Sun. Oct 2nd, 2022

dejan kulusevski flickvän /\Samtidigt är hans flickvän och fotbollsstjärna Eldina Ahmic, 27, aktuell i TV4:s Playmakers, där tittarna kan få en exklusiv inblick i hennes och Dejan Kulusevskis personliga liv.

Dejan kulusevski flickvän
Dejan kulusevski flickvän

Eldina Ahmic är en före detta professionell fotbollsspelare som har representerat AIK och Brommapojkarna. Hon var också en del av den senare, som tog henne från division 1 till Elit.

Hon provspelade även för Juventus-kvinnorna i samband med deras flytt till Italien men valde att lägga karriären på is för att fokusera på sitt kärleksliv.

BP:s sportchef Staffan Jacobsson skämtade om att det vore bättre om bytet gick annorlunda och Kulusevski anslöt till Grimsta, men gratulerar givetvis sin före detta spelare.

Eldina Ahmic, Dejan Kulusevskis 26-åriga fästmö, tycker att hennes partner har gjort det bra i sin första ligamatch. Jag är självklart glad och glad för hans skull.

Det finns många sådana här. Du behöver något extraordinärt för att göra det Dejan gör på och utanför planen. Det säger Eldina Ahmic, som brukade spela fotboll men inte spelar längre.

Efter lägret i Bstad hade landslaget ett uppehåll och Dejan Kulusevski testade positivt för Covid-19. Han var då isolerad och deltog för första gången inte i EM.

Eldina Ahmic tycker däremot att Dejan Kulusevski gjorde ett bra jobb.

Han hade sett fram emot sitt första EM på länge. Istället för att bli irriterad när en objuden besökare stoppade saker, välkomnade han dem.

Eldina Ahmic, imponerad av sin pojkväns insatser trots att han började dåligt, säger att Dejan höll huvudet uppe.

Dejan Kulusevski kunde inte spela i den svenska EM-premiären mot Spanien på grund av sjukdom i Covid-19.

Han återvände till Sveriges trupp lagom till Slovakiendrabbningen, men den svenska Juventus-stjärnan vacklade i en 1-0-seger.

Istället gjorde mästerskapet debut i natt mot Polen.

Dejan kulusevski flickvan

Kulusevski satt kvar på bänken fram till den 55:e matchminuten, men när förbundskapten Janne Andersson tog plats blev det en omedelbar succé.

Han spelade ut Emil Forsberg till 2-0 efter knappt fyra minuter på planen.

Efter det återtog Polen spelet tack vare två mål från superstjärnan Robert Lewandovski. Kulusevski var däremot inte förberedd inför kvällen.

Han spelade mot anfallaren Viktor Claesson i den tredje minuten av tilläggstid, som gjorde ett 3–2-mål för Sverige som vann gruppen.

Dejan Kulusevski har gjort avtryck i svensk fotboll de senaste åren och ligger tvåa efter den makalösa Zlatan Ibrahimovic.

Dejan belönades med ett avtal med Juventus för sina enastående prestationer i Atalanta och Parma. Även han har lidit av ett långdistansförhållande – fram till nu.

Hon beskriver hur de träffades första gången i Playmakers, som spelades in när paret fortfarande bodde i Turin.

Jag var på fotbollsträning med mitt lag medan han var ute med sina kompisar. De bytte några blickar, och jag upptäckte senare att han bytte några blickar också, säger Eldina Ahmic i avsnittet.

Vi började höras via Instagram och jag mindes att han skrev: “Jag såg dig på din fotbollsträning, du var väldigt bra.” “Du är inte så hemsk heller”, anmärkte jag.

Hon har även tränat med Dejans lag Juventus. Det är inga konstiga händelser. Hennes kontrakt hade löpt ut så hon flyttade för att vara närmare sin partner.

BP:s sportchef Staffan Jacobsson sa till Fotbollskanalen att han hoppades att hon mådde bra. Hon har bidragit mycket till BP.

Eldina Ahmic, en 26-årig mittfältare, assisterade Brommapojkarna i deras avancemang från division 1 till tävlingens högsta nivå.

26-åringen har gjort en beundransvärd prestation för klubben som slutade åtta i elitdivisionen i år.

För det sjunde laget gjorde Ahmic åtta mål på 18 matcher. Ahmic skrev på ett nytt avtal med klubben för säsongen 2020. Nu när avtalet har löpt ut är det klart att det inte kommer att bli ett nytt på ett bra tag.

Eldina Ahmics pojkvän Dejan Kulusevski är en stjärna i Italien och Ahmic strävar efter att gå med i Turin-klubben.

Dejan kulusevski flickvän
Dejan kulusevski flickvän

26-åringen demonstrerar träning med den italienska storklubben i en video som hon la upp på Instagram i torsdags.

By sehzuka

Leave a Reply

Your email address will not be published.