Tue. Oct 4th, 2022
Bojan Djordjic Familj
Bojan Djordjic Familj

Bojan Djordjic Familj /\ För sin tid i Manchester United och AIK är han mest känd för att ha blivit utsedd till Årets unga spelare Jimmy Murphy 1999–2000 och för att han vann Allsvenskan respektive Svenska Cupen 2009.

Med Chennaiyin från Indian Super League som sitt sista stopp 2015 avslutade han en karriär som sträckte sig över sex olika länder och sex olika ligor.

Mellan 1998 och 2003 spelade han 44 gånger och gjorde tre mål för Sveriges U17-, U19- och U21-landslag.

Den serbiske fotbollsspelaren Djordjic föddes i Belgrad och började sin karriär i IF Brommapojkarna innan han kom till Manchester United som ung spelare 1999.

Trots att han utsågs till klubbens Jimmy Murphy Årets spelare vid 18 års ålder, medverkade han bara i två matcher för laget.

Hans hackade mål i 2–0-segern över Celtic i Tom Boyds vittnesmål på Celtic Park den 15 maj 2001, efter att ha kommit in som ersättare för Ryan Giggs, var också ett minnesvärt ögonblick.

När vi hör från Bojan Djordjic är jag inte säker på att han kommer att beskriva sitt yrkesliv som att ha ett glas som är halvfullt snarare än halvtomt. Utan vidare, här är några höjdpunkter från Hans karriär.

Bojan Djordjic Familj

En medlem av Manchester Uniteds fotbollslag, Djordjic I bad professorn och de andra studenterna om ursäkt för att de inte kunde komma på något mer djupgående att säga.

Han var en maskot för ett antal länder och en spelare för ett antal kommande klubbar. Det lät som en kombination av stön och skrik.

På evenemanget var det ovanligt många deltagare, samt ett överraskande utbud av mat och dryck. I slutet av dagen var min enda tanke att ingen skulle komma till skada, och att jag skulle kunna se tills vi var på planet.

Enligt Bojan Djordjic kunde du lära känna mig snabbt och jag kunde känna mig trygg, älskad och omgiven av min familj.

Bojan Djordjic fyller 40 år den 6 februari. Han föddes i Belgrad, som fungerade som Jugoslaviens huvudstad vid tiden för hans födelse och nu ligger i det som nu är republiken Serbien. Roda Stjarnans fotbollsplan, där hans farfar, Ranko Djordjic, brukade spela.

En familj med sexpartners. I Sarajevo, Bosnien, är både Miras mamma Mira och hennes pappa Ranko födda och uppvuxna. Alla från Bosnien och Hercegovina är oroliga.

Som väntat begav de sig till Sverige, där familjepatriarken Ranko Djordjic tidigare spelat i Svenska Ligan för IFK Norrköping.

I april 1992 flög de in i en 20-25 kvadratmeter lång studio i Husby, som då var obebodd. Efter att Bojan Djordjics gudfar Miron flög in samlades hela sexgemenskapen där.

Bojan Djordjic kunde undkomma den resultatlösa utredningen och fortsatte att etablera sig som en pålitlig fotbollsanalytiker på svensk tv.

För att fullt ut integreras i det svenska samhället och höja det svenska språket var fotbollen tvungen att reduceras till en så minimal nivå.

Ingen har visat något intresse eller nyfikenhet i min familjs historia. Men fram tills nu har allt handlat om fotboll. Enligt Bojan Djordjic var hans barndom svår, och hans egen barndom likaså.

Helt inne! Vad exakt kände du dig upplyft av? Ta en stund att tänka tillbaka på tiden när vi träffades över lunch idag och jag kom precis i rätt tid.

När andra män är svaga kan jag inte stå upp för mig själv, och det här handlar i slutändan om respekt. Under tiden behöver jag bara muttra något till bilen medan jag sitter här i sista zonen. Vänta några sekunder.

Det var precis vad jag sa, och det är synd att du parkerade på en skuggig plats.

Anledningen till att jag kom i tid var dock för att uppfylla mitt löfte att komma i tid, och det gjorde jag i ett stycke.

Du skulle ha haft gott om tid om du hade varit här till klockan fem för att hitta en parkeringsplats som passade ditt fordon.

Missförstådd av många som arrogant och självcentrerad, gick jag på mina löpband, kontrollerade att jag alltid var pirrig och gjorde vad jag kunde för att hjälpa de andra spelarna.

Lägg din beställning och gör sedan din beställning igen! Även i min sista match med Brommapojkarna, om det handlade om en söndagslunch och en bussresa någonstans i närheten, kunde du hitta mig där.

Förutom de som lämnade Manchester United och inte deltog i Special Olympics, finns det andra spelare som flög under radarn.

I år är det 70 år sedan FN skapade flyktingkonventet, som var tänkt att ge säkerhet åt män som var tvungna att lämna sina hem.

Bojan Djordjic Familj
Bojan Djordjic Familj

Bojan Djordjic föddes den 6 februari 1982 i Belgrad, Serbien, där hans far spelade fotboll för Crvena zvezda (Roda Stjarnan). Bojan Djordjic är en fotbollsspelare för serberna.

Trots att hans far kom till Sverige 1985 för att spela för IFK Norrköping, fortsatte hans familj att bo i grannlandet Jugoslavien, som då var en egen stat. Efter några år började konflikten. Djordjic bor för närvarande i Sarajevo, Bosnien.

I Manchester Uniteds officiella podcast diskuterade han sina erfarenheter under hela krisen och sitt beslut att återvända till Sverige. Rekommendationen är att gå vidare och göra det!

Vid åttioåtta års ålder bestämde sig Djordjic för att resa till Sverige för att besöka sin sedan länge förlorade familj. Han gick på Brommapojkarnas fotbollslaget och började idrotta.

Även om det var första gången han spelade i en fotbollsliga, etablerade han sig snabbt som en oerhört talangfull spelare. Han gjorde sitt första framträdande i Brommapojkarnas a-lag efter en skidresa.

När han kom till Sverige för att tävla i EM för U-16-idrottare var han den enda. Utifrån detta började United hålla ett öga på honom.

Utlånad till Röda Stjärnan Belgrad för Europacupen 2003–04 gjorde han sitt första professionella mål mot Odense BK.

När vi hör från Bojan Djordjic är jag inte säker på att han kommer att beskriva sitt yrkesliv som att ha ett glas som är halvfullt snarare än halvtomt. Utan vidare, här är några höjdpunkter från Hans karriär. En medlem av.

Manchester Uniteds fotbollslag, Djordjic I bad professorn och de andra studenterna om ursäkt för att de inte kunde komma på något mer djupgående att säga. Han var en maskot för ett antal länder och en spelare för ett antal kommande klubbar.

Bojan Djordjic Familj
Bojan Djordjic Familj

By sehzuka