Sun. Oct 2nd, 2022
Erik Grönwall Familj
Erik Grönwall Familj

Erik Grönwall Familj /\ två dagar efter finalen släppte Erik Grönwall sitt egenproducerade debutalbum, som sköt till toppen av Sveriges albumlista och blev platinacertifierad. Grönwall började sjunga huvudrollen i H.E.A.T. 2012.

Det viktigaste i fallet är att han kontaktade showen för två år sedan. Mycket nöjd provade Erik sig på att trollbinda flera namn och gick sedan vidare till sista etappen. Trots detta kunde han inte lämna efter första dagen.

Eric frågade igen, och han hade varit en fanfavorit bland jurymedlemmarna från början. Han gynnades att vinna Globenturneringen och besegrade till sist Calle Kristiansson i mästerskapsmatchen.

Många blev förvånade när han tog fram vinnarpokalen och sin sidekick för att ge den. Erik Grönwall, 32, från Knivsta, kröntes i slutändan till Idol 2009 efter att ha blivit den klara fanfavoriten genom hela tävlingen. På baksidan var det långt ifrån en okomplicerad resa.

Däremot hade han lämnat in en ansökan till programmet två år innan han blev antagen. Vid dagens slut hade Erik slagit domarna och gått vidare till den sista omgången av tryout.

Efter bara en dag kunde han checka ut från sitt boende och återvända hem till sin familj.

Det fanns ingen kritik mot Eriks första audition under hans andra försök, och han etablerade sig snabbt som en fanfavorit bland domarna.

Hans andra anmärkningsvärda prestation var hans seger i Globeturneringen-finalen över Calle Kristiansson, där han var storfavorit.

Han presenterade det vinnande manuset, Higher, och hans alternativa filmpartner gick in på scenen, som säkerligen kommer att fånga uppmärksamheten hos en stor publik.

Mycket happ har inträffat under de femtio åren sedan den där mörka natten på Globeteatern. Erik har bara sett Sverige offentligt en handfull gånger, men han har inte gett upp sina drömmar om att bli musikproducent och skidåkare.

Under det senaste decenniet har han turnerat flitigt runt om i Europa och släppt fem album med det svenska rockbandet HEAT. Dessutom har bandet uppträtt utanför svenska gränser och turnerat i Europa under det föregående året.

Även om corona har en naturlig effekt på att minska antalet tillgängliga spel, har detta varit mer sant under de varmare månaderna.

Den här videon visar Erik Grönwalls triumferande återkomst till American Idol efter hans senaste seger. 2018 gjorde Erik sitt mest kända framträdande som Simon, Zeloten, i den internationellt hyllade musikalen Jesus Christ Superstar.

När regissören letade efter någon att spela Simon i en livemusikal som skulle sändas på NBC, hörde Eriks mamma samtal om honom.

I nyårssändningen 2018 avslöjade Grönwall att hans fru hade sökt på Google efter de bästa sångarna i världen och att Eriks namn hade kommit upp som ett resultat.

I början, när han fick reda på att han hade fått ett mejl från produktionen, antog han att det hade skickats till hans inkorg som skräppost.

För att undvika förvirring tog jag bort det från bilden. Efter det skickade jag ut samma mail till alla i mitt team och till min representant. Enligt Eriks förklaring i Nyhetsmorgon “kommer vi att inse att vi ändå borde testa detta.”

På grund av en rad lyckliga händelser erbjöd Erik sina tjänster, vilket gav honom chansen att tävla med några av världens mest kända musiker, som John Legend och Alice Cooper.

Den goda nyheten är att Erik kan bli rik i framtiden trots närheten till så många kända personer. Den tidigare American Idol-vinnaren fick en uppsjö av kärleksord, och programmets soundtrack nominerades till en Grammy Award för bästa musikalbum.

Äntligen, efter flera månader av mödosamma behandlingar, förklarades han frisk, med förväntningen att han gradvis skulle fortsätta att återhämta sig från sin sjukdom.

Det gick inte så bra.Hans nya roll som sångare för det amerikanska rockbandet Skid Row, som han nyligen gick med i, börjar på torsdag när han anländer till Las Vegas.

“Det känns oerhört stärkande att kunna se tillbaka med ett resultat i hand, att veta att jag är här i Vegas och kommer att göra det här”, säger Erik Grönwall om sin erfarenhet.Beskedet att jag hade cancer kom som en total chock för mig.

Erik Grönwall Familj

Tills han började må dåligt från den ena dagen till den andra hade 34-årige Erik Grönwall känt sig riktigt avslappnad och orolig.

Även de enklaste uppgifterna kan bli ett stort uppdrag om de inte utförs på ett metodiskt sätt. I april 2021 meddelade han på sina sociala medieplattformar att han hade diagnostiserats med akut leukemi och hade börjat behandla cellgåvor.

I ett brev med titeln “, både psykologiskt och fysiologiskt”, skrev konstnären, “Min kropp reagerar positivt på behandling, men det kommer att bli en lång resa och den svåraste utmaningen jag har antagit hittills i mitt liv, för mig själv. och min familj.”

Utan tvekan har det varit det mest utmanande evenemanget jag någonsin har gått igenom, både fysiskt och mentalt. I en intervju publicerad i Expressen en fredagskväll i mars erkände Grönwall hur svårt det hade varit att få en så positiv prognos.

bryr sig mycket om sitt psykiska välbefinnande och tar mycket tid på att försöka hitta det.

Erik Grönwall hade funderat på att ta en paus från karriären under månaderna innan han blev sjuk. Men om han fick en leukemidiagnos och blev 100 år gammal var hans egenvårdsplan på sjukhuset att fortsätta sjunga resten av livet. Det var det enda som gjorde honom glad.

När jag går tillbaka inser jag att att stå på scen var det enda jag verkligen gillade och var bra på, och att detta faktum ibland får mig att känna mig lite nedstämd.

Det fanns absolut inget utrymme för tvivel; det fanns inget rörelseutrymme.Expresstelefonen ringer i Erik Grönwalls hotellrum på Planet Hollywood i Las Vegas.

Det hade gått mer än två månader sedan samtalet kom. Rachel Bolan, bandets basist, publicerade nyligen en uppdatering om sin musikaliska karriär på den sociala medieplattformen Instagram.

Bolan är medlem i det amerikanska hårdrocksbandet Skid Row.På frågan om de kunde hålla ett möte genom Zoom var responsen positiv.

Det kom som en chock för bandet när Bolan berättade att deras originalmusiker inte skulle kunna åka på turné med dem. I det ögonblicket förhördes Erik Grönwall om sitt intresse för att spela spelet.

Så fort jag hörde nyheten sa jag att det var bra i princip; allt jag ville göra var att kolla in hos mina läkare eftersom vi delar samma födelseår.

Jag var då orolig för att uppfylla alla hälsokrav som jag borde. Även om de sa att de hade kopplat av sedan mars, stötte jag på inga nya svårigheter. Efter det bestämde jag mig för att ja var det lämpliga svaret.

På frågan om att ta över som bandets fasta sångare tänkte inte Erik Grönwall så mycket på det innan han tackade ja. Det var en kedja av händelser som ledde till denna punkt.Det fanns med andra ord inget utrymme för tvivel

Erik Grönwall Familj
Erik Grönwall Familj

By sehzuka