Mon. Oct 3rd, 2022

Bianca ingrosso gravid /\ Bianca Ingrosso har på sistone släppt antydningar om att hon nyligen har gått igenom en svår tid.

Bianca ingrosso gravid
Bianca ingrosso gravid

I det senaste avsnittet av sin dokusåpa, Wahlgrens värld, diskuterar Bianca den dolda graviditeten och förklarar hur hon kom till det svåra valet.

Bianca Ingrosso har på sistone släppt antydningar om att hon nyligen har gått igenom en svår tid. I det senaste avsnittet av sin dokusåpa,

Wahlgrens värld, diskuterar Bianca den dolda graviditeten och förklarar hur hon kom till det svåra valet.

Bianca berättar för sin mamma Pernilla Wahlgren att hon väntar i ett avsnitt av programmet som nu finns tillgängligt på streamingsajten D-play men som ännu inte har visats på tv.

Bianca hävdar att hon är beredd att ta på sig rollen som förälder, men att hennes sambo Philippe inte är intresserad av att göra det.

“Phillipe har bestämt att han inte vill det. Och jag ville inte berätta för någon för jag har inte bestämt mig än, och sedan ville jag inte berätta för någon för jag vill inte vara en som börjar…

Bianca säger till sin mamma, Pernilla, att hennes pappa “verkligen inte vill nu.”

Efter att avsnittet gjordes tillgängligt att se på D-play, har Biancas hängivna fans visat henne mycket kärlek och stöd.

Bianca uttrycker sin tacksamhet till alla sina fans genom att posta ett meddelande på sin Instagram Story.

“För er som har tillgång till D-play och har sett avsnitten som hölls från offentlig visning, jag har ett meddelande till er. “Tack för ert stöd och de fina kommentarerna som ni har delat med er, säger Bianca.

Hon hävdar att det är första gången i hennes liv som hon är nöjd med nyheten om ett graviditetsbesked.

Bianca fortsätter med att säga att hon hade för avsikt att filma Phillipes svar om det visade sig att de skulle behålla barnet om det hade varit deras plan hela tiden.

Men Phillipe kom hem ungefär en kvart senare, och när han gjorde det hade han redan sett det positiva graviditetstestet som jag hade gömt.

i min resväska innan jag ens hade en chans att berätta för honom. Och enligt Bianca Ingrosso blev det inte en enda bra respons.

Bianca ingrosso gravid

Bianca hävdar att hon är osäker på vad hon ska göra i situationen. Ändå säger hon att hon “absolut måste göra abort.”

– Måste, du får inte. Du får ta beslutet, och det är din kropp. Pernilla Wahlgren förklarar att det samtidigt är ett val som de två kom fram till tillsammans.

Enligt Bianca Ingrosso, “Det har varit mycket mer utmanande än vad jag förväntade mig att det verkligen skulle vara.”
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit i ett på-igen, off-again-förhållande i ett stort antal år; ändå, efter varje separation,

har de hittat tillbaka till varandra och har nu ett förhållande när den här artikeln skrivs.

Trots all deras lycka verkar Bianca och Phillipe vara extremt nöjda i sin relation just nu, och det verkar som att de inte verkligen lever helt åtskilda från varandra.

Bianca Ingrosso har precis avslöjat att hon genomgick en abort. Publiken fick möjlighet att följa debatten som kring valet i avsnittet av “Wahlgrens värld” som sändes veckan innan.

Men det var inte ens i närheten av att vara den fullständiga sanningen, säger Ingrosso på Instagram.

För att citera Wahlgrens Värld: “Det som sänds på Wahlgrens Värld för närvarande är, som alltid, en bråkdel av vad som verkligen händer hemma i verkligheten utan kameror.”

Hon fortsätter med att förklara att äktenskapet gick igenom en tuff patch, att graviditeten var oplanerad, men att valet gjordes gemensamt trots att det var oplanerat.

Det är av största vikt att betona att jag inte på något sätt tvingades att göra någonting, och att Philippe och jag kom fram till vår slutsats tillsammans.

Det är också väsentligt för mig att klargöra att valet inte gjordes eftersom ingen av oss “kände sig redo” att ta nästa steg i processen.

Vi båda tror att vi var beredda att ta på oss uppgiften att bli föräldrar, men tyvärr, på grund av olika situationer, var vi inte redo att göra det tillsammans samtidigt.

Som ett resultat av att Phillipe inte tror att de är redo att bli föräldrar och att deras relation inte är lämplig för barn, kände sig Bianca överväldigad när hon bestämde sig för att påbörja processen att bli mamma.

När det gäller vårt förhållande borde vi ha kommit mycket längre. Om denna graviditet inte fungerar som en väckarklocka för oss båda att göra förändringar till det bättre,

Bianca ingrosso gravid
Bianca ingrosso gravid

vad är då egentligen syftet med en väckarklocka? Hon sa, “Och om detta inte kommer att göra det möjligt för oss att växa närmare varandra, hur ska vi då göra det när vi inte har barn?”

By sehzuka