Sun. Oct 2nd, 2022

Charlotte perrelli gravid /\Rutten som ledde till att konstnären Charlotte Perrelli blev mamma till fyra pojkar vid namn Angelo, Alessio, Adrian och Alvin var inte lätt.

Charlotte perrelli gravid
Charlotte perrelli gravid

Idag är hon mamma till alla sina fyra barn. Charlotte hade totalt 10 missfall innan hon födde Alvin, hennes fjärde barn, varefter hon blev gravid för första gången.

Jag förlorade tyvärr en tidigare graviditet innan jag blev gravid med Adrian. Å andra sidan var det den här gången 10 fall av så kallade “missade aborter”, vilket betyder att fostrets hjärta slutade slå.

I en intervju med Mama säger Charlotte Perrelli, “Jag började läsa på nätet om andra människor som hade varit i samma situation, för att leta efter svar på förlusterna och för att hitta lösningar.” Specifikt letade hon efter förklaringar till missfallen och botemedel.

Men oväntat nådde Charlotte Perrelli vecka 4 av sin graviditet, och hon visste i det ögonblicket att hon bar på ett barn. Veckorna fortsatte att gå, men vid tidpunkten för hennes 20:e

veckas skanning fick hon veta att hon hade utvecklat ett tillstånd som kallas vasa previa, vilket är ett extremt ovanligt problem som kan uppstå hos gravida kvinnor.

För Charlottes fall tydde detta på att navelsträngen samt ett antal blodartärer var belägna framför öppningen till livmoderhålan. Detta utgjorde en fara för både hennes liv och livet för barnet hon bar.

Förutom oförmågan att ha en normal förlossning, gör detta tillstånd att barnet trycker ner på mammans mun till den punkt där blodkärlen slutligen spricker och orsakar blödningar.

Detta problem blir allvarligare när barnet blir större. Frågan är inte om något kommer att hända, utan snarare när det kommer att hända.

Och när det inträffar, begränsas barnets syretillförsel, och det dör inom tre minuter efter att syretillförseln är begränsad.

Eftersom det inte fanns något sätt att diagnostisera tillståndet med ultraljudsteknik tidigare, var det dödligt för både mamman och det ofödda barnet.

Kvinnor med diagnosen vasa previa kan nu läggas in på sjukhuset för övervakning innan det förväntade snittet görs.

Hon hävdar att det inte finns tillräckligt med tid för kärlen att spricka eftersom alla är så upptagna.

Charlotte Perrelli tog beslutet att stanna kvar på sjukhuset fram till leveransen av Alvin efter att ha fått ett mejl från en bloggföljare som hade förlorat ett barn till följd av vaginal previa.

– ‘Nu flyttar jag in här’ sa jag till läkaren som hade följt mig under hela graviditeten när jag packade ihop mina saker och skulle träffa henne, tillägger hon.

Charlotte Perrelli och hennes son Alvin hade så småningom tagit sig igenom den svåra graviditeten när barnet föddes i vecka 35 plus fem. Det nya tillskottet till familjen kunde äntligen göra sin debut vid den tidpunkten.

Det är dags för lunch på konstnärsbyrån Stockhouses kontor som ligger i Danderyd som ligger strax utanför Stockholm. En telefonklocka ringer och någon kan höras skratta i bakgrunden.

Charlotte perrelli gravid

Närvaron av den röda mattan i korridoren hjälper till att minimera alla ljud av förhastade fotfall som kan göras av människor som skyndar till sitt nästa möte.

Raderna av gnistrande målningar som täcker väggen med siffror och skivor representerar ett stall av landets mest skickliga konstnärer.

i guld och platina; men efter en snabb räkning är det uppenbart att Charlotte Perrelli är stjärnan i showen.

Familjen Perrelli-Nilsson har samlats i lobbyn där mamma Monika, pappa Bert, Charlotte och barnen förutom ledningen sätter upp en föreställning som är lika synlig som när de är hemma i vardagsrummet.

Alvin, som bara är 2 månader gammal, sover i babyskyddet som han har mitt på golvet.

Omedveten om striden som ledde hit och dramatiken som hände när han kom till världen, sov han lugnt medan han varsamt vaggats av den marinblå och de små overallerna.

Du kanske har hört att Charlotte Perrelli är på väg att organisera sin alldeles egna fotbollstrupp och är bara några steg ifrån att göra det.

Hitdrottningen har sagt att hon önskar att hon kunde få ett barn till, trots att hennes hushåll i Djursholm i Stockholm alltid är full av aktivitet.

“Mitt liv lyser upp av närvaron av dessa bedårande små barn. “Jag skulle ha velat ha ett barn till om graviditet nummer fyra hade varit enklare och gått snabbare”,

skriver Melodifestivalens sångerska i sin blogg samtidigt som hon gör det klart att hennes ålder också är en faktor som gör det svårare för henne att skaffa barn.

Under hela programmets gång kommer tittarna att få möjlighet att känna sig närmare henne på alla tänkbara plan. Hon diskuterar ett antal ämnen, varav ett var tiden då hon första gången träffade sin man Anders.

Hon berättar att hon satt i Spanien när hon upptäckte ett röstmeddelande på Facebook. Det var

från Anders.

Anders hade varit ute med några vänner och sett Charlotte uppträda på en konsert när han fick tanken att det är alldeles för ovanligt att folk verkligen ger beröm när någon gör något utmärkt.

Charlotte hade varit mycket tacksam för Anders ord. Naturligtvis trodde han att Charlotte gjorde ett fantastiskt jobb med konserten,

och som ett resultat kände han sig tvungen att skicka en lapp till henne och låta henne veta hur han kände.

Charlotte hade inga svårigheter att bli gravida, tvärtemot många andra individers erfarenheter. Men bara tre månader efter att hon började dejta Anders upptäckte hon att hon var gravid.

Charlotte perrelli gravid
Charlotte perrelli gravid

Det faktum att hjärtat hade slutat slå var källan till våra svårigheter. När en graviditet slutar med förlusten av det ofödda barnet, kallas denna tragiska händelse som ett “missfall”. Och enligt henne var det nio tillfällen till abort som gick förlorade.

By sehzuka