Tue. Oct 4th, 2022
Axel schylström flickvän
Axel schylström flickvän

Axel schylström flickvän /\ Axel Schylström och Malin Halvardsson blir föräldrar för första gången i sommar.Den glada nyheten lades ut på Instagram.

“Det är svårt att förstå att det är en man i min flickvän nu”, skrev ett sms från en fortfarande levande pappan till Expressen. Axel Schylström, 28, och Malin Halvardsson, 29, som tävlade i “Idol” 2015, har i en video på Instagram avslöjat att de väntar barn.

I videon ser jag allt från en gravid kvinna till en ultraljudsbild och en gravid kvinna på bild. Det “verkar lite malplacerat”, skrev Axel Schylström i ett sms till Expressen.

Det faktum att det finns en människa i min flickvän just nu är oerhört betydelsefullt. “Men jag kan tydligt se det där jag står”, sa han.

Dessutom säger han till dem att de ska vänta på en liten dotter.Om allt går enligt planerna kommer “Hon anländer” i början av juli, skrev han.

För några år sedan återförenades Axel Schylström och Malin Halvardsson. Första gången han tävlade i Melodifestivalen var kärleken stöttad 2017.

Det råder ingen tvekan om det: Axel Schylströms framträdande framträdande är en slam dunk, säger Malin till Expressen om sin uppträdande.

När sommaren är slut kommer två att bli tre.Axel Schylström och Malin Halvardsson, parets dotter, väntar sitt första barn.I en Instagram-video presenterar artisten sig själv och sin familj.

“Ska bli fantastisk kul”, skrev han till tidningen Aftonbladet.

Axel Schylström, 28, och Malin Halvardsson, 29, blir de första föräldrarna till Idol och Melodifestivaldeltagaren.

En video som artisten lade upp på Instagram berättar historien om den glada nyheten att “Känns fortfarande ganska överkligt, men kommer att bli exceptionellt bra”, som artisten säger till Aftonbladet i en intervju.

Barnet planerar att anlända i början av juli, enligt vad han säger till kungen:”Det blir en liten sak.”

När Axel Schylström slutade på femte plats i “Idol” i TV4 dog han 2015. Melodifestivalen debuterade för två år sedan med låten “När ingen ser” som han gick vidare till Andra chansen med.

Det blev en liten paus där. Axel Schylström dog efter att ha genomgått ett tuffingrepp för konstnären.

Eftersom Flickvännen är en missbrukare tvingar han honom att gå i behandling varje dag, men han har nu förmågan att bryta sitt missbruks bojor.

Den 25-årige konstnären Axel Schylström miste livet 2012 efter att han klättrat upp på toppen av ett torn och drog 16 000 volt genom fingrarna. Han fick elektricitet.

Från och med nu har han genomgått ett antal operationer, och i januari bestämde han sig för att genomgå ytterligare en.

Axel schylström flickvän
Axel schylström flickvän

Från och med i morse har operationen återupptagits. Det här är inte första eller sista gången. Det har gått mer än fem år och en femtiotal operation sedan dess, skrev han på Instagram.

Då hade Olyckan mer än bara ytterligare en brännskada i ansiktet, utan också en muskel- och nervskada. Efter operationen hoppade han på kryckors i sju dagar, men nu när sommaren har kommit har han fångat dem.

Även om allt verkar bra tänker jag fortsätta min rehabilitering. Axel säger att det kommer att hända i varje situation.

Han hävdar att operationen var stor och att tiden efter det var jobbig.

Det var mycket som behövde göras, och det är en betydande rehab, men nu har jag kunnat börja springa och träna så att det känns bra.

Det verkar nu som att allt går enligt planerna, och det finns fortfarande några oförutsedda komplikationer. De senaste dagarna har Malin Halvardsson, Axels mångåriga flickvän, varit en stor del av hans liv.

Han ser att jag inte slarvade. Varje dag plågas jag av ovningar, säger han och skrattar.

Att ha en tjej som just nu är specialiserad på gymnastik, avslutar Axel Schylström.Axel Schylström och Malin Halvardsson har blivit föräldrar till en babyflicka.

Hon kan för all del redan allt, skrev Axel Schylström i ett Instagram-inlägg.

Under Idolsäsongen 2015 tog sig Axel Schylström till final. Året därpå släppte han sin genombrottssingel “The Champion” och debuterade i Melodifestivalen 2017 med låten “När ingen ser.”

Axel Schylströms senaste musikkarriär är dock lite mer inriktad på honom.

I ett långt Instagram-inlägg avslöjar den 29-årige artisten att han har återknutit kontakten med sin sedan länge förlorade syster, Malin Halvardsson, och nu är “pappa till en liten flick”.

“Under några dagar efter det var jag pappa för den här lilla tjejen – och hon är tillbaka med allt. Jag hade absolut ingen aning om att jag skulle bli smäll av en kärlek. Axel Schylström skriver:

“Men jag hade rätt. I samma kärleksförklaring förklarar Idol-profilen hur svårt det var att hålla ett litet flimmer för första gången. Ett ögonblick i tiden som ingen någonsin har sett förut.

“Första gången hon gick på mitt bröst verkade det som om allt hulk i min närhet hade slitits isär.” Exakt. Det var en av de bästa ögonblicken i mitt liv. När han fortsätter att skriva: “Allt annat i världen känns nu särskilt illavarslande.”

“Vi är säkra på att vi kommer att köra tillsammans till Vansinne tiotusentals mil i framtiden. Hon var dock allt jag hoppades att hon skulle bli.

“Dessutom älskar jag det jag ska göra.” Axel Schylström tror att både nybörjaren bebis och flickvän Malin Halvardsson ser bra ut. Han innehåller också en lång hyllning till föräldrar och lärare som outtröttligt arbetat på gården, samt barnen själva.

Ett antal personer har kontaktat mig för att tacka och gratulera den lilla familjen som presenteras i detta blogginlägg.

Theoz, en artist i Melodifestivalen, skriver: “Grattis bäst av dig.”

Ah, det stämmer. Ta en titt på bebisbubblingen! Ett stort tack och ett stort nöje att ses igen!” skrev Sanna Nielsen.

Alice Svensson, den första tvåan i Idol, skriver “Grattttiiiissss.”

Vi vill hälsa våra nyaste medlemmar, Axel Schylström och flickvännen Malin, hjärtligt välkomna. Wow, vilket liv!

Det är absolut nödvändigt att Rysslands president Vladimir Putin pressar sin ansträngda regering att häva sanktionerna mot överföringen av rysk vapen.

På en presskonferens i Teheran efter samtal med iranska och turkiska ledare på tisdagen sa Vladimir Putin att trots det faktum att han kan tillåta försäljningen av ukrainska spannml, “är vi inte bundna av några restriktioner som rör leveransen av ryska spannml lyfts, ” han sa.

Förbudet mot ukrainsk stålexport har orsakat en global ekonomisk kris och har bland annat ställt afrikanska länder med höga stålpriser i fara på grund av det minskade utbudet.

Axel schylström flickvän
Axel schylström flickvän

By sehzuka