Mon. Aug 15th, 2022

Diane Warren Familj /\ Diane Eve Warren är en musiker, kompositör och skivproducent som är bosatt i USA.

Diane Warren Familj
Diane Warren Familj

1985 släppte DeBarge “Rhythm of the Night”, som fungerade som en språngbräda för Warrens karriär. Hon blev den första låtskrivaren i Billboard magazines historia att ha sju hits på singellistan samtidigt, alla av olika artister.

Denna prestation fick Peter Reichardt, Storbritanniens ordförande för EMI, att kalla henne “den viktigaste låtskrivaren i världen.”

Hon slog sig samman med det brittiska musikbolaget EMI i slutet av 1980-talet. Under sin tid där blev hon den första låtskrivaren i Billboard magazines historia att göra det.

Enligt färska undersökningar är hon nu rankad som den tredje mest framgångsrika kvinnliga artisten i Storbritannien.

På Billboard Hot 100 har Warren skrivit nio låtar som nått etta, samt 32 låtar som nått topp tio. Några av dessa låtar inkluderar “If I Could Turn Back Time” (framförd av Cher 1989), “Because You Loved Me” (framförd av Celine Dion 1996), “How Do I Live” (framförd av LeAnn Rimes 1997) , och “Jag vill inte missa en sak” (Aerosmith, 1998).

Warren är ansvarig för sammansättningen av två av de 13 bästa singlarna i historien om Billboard Hot 100, som sträcker sig över 57 år.

Hon är mottagare av en Grammy Award, en Emmy Award, två Golden Globe Awards, tre på varandra följande Billboard Music Awards för årets låtskrivare och tretton Oscarsnomineringar.

Hon har vunnit en Grammy Award, en Emmy Award och två Golden Globe Awards. Hennes prestationer har uppmärksammats med en stjärna på Hollywood Walk of Fame samt introduktion till Songwriters Hall of Fame.

På grund av sin framgång i Storbritannien tilldelades hon Ivor Novello Award 2008 när hon tilldelades Special International Award.

Låten “Solitaire”, som Laura Branigan sjöng och var hennes första stora succé, publicerades samma år och fick stor spridning. Låten nådde den högsta placeringen på listorna i USA, som var nummer sju.

På grund av att hon hade ett eget förlag kunde hon behålla det fullständiga ägandet av de musikverk hon producerade. Som en direkt följd av detta kunde hon skydda sina immateriella rättigheter.

Hon hade vidskepliga föreställningar om byggnaden, därför skulle hon inte släppa in någon på hennes kontor i Hollywood Hills, trots att det inte hade städats på decennier. Trots detta släppte hon inte in någon.

Hennes far, David, som var i försäkringsbranschen, pressade henne alltid att delta i musik i någon egenskap. David arbetade som säljare. Hon kommer att vara den första att erkänna att när hon var yngre kunde hon ibland vara ett svårt och trotsigt barn.

Diane Warren Familj

Hon var låtskrivaren till låten “I Do Not Want to Miss a Thing”, som användes som huvudtemat för filmen “Armageddon” från 1998. Steven Tyler och de andra medlemmarna i Aerosmith samarbetade för att skapa låten.

Eftersom Diane Warrens skiva är fullproppad med hitlåtar är hon, tillsammans med Max Martin och, en av de mest framgångsrika kvinnliga artisterna genom tiderna.

Hon skrev låten “I Do Not Want to Miss a Thing”, som ingick i filmen “Armageddon” från 1998 och fungerade som titellåten för den filmen. Sånguppgifterna delades upp mellan Steven Tyler, Joe Perry och resten av Aerosmith.

På grund av att Diane Warrens diskografi är späckad med populära låtar är det ganska troligt att hon kommer att gå segrande i denna tävling.

Hon, tillsammans med Max Martin och Paul McCartney, är bland de artister vars musik med största sannolikhet kommer att sjungas i karaokebarer en given kväll.

Det finns också ett antal ytterligare möjligheter för denna utmärkelse, inklusive Max Martin och Paul McCartney.

Diane Warrens försök att få en särskild utmärkelse har ännu inte varit framgångsrika. Hon fick reda på bara några timmar innan Oscarsgalan som ägde rum .

i söndags att hon var nominerad för elfte gången i kategorin bästa originallåt. Det är elfte gången hon nomineras. Å andra sidan skänktes statyetten till Elton John för hans prestationer.

Även om jag inte gör som jag gör med avsikten att vinna priser, så påverkar inte det faktum att jag tycker att det hade varit trevligt att bli nominerad till en Oscar att jag gör det jag gör.

Att hävda något om motsatsen skulle vara ett uppsåtligt försök att vilseleda fakta. elva gånger innan vi nådde denna tidpunkt.

Diane Warren Familj
Diane Warren Familj

Warren säger att hon är den kvinna i Oscarsgalans 92-åriga historia som har nominerats till priset flest gånger men aldrig vunnit priset trots att hon har flest nomineringar. Detta trots att hon fått fler nomineringar än någon annan kvinna.

By sehzuka

Leave a Reply

Your email address will not be published.