Sun. Oct 2nd, 2022

Bill paxton död /\ William Paxton var en välkänd regissör och skådespelare i USA. Han har roller i filmer som “Weird Science” (1985), “Near Dark” (1987), “Aliens” (1986), “Tombstone” (1993), “True Lies” (1994), “Apollo 13” ( 1995), “Twister” (1996), “Titanic” (1997) och “A Simple Plan” (1998).

Bill paxton död
Bill paxton död

Paxton var en ledande skådespelare i dramaserien Big Love, som sändes på HBO från 2006 till 2011 och för vilken han nominerades till tre Golden Globe Awards under programmets gång.

Som ett erkännande för sin insats som Randall McCoy i miniserien Hatfields & McCoys på History Channel, blev han nominerad till både Primetime Emmy Award och Screen Actors Guild Award (2012).

Bill Paxton, en skådespelare som var 61 år gammal, dog under helgen.

Hans dödsattest är tillgängligt för allmänheten just nu. Enligt People tyder resultatet av obduktionen på att han dog till följd av en stroke som ägde rum efter att han opererat sitt hjärta.

Paxton opererades för ett artärbråck och klaffskador på hjärtat på Alla hjärtans dag i år. Proceduren utfördes på grund av Paxtons tillstånd.

Enligt hans dödsattest uppstod komplikationer och elva dagar efter operationen fick han stroken som till slut visade sig dödlig.

Enligt Paxtons svåger Jon Otten var många medlemmar i Paxtons familj omedvetna om att han skulle opereras, trots att Paxton var känd för att ha en tät relation med sina släktingar.

Det är troligt att ingen annan än hans fru visste om det alls. Vi hade ingen aning. Vad vi kunde se verkade han vara vid god hälsa.

Det verkar som att detta inte var en riktigt omfattande operation; snarare skulle de bara in för att göra mindre reparationer. Enligt vad han har sagt är hela händelsen ganska fruktansvärd.

Tragiskt nog förlorade skådespelaren Bill Paxton sin kamp mot cancer vid 61 års ålder och dog efter operationen.

Paxton gick bort den 25 februari på ett sjukhus i Los Angeles. Han var mest känd för sina roller i filmerna “Apollo 13”, “Aliens” och “Titanic”.

Nu när hans död har utretts av medicinsk personal har en dödsorsak identifierats. På skådespelaren Bill Paxtons dödsattest står det att skådespelaren gick bort till följd av en dödlig stroke som inträffade vid hjärtoperationer på grund av problem som uppstått under ingreppet.

TMZ var det första mediet som rapporterade om skådespelarens bortgång efter att intyget offentliggjordes.

Bill Paxton var en amerikansk skådespelare och regissör som fick sitt fullständiga namn vid födseln, William Bill Paxton. Han är känd för sitt arbete i branschen.

Enligt hans födelsebevis föddes han den 17 maj 1955 i staden Fort Worth, Texas, i USA. Hans mor, Mary Lou, var en skogshandlare och hans far, John Lane Paxton, var en butiksägare. Han växte upp av sin mamma och pappa.

Bill paxton död

Den begåvade artisten gick på Arlington Heights High School för sin gymnasieutbildning och fortsatte sedan sina studier vid Richmond College, där han studerade filmskapande efter examen.

Bill gick också på New York University, där han arbetade mot en examen i skådespeleri.

Men efter två års studier bestämde han sig för att dra sig ur skolan och åka tillbaka till Los Angeles för att koncentrera sig på att etablera en framgångsrik karriär inom underhållningsbranschen.

Det är väl känt att Bill Paxton arbetade som scenagent för den välkände filmregissören Roger Corman så tidigt som 1974.

Det var vid denna tidpunkt som han erbjöds en liten roll i filmen Crazy Mama; Men den del han utförde som John är fortfarande obekväma.

Efter några års frånvaro från stora och små skärmar gjorde han comeback 1981 med roller i filmer som Stripes, The Butcher, Barker och Nightmare Maker.

Förutom sin roll i Terminator är skådespelaren känd för sin prestation i filmen Aliens, som släpptes 1986 och för vilken han nominerades till ett Saturn-pris i kategorin bästa skådespelare.

1990-talets decennium var också ganska fruktbart för skådespelaren, som hedrades med ytterligare ett pris för rollen han spelade i filmen Apollos 13.

Utöver detta kunde han få rollen som Brock Lovett i storfilmen Titanic, som släpptes 1997. Allteftersom hans karriär fortskred fortsatte Bill Parson att göra framträdanden i en mängd olika projekt,

och som ett resultat blev han en mycket eftertraktad skådespelare. Han är mest känd för sin huvudroll i komedin Big Love,

för vilken han fick många nomineringar för Golden Globe Award; han ansågs också för en Emmy Award-nominering för serien Hatfield & McCoy.

Det är också fascinerande att lära sig att Bill Paxton var en passionerad sångare och att han och hans kompis Andrew Todd Rosenthal bildade bandet Martini Ranch 1982.

Bill paxton död
Bill paxton död

De gjorde detta tillsammans. De släppte sitt första album, som fick namnet Holy Cow, någon gång 1988, men bandet gjorde det

By sehzuka