Mon. Oct 3rd, 2022

Casper janebrinks nya flickvän /\ Casper Janebrink från Arvingarnas företräddes i rätten av fastighetsadvokaten Therese Andersson. Alla detaljer du någonsin velat veta om Thereses yrkesliv, hemliv, rikedom och första möte med Arvingar Casper Janebrink, 52, finns här. Han har precis separerat med ex-flickvännen Helena Janebrink, köpt ett nytt hem i Lerum och börjat träffa skådespelerskan Therese Andersson.

Casper blir pappa igen till sommaren; i september väntas Therese föda parets barn.I går rapporterade Nyheter24 att Therese och Casper hade sin första dejt och vi har en känsla av att det inte kommer vara sista gången vi ser turturduvorn i rampljuset. Här dyker blivande mamma Therese Andersson och hennes man, Casper Janebrink, upp till ett evenemang för första gången.

Konstnärer har nyligen diskuterat effekterna av deras nya förhållande på deras dagliga liv.Det är oundvikligt att någon säger något i stil med “jag inte att du var sdan, fy..” efter att ha hört någon prata om detta ämne med häpnad: “Strunt i det.

Fakta och bio om Casper janebrinks nya flickvän

  • Casper Janebrink, 52, sa i februari att han och hans syster Helena Janebrink, 44, skiljer sig efter 20 års äktenskap som gåva.
  • För flera månader sedan avslöjade Janebrink att han och hans 33-åriga flickvän Therese Andersson väntar barn.
  • Bara två månader efter skilsmässan, i september, väntas baren stå klar för servering.
  • Alldeles nyligen, i en intervju med Aftonbladet, förklarade Janebrink hur allt hänger ihop.
  • Han berättade hur han före skilsmässan hade varit fientlig mot Helena när han sportade helt nya flickvännen.
  • Vi hade träffats ganska länge bakom diskarna, och det är uppenbarligen fel att göra det, sa Janebrink då.
  • Janebrink säger sig ha upplevt ett brett spektrum av reaktioner på sin relation.
  • Det har sagts gång på gång när detta ämne tas upp i konversation: “Jag hade ingen aning om att du var sån, fy.”
  • Men det händer varje dag, över hela världen.


Han sa till Aftonbladet, “Det är uppenbart att det inte är lätt att vara ett kändispar, men trots allt har det varit väldigt, väldigt positivt.”Casper Janebrink och Therese Andersson har hållit en låg profil och har inte setts tillsammans offentligt förrän nu.Gruppen gick på premiären av Claes Malmbergs enmanspjäs “Hundra’ringen” på Tjolöholms slott i Kungsbacka på lördagskvällen och drack tillsammans efteråt.Paret Therese Andersson och Casper Janebrink träffades på ett gym i Lerum och Therese visade honom sin babybula.


Therese är en glad, optimistisk och självkontrollerad ung dam.Casper sa till Expressen, “Vi tänker mycket på varandra.”Casper Janebrinks privatliv är årets uppföljningshistoria i kändisvärlden.Det verkar finnas två huvudfrågor, åtminstone där jag sitter.En fråga uppstår om man önskar mer samarbete med Casper eller inte.Visst måste Lasseman fråga sig; han har uppenbarligen invaggat även oss i Arvingarna.Är det möjligt för Casper att inta scenen och sjunga en kärlekssång inom en snar framtid av anledning nummer två?


Är hans sång om kärlek uppriktig? Efter 23 års äktenskap meddelade Casper Janebrink, 52, son tillArvingarna, att han och hans fru Helena hade bestämt sig för att gå skilda vägar.Den nya flickvännen, “gymträffen”, verkar vara både futuristisk och rotad i nuet.I en kommentar om skilsmässan skriver Casper Janebrinks ex-fru Helena, “Skönt att starta ett nytt vida med mina ungdomar och mig själv.”Men bara tre månader senare berättar Casper Jarnebrink för alla att han och hans nya kärlek, Therese Andersson, 33, ska bli föräldrar.


På gymmet sprang Casper på Therese Andersson, fastighetsvärderare från Lerum, och det gick snabbt utför.Det var där vi först såg varandra och började prata.Therese är en glad, optimistisk och självdisciplinerad ung dam.Det var det jag väntade på, säger han till Expressen.Therese Andersson, 33, blev ökända över en natt efter att Stoppa Pressarna avslöjat att Arvingarnas ledare hade haft henne istället för Helena Janebrink, 44, som Casper tillbringat de föregående 23 åren av sitt liv med.Nyheten spred sig som en löpeld över Nöjessverige.

Casper janebrinks nya flickvän

By sehzuka