Mon. Oct 3rd, 2022

Charlotte Rohlin Familj /\Charlotte Rohlin, tidigare medlem i det svenska landslaget, fick tidigare i år en bröstcancerdiagnos.

Charlotte Rohlin Familj
Charlotte Rohlin Familj

Hon ventilerar sitt missnöje med uttalandet genom att lägga upp det på Instagram för att dela det med sina följare.

Författaren konstaterar i början av sitt arbete, “Som du kan se har allt vänts upp och ner.” [Citat behövs]

Från 2007 till 2015 fungerade Charlotte Rohlin, 41 år gammal, som lagkapten för det svenska landslaget. Hon är mamma till två små och har en man.

Totalt 77 landskamper spelades av försvaret av landslaget under hans tid som han tävlade för sitt land på den internationella scenen.

Det ligger en bronsmedalj från VM 2011 och en bronsmedalj från EM 2013 nedpackade i resväskan. Båda dessa medaljer togs av Tyskland.

Inte alls; snarare är det Lottas. Du och dina nära och kära har mitt odelade stöd i denna svåra tid”, säger Hedvig Lindahl i sitt brev till mottagaren.

Jag sänder mina lyckönskningar för uthållighet och kärlek till dig och dina nära och kära”, säger Linda Sembrant i ett mejl som hon skickat till familjen.

I ett brev till en vän som har tjänat som hennes motivation uttrycker Nilla Fischer sin tacksamhet genom att önska henne “mycket kärlek och styrka till dig och dig.”

Graviditet, ledighet för mammaledighet och andra aspekter av familjelivet var förbjudna för Charlotte Rohlin under.

större delen av hennes professionella fotbollskarriär eftersom varken spelarnas fackföreningar eller deras arbetsgivare hade något att säga till om i frågan.

Nära spelets slut inleddes en dialog av spelarföreningen om att ändra och stärka spelarnas rättigheter; detta blev dock uppenbart först dagen efter.

När det gällde att skapa en familj var de andra kvinnorna mindre säkra än Rohlin, som alltid var säker på att hon skulle vänta tills sin yrkeskarriär var över med att skaffa barn.

Graviditet, ledighet för mammaledighet och andra aspekter av familjelivet var inte delar av damspelarnas fotbollskarriärer som styrdes under större delen av Charlotte Rohlins spelarkarriär.

Men i slutet av processen startade samtal via spelarföreningen om möjligheten att förändra och förbättra rättigheterna.

Men Rohlin vacklade aldrig i sin övertygelse om att att bilda familj skulle behöva vänta tills efter att hon framgångsrikt hade slutfört sina professionella mål.

Charlotte Rohlin Familj

Jag hade det konsekventa intrycket att det var något som skulle äga rum vid ett senare tillfälle. Visst, både Martin (Knold, hennes pojkvän) och jag diskuterade möjligheten att skaffa barn länge och var överens om att vi skulle vilja göra det inom överskådlig framtid.

Hon fortsätter med att säga “Men jag föreslog också att vi måste ta det efter min karriär”, vilket jag tyckte var roligt.

Det känns aldrig som att du har haft ett riktigt skyddsnät som kvinnlig fotbollsspelare så att du kan säga att du ska bli mamma, tänker bli gravid eller är gravid. Detta hindrar dig från att kunna avgöra om du är gravid eller inte.

En förklaring till varför den tidigare Linköpingskaptenen väljer att prata om sin cancerdiagnos finns i ett Instagram-inlägg bifogat ett foto med texten “Fan cancer”.

“Jag har övervägt det lite, men jag vill vara den som kommer att berätta för dig eftersom jag ska börja med cellgifter, och efter det kommer det med största sannolikhet att bli uppenbart på utsidan.”

Nästa sak som Rohlin skriver är att meddelandet totalt har vänt hennes liv på huvudet.

” FÖR MITT LIV OCH FÖR LIVET TILLSAMMANS MED MIN ÄLSKADE FAMILJ KOMMER JAG GÅ TILL MITT LIVS STÖRSTA MATCH.”

Rohlin representerade Sverige mellan 2007 och 2015.

Hon var en del av laget som tog hem bronset från VM 2011 och 2009 tog hon SM-guld med sina lagkamrater i Linköping.

Hon opererades för bröstborttagning för två veckor sedan, då båda hennes bröst och tre lymfkörtlar togs bort.

För närvarande väntar hon på information, även om läkarna ännu inte har kunnat upptäcka någon spridning av cancern. Dessutom, för att stoppa cancern från att sprida sig, kommer hennes äggstockar att tas ut.

– Det är bra att jag och Martin hade bestämt oss för att inte skaffa fler barn, men det är uppenbart att de båda är lite oroliga över att få det ingreppet gjort.

När du är gravid och föder ett barn är en av de vackraste sakerna som kan hända dig i ditt liv chansen att bli förälder till ett litet barn.

Det är oacceptabelt för någon organisation att skapa barriärer som hindrar anställda från att uttrycka sig på detta sätt.

Charlotte Rohlin Familj
Charlotte Rohlin Familj

Även om det inte längre anses vara ett tabubelagt ämne inom fotbollssporten, är det inte ofta det första som spelarna tänker på när de skriver på ett kontrakt, till exempel vad som händer med dem om de blir gravida när de spelar på fält. Wh

By sehzuka