Mon. Aug 15th, 2022

Darin Pojkvän /\ En dag som för närvarande äger rum i Sverige under begränsade omständigheter, avslutar han sitt bidrag.

Darin Pojkvän
Darin Pojkvän

Den årliga Prideparaden i Sverige har skjutits upp för att följa landets stränga regler, trots att paraden vanligtvis skulle innehålla musik och andra evenemang.

Detta som ett resultat av den oro som uttrycks av coronasmittan, som tycker att marschen borde vara miljövänlig och uppskattad.

De fem kommentarer som Darin har gjort om sitt personliga liv, som han gjorde för ungefär ett och ett halvt år sedan, inkluderar minst en hänvisning till en flickvän som han hade i Berlin.

Han höll ett privat möte med henne under gängets gäng, och han avslöjade senare för henne att även om de inte längre var tillsammans, hade de lämnat vägar på goda villkor.

En av de första sakerna som kom att tänka på när Darin gjorde sitt framträdande i TV4:s S mycket bättre 2012 var den ansträngda relationen som vuxit mellan honom och The Sounds Maja Ivarsson, som också var med under hela säsongen.

När Darin Zanyar avslöjade sin sexuella läggning i augusti föregående år var ingen särskilt överraskad av nyheten. Den kreativa personen diskuterar nu sin nya, mindre restriktiva metod att leva sitt liv.

Darin Zanyar, nu 33 år gammal, började sin karriär som sångare genom att tävla i den första säsongen av Swedish Idol 2004. Strax efter hamnade han i toppen av ställningen; ändå kunde han inte ta seger.

Istället hamnade han delad på andra plats med två andra konkurrenter. Trots detta har han haft en meteorisk uppgång till framträdande plats som musiker, efter att ha spelat in en hel del skivor och deltagit i en hel del turnéer.

Jag minns de första åren som riktigt roliga. När jag gick ut på scenen svimmade många, och mängden skrik från publiken gjorde det svårt att höra låten jag skulle spela till.

Enligt en artikel som publicerades i tidningen Dagens Nyheter av Darin Zanyar var upplevelsen “både stor och konstig”.

Ikväll på Hellenius Horna delade Darin med alla att han för närvarande inte dejtar någon. På frågan om vad han letar efter i ett förhållande ger David Hellenius följande svar:

Darin Pojkvän

Det måste finnas någon där som har ett gott sinne för humor, som kan agera på rätt sätt och tycker om att prova ny mat. Jag äter ganska mycket. Och därför måste det också gilla att lyssna på musik.

David bjuder in andra att gå till Instagram och posta om de passar beskrivningen och säger: “Det här är bra, det är som en live Tinder.” Han jämför det med en liveversion av dejtingappen Tinder.

Perfekt, säger Darin som svar.

Darin, som hedrades på årets QX-gala som Årets HBTQ-person, är nu på turné och kommer att uppträda i Stockholm hela veckan lång. Det nya spåret, Holding me more, släpptes av honom i fredags förra veckan.

Darin Zanyar, som är 32 år gammal, gjorde sin debut på American Idol 2004 och har varit en stor damfavorit sedan dess.

På grund av det faktum att Darin aldrig har talat offentligt om sina romantiska relationer, spekulerar många om dem och letar efter minsta tecken på att något kan avslöja något om dem. Detta beror på att Darin alltid har upprätthållit en nivå av diskretion när det gäller ämnet.

Den senaste gången folk pratade om Darins kärlek var under sommaren innan när han var ute och uppträdde.

Det antogs av många av personerna som kommenterade hans Instagram-flöde att Darin hade hittat en ny följeslagare och nu reste med dem.

Det faktum att Darin lade ut bilder på sig själv på nätet som inte tagits av honom tyder på att detta kan ha varit orsaken till problemet.

Darin motbevisade dock snabbt föreställningen att han hade en ny flickvän vid fotograferingen och att det var hon som hade tagit bilderna av honom.

Darin har tidigare sagt till Hant att den som tar hans bilder aldrig är samma person två gånger, vilket betyder att det kan vara vem som helst.

År 2004 var genombrottsåret för Darin Zanyar, som är 32 år gammal. Sedan, tack vare sitt blyga flin och sina tandregleringsapparater, blev han en tjejs favorit väldigt snabbt.

Dessutom har det utan tvekan spridits historier om hans romantiska relationer.

Darin Pojkvän
Darin Pojkvän

Utöver det har rykten cirkulerat om att han är romantiskt inblandad med Maja Ivarsson, en sångerska som han blev god vän med under produktionen av Så mycket bättre.

By sehzuka

Leave a Reply

Your email address will not be published.