Sun. Oct 2nd, 2022

Ebba Busch Pojkvän /\ Ebba Busch är en svensk politiker för Kristdemokraterna. Mellan 2013 och 2020 kommer hon att kallas Ebba Busch Thor.

Ebba Busch Pojkvän
Ebba Busch Pojkvän

Hennes förnamn är Ebba-Elisabeth Busch, och hennes efternamn var ursprungligen Busch-Christensen. Sedan den 25 april 2015 har hon haft posten som partiledare för Kristdemokraterna. Dessförinnan var hon kommunalråd i Uppsala kommun från 2010 till 2015.

Busch växte upp på Gunsta nära Uppsala. Hon fick sin grundutbildning på Livets ords skola och fick sin gymnasieutbildning via IB-programmet på Katedralskolan.

Hon kämpade från depression under hela tonåren, och hon har karakteriserat detta ögonblick i sitt liv som ett ögonblick där hon “föll in i väggen”, särskilt under hennes sista år på gymnasiet.

Hennes politiska intresse väcktes av en dålig erfarenhet som hennes mormor hade av inrikesministeriet. Denna händelse fungerade som drivkraften för hennes engagemang i politiken.

Busch noterar också hur hennes mammas upplevelser vid möten med Försäkringskassan och det offentliga medan mamman .

var stressrelaterad sjukskriven inspirerade hennes politiska verksamhet. Buschs mamma deltog i dessa möten när hennes mamma mådde dåligt av stress.

Relationen mellan den välrenommerade allsvenske spelaren och en av de mest inflytelserika damerna i Sverige kan spåras tillbaka till så tidigt som 2009.

Enligt vad som står i Svensk Dam har Niklas Thor, nu 35, och Ebba Busch, nu 34, känt till varandra sedan de var små.

Niklas åkte till Norrköping för att han skulle gå på idrottsgymnasiet där. Det var så vi först blev bekanta med varandra. Nästa gång jag såg Niklas var i slutet av 2009, och jag såg honom på ett café i Uppsala.

Jag gick fram till honom på ett ögonblick och sa: “Niklas Thor, det har varit väldigt länge!” Efter att ha börjat fortsatte vi att konversera ända fram till den tidpunkt då kaféet stängde.

Enligt vad Ebba Busch berättade för tidningen Amelia, blev det efter den händelsen många promenader i staden eftersom vi bodde i samma region.

Vår enastående rapportering om romansryktet som vuxit fram i etablerade mediekretsar, bland politiska reportrar och i ett flertal internetforum följs nu upp av ett antal publikationer runt om i landet.

Men innan vi går in på något, låt oss ta en snabb titt på huvudpersonernas galna personliga liv.

Ebba Busch fångade många människor när hon avslöjade på Instagram i december 2019 att hennes äktenskap med den fantastiska fotbollsprofilen Erik Thor, 34, hade tagit slut:

– Tyvärr har vi dåliga nyheter att dela med oss ​​av idag.

Ebba Busch Pojkvän

Detta beror på att vi precis har lämnat in pappersarbete för att påbörja skilsmässan. Vi har levt åtskilda under hela hösten och det är med stor sorg som vi har nått det här stadiet.

Våra liv kommer att fortsätta att flätas samman som vänner och som föräldrar till de mest exceptionella barnen i världen.

I slutet av 2019 bestämde sig Ebba Busch och hennes exman Niklas Thor, som också är fotbollsspelare, för att gå sina egna vägar. Trots detta har de behållit en stark koppling eftersom de delar vårdnaden om sina barn Elise och Birger.

Å andra sidan, trots att det har gått över tre år efter skilsmässan, har hon inte haft så stor framgång på kärleksavdelningen.

Under avsnittet som utspelar sig i Partitempen tar Margaux slentrianmässigt upp ämnet Ebbas nyutexaminerade jägare, och sedan gör hon en sömlös övergång till diskussionen om något som inte har något samband.

“Och medan vi pratar om jakt, är du på jakt efter en ny signifikant annan?” hon skämtar med mig.

– Jag har sagt att om jag har något nytt att säga om det ämnet så kommer jag att göra det uttalandet.

Det har rapporterats av ett antal nyhetskanaler att Ebba haft en affär med musikern Markoolio; hur korrekt är denna information?

Det stod i artikeln att jag umgicks med Markoolio. Ja, jag träffade honom någonstans under de senaste 10 åren, men vi har inte sett en annan sedan dess.

Är det så här det ska gå till? När jag tänker efter är det nästan som en jämställdhetsfråga. Har vi inte kommit så långt att det är oacceptabelt att neka en kvinna rätten att fatta sina egna beslut?

Svensk Dam är mottagare av hennes svar på frågan “måste hon ha en make, eller någon annan för den delen?”

Ebba Busch (KD) är en av få politiker som haft en så framgångsrik karriär som den varit. Hon valdes in som vice ordförande för den kristdemokratiska ungdomsorganisationen när hon bara var 21 år gammal.

Ebba Busch Pojkvän
Ebba Busch Pojkvän

Hon var bara 23 år när hon vann valet till att vara kommunalråd för partiet i Uppsala. Den yngsta personen som någonsin tjänat i den egenskapen.

By sehzuka