skulle gå på förskola. Men veckorna förvandlades till månader, och jag minns tydligt en diskussion vi hade där vi började oroa oss för… men tänk om Chloe inte ska gå till förskolan? Behöver hon inte göra det? Kanske inte? Även bara th

By sehzuka