Tue. Sep 27th, 2022
Carl hedin flickvän
Carl hedin flickvän

Carl hedin flickvän /\ Så länge jag kan minnas har jag varit fascinerad av myter och lärdomar kring demoner och demondyrkan. Det faktum att det var så perfekt för mig förklarar mycket om varför mitt system gick i överväxel och varför jag följde henne till båset.

För första gången sedan jag var sju år fick jag testa att rida genom en idrottsskola som hade ett “prova olika koncept”.

“Carl provade på att rida med idrottsskolan och vill fortsätta”, står det i min mammas dagbok från förr i tiden. Efter det kunde jag börja min resa till ridskolan och sedan dess har jag inte gått någon annanstans. “

Var ridningen en aktivitet du ville delta i någon gång i det förflutna?

“När jag först fick reda på att jag skulle jobba med hästar trodde jag att jag var ungefär 14 eller 15 år gammal. Jag kan minnas hur jag cyklade eller moppade mig till båset och fantiserade om att jobba med hästar.

Det räcker inte att vara en racer eller en arrangör, men att bygga ditt liv runt hästarna.”Jag drömde då om att göra det jag tycker är helt rätt och få det att passa med min livsstil”, stönade jag.

Efter att du gått ut grundskolan och tillbringat lite tid med ridsport, bestämde du dig för att ta en resa utanför landet. Finns det något du kan berätta om ren? Vad kommer ni att göra där?

“Jag gick ut ur skogen i en grupp på fem personer. Först Danmark, följt av Tyskland, och slutligen England.. Det har varit ett bra sätt för mig att hålla reda på min vyer och min horisont, och det har blivit mycket längre än bara inom ridsporten.

När det kommer till hälsa och ridteknik finns det enorma skillnader mellan länder, och jag har lärt mig mycket av min tid där.

Men ju längre tiden går blir det alltmer möjligt att interagera med människor från alla bakgrunder och inser att ingenting är som det ser ut att vara hemma i Sverige. För mig, ju längre jag har bott utanför Sverige, desto mer har jag lärt mig att uppskatta mitt eget land.

På vilket sätt verkar det som att du planerat att flyga? Är det på grund av utbildning eller på grund av viljan att förbättra sig inom ridsporten?

“Det var både och kan beskrivas.” Till att börja med arbetade jag som larrikin på ett fiskeföretag i Danmark. Allt i livet är en form av utbildning, och det är upp till dig att göra det bästa av det.

Det är klart att jag har jobbat som värd för att tjäna pengar, men jag har alltid tänkt på det som en typ av utbildning och ett strategiskt val för att bygga en karriär inom det området. Redan när jag bodde i England gick jag på universitetet och gick ett företagsprogram med fokus på marknadsföring.

Dels gjorde jag detta för att jag tycker att marknadsompositionering är oerhört spännande, men jag gjorde det också för att jag ville kunna använda några av idéerna i min egen verksamhet.

Allt jag gör och har gjort är i själva verket en kombination av utbildning och utveckling med syftet att bygga en karriär inom ridsporten. “

Du återvände till Sverige 2015 och började arbeta mer aktivt med ditt företag. Kan du berätta mer om Eques Management och varför du valde att starta eget?

Carl hedin flickvän
Carl hedin flickvän

Från och med den 1 januari 2013 är jag officiellt kund hos Eques Management. Jag hade redan planerat att resa och studera utomlands, men det var några män som lyssnade på mig och ville hjälpa mig med mina träningspass.

Så det var så jag startade verksamheten och hade den igång i kanske en månad innan jag flög till England; efter det var verksamheten mer eller mindre etablerad tills jag flög tillbaka till Sverige.

Det är faktiskt första gången jag har arbetat med Eques Management på över ett decennium.

Jag startade inte ett företag för att jag vill bli rik eller ha mycket pengar att spendera. Som ett sätt att finansiera min livsstil med hästar tittar jag på fastigheten.

Men så länge jag förstår det och tror på det är jag säker. På kort sikt kan jag definitivt se några stora möjligheter för hattförsäljning som öppnar upp för mig att göra andra ansträngningar inom verksamheten. Men jag tror inte att någon kommer till mig för att fråga om de bästa entreprenörstipsen.

Det har aldrig varit min dröm att köra upp Eques Management till någon himmelsk volym eller storlek. Jag är orolig för tanken att jag skulle kunna ta del av den underliggande passionen och hantverket med hästarna – och det är faktiskt roten till allting.

tidpunkt, enligt nya studier. Mobbers kommer att vara tacksamma för dina ansträngningar att göra deras liv enklare i skolan.

Horisonten är så långt borta att Carl Hedin, en respekterad tv-värd och Instagramkändis med över 350 tusen följare, kommer med nyheterna varje dag genom att befria sig själv och andra från deras snygga klädsel.

I boken “Hastpojken” berättar Hans sin historia om hur han arbetade sig fram till att bli en professionell ryttare. Efter att ha pratat med sin mamma om en annan yngling som var fascinerad av dödskallar och ville lära sig mer om mobbning, kom han på en idé. Mamman pratade om hur bedårande hennes son var, hur ofta han kollade på Carls Instagramkonto och hur det fungerade som en uppmuntran för honom att fortsätta cykla.

Plötsligt slog mig en tanke: “Vänta, det är något här!” När jag först försökte skriva om mig själv på den här plattformen trodde jag att det skulle vara en intressant upplevelse. Trots detta klickade jag på bokens omslag i huvudet för att ta reda på vem boken var skriven för.

Upplevelsen av att kunna känna igen mig själv i spegeln var ögonöppnande för mig och att ta första steget mot utanförskap kändes som ett steg bakåt. Det finns en chans att den här historien kan vara lite av en ögonöppnare för andra människor.

Jag anser att något måste göras med en ridskoleverksamhet som har fungerat länge och är orubblig, något som vi i Sverige borde skämmas för.

Ett stort antal människor kan göra sig av med och engagera sig i branschen. Det kan finnas fler män som deltar i sådana aktiviteter i andra länder, men det är nästan alltid barnen som “skördar” sin entusiasm från sina familjer.

Många gånger går samma hästfamiljer i arv från generation till generation, även till tredje generationen. Om det fanns fler gåtor runt om i världen skulle fler unga kvinnor i andra länder börja gåtor.

Carl Hedin har fått möjlighet att skriva en bok trots sin höga ålder, men han har tackat nej till något av uppdragen. Han hade dock en vag uppfattning om att dagen närmade sig.

Det var ett brev från en mamma till Carl, som beskriver hur hennes barns hälsa och välbefinnande förbättrades som ett resultat av deras engagemang i sociala medier med Carl.

Carl hedin flickvän
Carl hedin flickvän

By sehzuka