Tue. Oct 4th, 2022

David Druid Fru /\ Lars Arne David Druid , som gör ståuppkomedi och har ett radioprogram i Sverige, är baserad i Uppsala.

David Druid Fru
David Druid Fru

I den inledande upplagan av Bungy Comedy, som ägde rum 2007, gjorde Druid sin debut som ståuppkomiker.

Våren 2008 uppträdde han på Stockholm Live-turnén. I februari 2011 gick han med i komedietruppen som uppträdde på den helt nya arenan Comedy Central LIVE.

Under de efterföljande åren har han även gjort ståuppkomedi på en mängd olika platser, bland annat Norra Brunn och Raw Comedy Club.

David Druid har en entusiastisk närvaro på scenen. Under alla omständigheter kommer han att vara i en position att dra nytta av de mest försvarslösa delarna av allmänheten.

Han har en glad attityd till allt som händer i livet och förmedlar den inställningen till andra.

Eftersom det inkluderar “tankar som förmodligen inte var helt färdiga”,

David Druids redogörelse för vad som hände när han försökte återta kontrollen över sin fästmö är ganska omfattande. Som ett resultat kommer det att fortsätta få publiken att skratta under en avsevärd tid.

Ståuppkomikern David Druid har en skarp kvickhet och en tydlig vision. Han är aldrig oartig, men kan vara modig ibland. Och skratten sprider sig över folkmassan.

David Druid är ett energiknippe på scenen. Han sätter upp tempot för vilken publik som helst. Han diskuterar vardagliga ämnen samtidigt som han upprätthåller en positiv och optimistisk attityd.

Publiken skrattar under en ansenlig tid åt “tankar som förmodligen inte var riktigt färdiga” när David Druid beskriver vad som hände när han skulle överraska sin fästmö.

Hans berättelse är obeskrivlig och får publiken att skratta.

Han har varit med i Extra! Extra!, som gick i TV3, och Balls of Steel, som gick i Kanal 5, där han porträtterade rollen som “Bokstavsbarnet”.

2010 hade han ett framträdande i TV4:s Sommarkrysset i rollen som en komisk relieffigur.

Samma år samarbetade David Druid och Micke Tavio-Viera i ett reportage för det svenska radio- och tv-programmet Vakna med The Voice. I rapporten hänvisade de till sig själva som “David Druid och Mike the cam man.”

Under säsongen 2012–2013 av komediserien Kontoret på TV4 kommer han eller hon att göra ett framträdande som karaktären Robin T. Larsson.

David Druid Fru

I filmen “The Girl Who Played with Fire” porträtterade Druid karaktären Tony Scala.

Från och med januari 2013 är han ny programledare för Morgonpasset i P3, och han kan även ses vara värd för Morgonpasset i SVT2 vissa lördagar.

Under säsongen 2012 av TV4:s komediserie The Office porträtterade han rollen som Robin T.

Larsson, och serien visades det året. Tony Scala spelade rollen som en druid i filmen The Girl som hjälpte till att släcka bränder.

Sedan juli 2012 har podcasten “All My Friends”, som utvecklades i samarbete med Martin Soneby och Fritte Fritzon, varit tillgänglig på iTunes.

I juni 2013 var Nisse Hallberg och David Sundin programledare för en podcast, som han också lyssnade på.

I januari 2013 meddelades att P3 tar över som värd för Morgonpasset.

Namnet på Druid och Victor Linnérs podcast tillsammans är “Bror, är vi ens släkt?” Dessutom har Druids sin egen blogg här.

David Druid har en positiv och positiv attityd genom alla sina framträdanden. Varje gång kommer han att vara i en position att dra nytta av de mest hjälplösa delarna av samhället.

Han har alltid en positiv inställning till livet, oavsett vilka utmaningar han står inför.

Publiken kommer att skratta under en avsevärd tid när David Druid berättar vad som hände.

när han försökte återta kontrollen över sin fästmö eftersom beskrivningen innehåller “tankar som förmodligen inte var helt fullbordade”.

Druid har medverkat i TV3:s Extra! Extra! och Kanal 5:s Balls of Steel som karaktären “Bokstavsbarnet.”

Båda dessa roller utfördes av Druid. 2010 arbetade han som assistent i TV4-programmet Sommarkrysset. Showen visades på kanalen.

Samma år samarbetade David Druid och Micke Tavio-Viera i ett reportage för det svenska radio- och tv-programmet Vakna med The Voice. I rapporten hänvisade de till sig själva som “David Druid och Mike the cam man.”

I komediserien “The Office”, som sänds på TV4, hade han ett framträdande som karaktären Robin T. Larsson 2012. I filmen “The Girl Who Played with Fire” gestaltade Druid karaktären Tony Scala.

Sedan juli 2012 har han bidragit i podcasten Alla mina kamrater med Martin Soneby och Fritte Fritzon.

Han avgick dock från sin position som en återkommande medlem av podcasten i slutet av 2013 (i avsnitt 69),

och Nisse Hallberg och David Sundin tog hans plats. I januari 2013 tillträdde han programledare för Morgonpasset-programmet på P3.

David Druid Fru
David Druid Fru

Druid är dessutom värd för en podcast med Victor Linnér under namnet “Bror, vi är inte ens släkt?

By sehzuka