Mon. Oct 3rd, 2022

Drottning Elizabeth Sjuk /\ En formidabel kvinna som inte drar sig undan en utmaning.
Nu delar drottning Elizabeth sin historia om att övervinna covid-sjukdomen. Den brittiske regenten tvingades engagera sig i strid.

Drottning Elizabeth Sjuk
Drottning Elizabeth Sjuk

Drattan Elizabeth, som är 95 år, är konstruerad av slitstarkt trä. Hon har upplevt ett antal presidenter och premiärministrar, samt blixten som inträffade under andra världskriget.

Eftersom hon bäst exemplifierar den brittiska benägenheten att hålla en stel överläpp, krävs det mycket för att få drottningen att darra medan hon talar utanför manschetten.

När drottningen blev sjuk i covid-19 i februari var det förståeligt nog mycket oro på grund av hennes höga ålder. Å andra sidan måste du erkänna och hedra drottningens höga ålder.

Det har rapporterats att drottning Elizabeths hälsa har sjunkit den senaste tiden, och som ett resultat av detta skickades hon nyligen till ett sjukhus för “observation”.

När det blev uppenbart att regenten hade smittats av covid-19 var detta faktum utan tvekan till den brittiska regeringens oro.

Som tur var hade drottningen vad som beskrevs som “mindre förkylningsliknande symtom”, och det visade sig ganska snabbt att hon förmodligen skulle klara sig ganska bra trots sitt tillstånd.

När prins Philip gick bort i april föregående år var det en förödande förlust för drottning Elizabeth. Det är inte ovanligt att ens hälsa blir lidande på ett direkt och observerbart sätt efter sin makes död.

Det är inte orealistiskt att förvänta sig att du verkligen kommer att bli svag om du också är 96 år gammal.

Trots detta kan det vara utmanande att acceptera verkligheten att drottning Elizabeths tillstånd försämras dagligen och att hon så småningom kommer att passera från detta fysiska tillvaroplan.

Det har blivit ganska uppenbart att drottningen inte kommer att kunna delta i trädgårdsfesterna som kommer att hållas på Buckingham Palace i mitten av maj i år.

Enligt Expressen har det brittiska hovet meddelat att ytterligare medlemmar av kungafamiljen kommer att närvara vid evenemanget.

Efter alla prövningar och lidanden hon hade utstått, inklusive en trotsig covid, skulle det ha varit hennes formella återkomst:

Men det blir inget av den stora banketten på Windsor Castle på onsdagen som skulle ha 500 gäster på plats nu när det kungliga bröllopet har skjutits upp.

Nyheten att drottningen kommer att avgå som monark avslöjas av det brittiska hovet. Evenemanget i sin helhet har ställts in.

Enligt Sky News, som citerar ett uttalande från Buckingham Palace, kommer inte drottning Elizabeth II att närvara vid ceremonin som kommer att äga rum på fredag ​​i St. Paul’s Cathedral.

Den enorma festen som ägde rum i torsdags följdes av en del hälsoproblem för den 96-åriga personen, vilket satte stopp för de festligheter som planerades för fredagen.

Enligt en representant för kungafamiljen, “njöt drottningen av dagens födelsedagsprocession men utstod en del smärta.”

Efter en tid har drottningen avslöjat ytterligare detaljer om den prövning hon utstod under hela sjukdomen. Den här veckan på Royal London Hospital deltog sjukvårdspersonal och covid-patienter i en videochatt, där meddelandet offentliggjordes.

Hon påstås ha känt sig “extremt trött och utmattad” som ett resultat av sjukdomen, enligt drottningen. Den här fruktansvärda epidemin. Enligt Sky News beskrev hon resultatet som “inte ett trevligt resultat”.

I samma andetag hyllade hon de insatser som gjorts av sjukvården.

Drottning Elizabeth Sjuk
Drottning Elizabeth Sjuk

– Är det inte fantastiskt hur bra det är? Vad kan göras om det är nödvändigt.

Vid öppnandet av en avdelning på Royal London Hospital i östra London som döptes efter henne i onsdags förra veckan

, höll drottning Elizabeth II av Storbritannien ett tal om covid för personalen och patienterna som var närvarande via videolänk.

Trots att kungahuset tidigare har indikerat att hennes symtom var jämförbara med en liten förkylning, antyder hon på bandet att hon mådde dåligt när hon var covid.

Detta trots att kungahuset har uppgett att hennes symtom var som en lätt förkylning.

Drottningen gjorde detta när hon chattade med en tidigare respiratorberoende patient som hade behandlats för covid-sjukdomen.

Denna fruktansvärda epidemi sliter verkligen ner dig, eller hur, till den grad att du känner dig helt förbrukad? anmärkte monarken.

Som ett resultat var monarken, som nu är inne på sitt 70:e år på tronen, tvungen att avbryta många .

möten med utländska tjänstemän och har varit begränsad till att utföra endast minimala uppgifter sedan dess. Videon ger däremot intrycket av att hon är vaken och full av liv.

Sektionen som nu är behörig att behandla covidpatienter byggdes på rekordtid och fick namnet på drottningen.

– Det är förstås otroligt hur mycket man kan åstadkomma när det är en trängande efterfrågan, tillägger hon.

Drottningen har gjort färre offentliga framträdanden den senaste tiden, och hon har repo

har faktiskt klagat på att ha svårt att gå. Den 21 april fyller hon 96 år.

Det är okänt exakt varför drottningen lades in på sjukhuset för behandling, men palatset har uppgett att olika tester har utförts på henne.

Eftersom det förutsågs att patienten bara skulle behöva en kort vistelse på sjukhuset, valde palatset att inte offentliggöra sjukhusvistelsen tidigare.

Palatset hävdar att drottningen stannade över natten på den medicinska anläggningen eftersom det var bekvämare för henne. Efter sin vistelse på sjukhuset rapporterar personalen att Elizabeth mår bra mentalt.

Palatset har bekräftat att det inte finns något samband mellan hälsoproblemen och covid-19.

Drottningen gjorde sin triumferande återkomst till Windsor Castle på torsdagen under tidig eftermiddag lokal tid. Palatset rapporterar att drottningen.

kunde ta sig tillbaka till sitt kontor på torsdagseftermiddagen för att utföra några oviktiga uppgifter. Trots detta har hennes plikt reducerats av palatset.

I samband med ett videosamtal med vårdpersonal och covid-patienter på Royal London Hospital förklarade monarken sina egna erfarenheter av hur det är att vara sjuk i covid-19.

Nu när drottningen har berättat lite mer om hur hon upplevde sjukdomen var det under detta videosamtal som monarken förklarade sina egna upplevelser.

Som ett resultat av sin sjukdom hade drottning Elizabeth svår trötthet och utmattning, vilket visade sig vara det primära symtomet på hennes tillstånd.

The Sun, en tabloid baserad i Storbritannien, var den första som bröt historien om att drottning Elizabeth hade blivit inlagd på en medicinsk anläggning för behandling. Efter det skickade palatset ett uttalande till allmänheten om händelsen.

Drottning Elizabeth Sjuk
Drottning Elizabeth Sjuk

By sehzuka