Mon. Oct 3rd, 2022

Catarina König Familj /\ När jag var liten var det alltid en sak som gick genom mitt huvud när jag dagdrömmde. Jag längtade efter att bilda en egen familj.

Catarina König Familj

När jag var mellan fem och sex år hade min familj en semester till Turkiet, och en kväll när vi var där minns jag att jag satt ute i den svala nattluften och stirrade upp på den klara, stjärnspäckade himlen ovanför mig.

Plötsligt ser jag en stjärna falla till marken. Och även nu och nu, när jag tänker på det, kan jag uppleva den känsla som jag hade just då, och jag kan till och .

med minnas exakt vad jag sa till mig själv vid samma tidpunkt. “Jag vill ha min egen familj, och jag vill att alla i den ska ha god hälsa under hela livet.”

Jag minns att jag hade en djup idé när jag var 5 eller 6 år gammal, men när jag har blivit äldre har jag förstått att min djuphet har sina rötter i min barndom.

Jag tillbringade min barndom i den pittoreska staden Sigtuna, där jag bodde i ett kärleksfullt hushåll med mina föräldrar,

min storebror Thomas och vår hund Snobbi. När jag tänker tillbaka på min barndom inser jag att jag inte kunde ha bett om en finare miljö.

När jag var barn hade min pappa ett jobb inom resesektorn och reste ofta till andra länder för att arbeta. Man kan säga att pappa var borta i ungefär femtio procent av den period jag var liten.

Inget som jag och min bror tog någon hänsyn till då vi hade vår mamma att lita på, som täckte upp allt och var där i mer än hundra procent.

En kvinna som ansvarade för skötseln av hemmet för sina två barn. Allt detta gjordes för att vår far skulle kunna ge oss en bra barndom.

På grund av att min pappa arbetade i resebranschen var jag skyldig att åka på semester så tidigt som möjligt i min barndom.

Något som jag är oerhört glad över att vi fick chansen att åstadkomma idag, och jag är väldigt tacksam för det.

Att vistas i olika länder, träffa människor från andra kulturer, lära sig nya språk och vara van vid tanken att man ska respektera traditionerna på de platser man besöker har alla varit ovärderliga upplevelser för mig som person.

När jag gick på dagis talade de andra barnen skämtsamt om mig som “pepparkakor” eftersom jag oftast kom tillbaka från fältutflykter och såg lika solbränd ut som en liten pepparkaksgubbe.

Det var en underbar upplevelse att växa upp i Sigtuna. Om det var upp till mig skulle jag få mina barn att föda upp där också. Jag tror att det skulle vara ett bra ställe för dem.

Lugn, säker och pittoresk, det är en av de få platserna där jag kommer att känna att jag verkligen har kommit “hem”. För att säga er sanningen så tror jag att vi om några år kommer att migrera tillbaka till där vi kom ifrån.

Catarina König Familj

Men eftersom min mans familj är från Uppsala har vi gjort vårt hem där. Utöver det har jag en klädaffär i hjärtat av det här samhället som jag öppnade för åtta år sedan. Uppsala är trevligt, men det är inte där jag kallar hem.

När jag var 10 år flyttade min familj till ett jättestort hem på Munkholmen i Sigtuna som låg precis framför vågorna. Det var fantastiskt.

Där kunde jag enkelt rusa ner till havskanten och bada, ta båten ut för en dag med fiske, surfing eller vattenskidor och i allmänhet ha det trevligt medan jag fördriver tiden.

En barndom som jag är tacksam för mina älskade föräldrar. Jag är tacksam mot dig för att du försåg mig med allt. Du är grunden som har gjort det möjligt för mig att komma till denna punkt i mitt liv.

Kärlek: Genom åren skulle kärleken komma och den skulle gå. Men jag kan ärligt säga att det bara har funnits tre personer

i mitt liv som jag har upplevt sann kärlek med på den nivå som jag har beskrivit ovan. Och vissa säger att när det hände för tredje gången var han där, min prins!

Jag kämpade verkligen för att hämta andan. Mina barn sprang rakt emot mig när min man kom ner med dem, men så plötsligt gjorde de en skarp sväng och hoppade ner i det gyllene vattnet.

De simmade där istället för att komma till mig. Hon berättar för Hant att kameramännen trivdes när vi filmade när vi åker och hälsar på hennes släktingar strax utanför Uppsala.

Cirka 300 meter är allt som skiljer deras vita stuga i trä från Mälarens strand, där de håller en roddbåt redo för dagsutflykter under de varma sommarmånaderna.

När de flyttade hit för drygt två år sedan var närheten till sjön en mycket viktig faktor.

Jag kommer ursprungligen från Sigtuna och i den staden bodde de flesta i närheten av havet. Detta var det närmaste vi kunde komma för tillfället;

om du vill ha ett hem som är ännu närmare vattnet måste du spendera tre gånger så mycket. Hon pekar på andra sidan vägen och utbrister: “Det där är helt galet, det är vansinnigt.”

Catarina König Familj
Catarina König Familj

Som förberedelse för flytten tog de bort olika mönstrade tapeter och totalrenoverade badrummet som ligger på andra våningen. Väggarna i barnrummen är dekorerade med mönster i sh

By sehzuka