Tue. Sep 27th, 2022

Bröderna ymers föräldrar \ Elias Ymer, vars fullständiga namn är Elias Wondwosen Yemer och vars hemstad är Skara, är en professionell tennisspelare från Sverige. Han är Mikael Ymers storebror. Ymer är efternamnet.

Elias Ymer fungerar som tränare för Robin Söderling, som är svensk. Ymer valdes in i Davis Cup-laget för allra första gången 2013, och han vann den avgörande matchen mot Lettland året därpå. Ymer tävlade i sitt första Grand Slam-evenemang för första gången den 19 januari 2015, efter att ha kvalificerat sig till Australian Open. Tyvärr för honom slogs han ut i den första spelomgången. I juni 2015 uppnådde han kvalificering till Wimbledon-mästerskapen. I den första matchen i turneringen tävlade han mot Ivo Karlovic från Kroatien. Ymer besegrades i matchen i tre set mot ett.

Inbördeskonflikten i Eritrea fick Elias Ymers far, Yemer Wondwosen, att fly från landet Etiopien och söka skydd i Sverige 1987. Efter ankomsten till Skara träffade han Kelemework, som också var från Etiopien, och de två fortsatte till har tre pojkar, där Elias Ymer är äldst i gänget. Familjen flyttade från Skara till Bromma 2012 för att bröderna skulle kunna skriva in sig på tennisakademin Good to great och få undervisning av bland annat Magnus Norman, erkända tennisproffs.

Några viktiga punkter om bröderna ymers föräldrar

  • Elias och Mikael Ymer är två kända tennisspelare i Sverige.
  • Mina bröder ville att jag skulle heta något efter en berömd tennisspelare.
  • Vi har kunnat följa bröderna Elias och Mikael Ymer på tennisbanorna i flera år.
  • De satte tonen när Sverige tog sig till Davis Cup-final.
  • 24-årige Elias är rankad 201:a i världen medan Mikael är 64:a.

Bröderna Ymer är medlemmar i familjen.

Ungdomarna fick tälta eller sova i bilen under tävlingarna eftersom familjen var så fattig. Bröderna Ymer är nu bland de bästa tennisspelarna i Sverige. Bröderna från Skara har ännu inte nått den avsedda platsen i denna berättelse om en skolresa.

Elias och Mikael Ymer är båda förberedda för den primära grand slam-tennistävlingen för första gången. De två bröderna får också energi av varandra.
För oss båda kommer familjen alltid först och är av yttersta vikt. Mikael Ymer, som kommer att tävla i Australian Open, tillägger att laget stöttar varandra och bär det stödet in på banan.

Det blir inte mycket sämre av att han tävlar på en av de största tennisetapperna i världen och har sin bror Mikael vid sidan av sig.

Det steget har Elias börjat ta, enligt Mikael, som är rankad 95:a och två år äldre än 204:e rankade Elias. “Vi pratar ofta om att det skulle vara skönt om vi båda nådde en sådan nivå att vi regelbundet spelar samma tävlingar”, tillägger Mikael.

Men det räcker inte att förbättra; Jag måste också behålla mina prestationsstandarder. för att leka och resa tillsammans är så mycket roligare. Detta är inte den sista instansen.

Tidigt på måndagsmorgonen svensk tid är Elias Ymer först med i tävlingen. De kanske ser varandras matcher från läktaren eftersom de spelar olika dagar.

Ja, vi uppmuntrar varandra både på och utanför planen, så det är bara kul, tillägger Elias, som inte kommer att bli avskräckt av att han måste spela Diego Schwartzman, den åttondeseedade spelaren från Argentina och den nuvarande. världsnummer nio.

Nej, absolut inte. Du har önskat det här sedan du var liten. spelar i en grand slam och tävlar mot en topp-tio-spelare Ingenting förändras till det bättre.

Elias Ymer uttryckte sitt missnöje med den svåra avskildheten och hur utmanande det var att inte kunna träna ordentligt eller lämna sitt rum i januari. Han är dock inte lika hård i sin kritik efter lite mer än en veckas större frihet, då han fick gå ut på stan och träna med Mikael.

Jag är glad över att vara ute, och vi borde inte stöna. Ingen annan får komma in i landet eftersom de tar sjukdomen på allvar. Det är lite nytta att se tillbaka eftersom det var samma sak för så många av killarna

bröderna ymers föräldrar

Under tiden i Frankrike red Mikael Ymer, Sveriges främsta ryttare, sig in i semifinalen i 250-loppet som hölls i Montpellier. På vägen slog han ut tre fransmän från tävlingen. I kvartsfinalen besegrade Corentin Moutet (rankad #89), Gael Monfils (rankad #16 med rekordet 6,1-6-2) och Richard Gasquet sina respektive motståndare med 7-5, 6-7(6), 6-1 . I semifinalen vann toppseeden och världstrean Alexander Zverev över sin motståndare med 6-1 och 6-3. Mikael fick tävla mot Alexander Bublik, som var rankad som nummer 35, i finalen.

Den här veckan tävlar Mikael Ymer i ATP-turneringen i Rotterdam. Hans motståndare för veckan är Lorenzo Musetti, som är rankad på 66:e plats. Elias Ymer kommer att fortsätta tävla i Indien och den här gången gör han det på Bengaluru Challenger. I den inledande omgången av denna turnering ställs han mot Cem Ilkel från Turkiet, som är rankad 183:a.

Rebecca Peterson, som tävlar för Salk, är nu i Ryssland, där hon redan har vunnit två kvaltävlingar. I kvalfinalen på måndag tävlar hon mot Bernarda Pera, som ligger på 100:e plats i USA.

Under den första omgången av 250 Cordoba Open i Colombia, blev André Goransson och Nathaniel Lammons från USA eliminerade av Roberto Carballes Baena och Jaume Munar. Den här veckan tävlar Göransson och Lammons i ATP-tävlingen i Dallas och deras första match för veckan är på måndag mot Saville och Smith.

Cancun, Mexiko hade en $15 000 damtennisturnering, där Elfsborg Tennis Jacqueline Cabaj Awad och Ana Filipa Santos från Portugal gick segrande i damdubbeltävlingen. I mästerskapsmatchen segrade de över det fransk-ryska paret Cirotte/Sysoeva med 6-4 och 6-3. I singeltävlingen gick den toppseedade spelaren, “Jackie”, vidare till andra omgången. Däremot besegrades hon av ryskan Anastasia Sysoeva i tre set och förlorade med 6-1, 4-6, 2-6.

By sehzuka