Mon. Oct 3rd, 2022

Camilla Henemark Ung /\ Camilla Maria Skog Henemark, mer känd under sitt artistnamn La Camilla och hennes födelseort i Stockholm den 23 oktober 1964, är en svensk sångerska,

Camilla Henemark Ung
Camilla Henemark Ung

skådespelerska, bildmodell, författare, politisk aktivist (mest för Socialdemokraterna), och föreläsare. Hon är också känd under sitt artistnamn La Camilla.

Många känner till Henemark mest för att han var medlem i popgruppen Army of Lovers på 1990-talet. Denna grupp hade stor popularitet, särskilt i Europa.

Henemark satte distriktsrekord för Stockholm i höjdhopp för flickor 13–14 år när hon klarade 1,63 meter på tävlingar som hölls på Tingvalla IP i Karlstad den 16 september 1978.

Det gjorde hon samtidigt som hon spelade friidrott för Stockholmsklubben Westermalms IF och satte distriktsrekord för Stockholm.

När Henemark växte upp fick han allt svårare i skolan och när han var 16 år flyttade han in i ett kommunalt och började gå på Kulturama för teaterutbildning.

På en modevisning med Beckmans värd var Sighsten Herrgaard den som såg hennes potential som bildmodell.

Hon var med på omslaget till den engelska modetidningen iD i november 1988 och arbetade som modell under större delen av 1980-talets decennium samtidigt som hon drev sin egen modellbyrå kallad “ZOO – People & Models”.

Efter att hon lämnat bandet inledde hon en solokarriär och släppte ett antal singlar, trots att hennes soloarbete inte var särskilt framgångsrikt.

1992 lyckades han för första gången göra ett framträdande på topplistan i Sverige med låten “Everytime You Lie”. Hans vistelse på diagrammet var bara kort.

Dessutom var hon närvarande vid Army of Lovers reunions som ägde rum 2005 och 2012 och deltog i båda.

Henemark knöt samman med den bortgångne filmregissören Anders Skog, som föregick henne. Skilsmässan mellan Henemark och Skog slutfördes nyligen.

Camilla Henemark Ung

Hon blev berömmelse inte bara på grund av sin framgång i popmusikbranschen utan också på grund av sitt arbete inom tv och film.

Hon är en trogen medlem i det svenska socialdemokratiska partiet och nära vän till Johan Renck, som också är känd som Stakka Renck. Hennes yrkesnamn är Stakka Bo.

I sin bok med titeln “Den motvillige monarken” (även känd som “Den ovillige monarken”, “Häl” och “Kungens vinter 2011”),

gjorde den svenske författaren Thomas Sjöberg påståendet att Henemark hade en affär med kung Carl XVI i sent 1990-tal. Sjöbergs bok kom ut 2011.

Jag hade turen att bli bekant med Gustaf von Schweden. Denna anklagelse har verifierats av Hans Kungliga Höghet Konungen av Danmark,

som har gjort det i ett antal offentliga tal; den svenska kungafamiljen har inte formellt avvisat rapporterna.

Enligt Henemark började deras förhållande inte som ett kärleksfullt: “Vi drack Lakritz-snaps och dansade techno på hans yacht tills våra tungor var svarta.”

Säkerhetsofficerarna kom och betonade för oss behovet av att alltid behålla vår diskretion.

På båtdäcket hade vi hela natten för oss själva för att njuta av vår integritet. Hon är ärlig nog att säga att “objektet för min passion den kvällen” var kocken.

När den kom ut 2010 orsakade den skandalomsusade boken “Den motvillige monarken” en enorm mediestorm och skakade kungafamiljen.

[Citat behövs] Författarna Thomas Sjöberg, Deanne Rauscher och Tove Meyer porträtterade kung George III av England och hans närmaste medarbetare som ett bråkigt partygäng som besökte både svarta och pornografiska nattklubbar.

Det lämnades ytterligare detaljer om kungens engagemang med Camilla Henemark, en musiker som var en del av bandet Army of Lovers, under senare hälften av 1990-talet.

Flera intervjuer har genomförts med konstnären om förhållandet, och när boken publicerades bekräftades en del av materialet som avslöjades av konstnären.

Det handlade bland annat om hur kungens livvakter i hemlighet förde bort henne från ett antal bostäder belägna på Östermalm i Stockholm.

“Jag har också ett liv”, sa hon. “Det finns inget eller någon som jag inte har upplevt eller provat. De unga och de äldre Män som damer. Anses vara huliganer.

Alla har ett behov av att bli utredda. I början av Camilla Henemarks memoarer lyder en av de första meningarna , “Jag vill ha allt.”

Expresen kunde i går berätta att han i Henemarks kommande bok “Adjö det ljuva livet” säger sig ha haft gruppsex med två av Sveriges största idrottsstjärnor.

Boken är planerad att släppas senare i år.

Det var inte det enda tillfället av detta slag.

Enligt vad Camilla Henemark har skrivit, “Självklart har jag varit med två i samma femma i Tre Kronor.”

Camilla Henemark Ung
Camilla Henemark Ung

Hela boken ägnas åt att tillhandahålla en lång lista över anmärkningsvärda manliga och kvinnliga figurer, som var och en, enligt Army of Lovers biografi, hon har “smakat”.

Enligt vad Henemark skriver i sin bok, under året som hon .

By sehzuka