Tue. Sep 27th, 2022

Asllani pojkvän /\ Kosovo Asllani, som kommer från Sverige och för närvarande spelar för AC Milan, är en fotbollsspelare.

Asllani pojkvän
Asllani pojkvän

Hon har en lång och framgångsrik professionell karriär bakom sig, efter att ha spelat för flera klubbar som Paris Saint-Germain, Linköping, Manchester City och Real Madrid.

Asllani, mittfältare för Sveriges A-landslag, har spelat i över 100 landskamper sedan 2008 och har gjort minst 27 mål i de mötena.

Hon tog en bronsmedalj vid EM 2013, en silvermedalj vid OS 2016 och en silvermedalj vid OS 2020 när hon tävlade för den nationella truppen.

Hon är nu fullt medveten om att det svenska landslagets yngre generation har gått vidare utan henne och att hon inte längre är en del av det. Snarare tvärtom, faktiskt.

Det kommer att ha gått tio år sedan jag gjorde mitt första framträdande för landslaget i september. Kosovo Asllani skrattar när han påpekar att det är äckligt att det hände för så länge sedan.

När Sverige tävlar mot Ukraina i en VM-kvalmatch nästa vecka blir Kosovo Asllani, som är 29 år, en av de viktigaste spelarna för de blågula i laget.

Efter ytterligare fem dagar går den sista och viktigaste matchen i VM-kvalgruppen. Mötet mot Danmark skulle visa sig bli avgörande.

Det har varit en lång väntan på grund av coronaepidemin, men fotbolls-EM 2022 för damfotboll har äntligen kommit. Kosovo Asllani, som senast spelade för AC Milan, är en av de mest spännande spelarna nu i det svenska landslaget.

Hon är känd som “Kosse”, och i ett Sverige som är besatt av att vinna guld är hon en av de mest kända stjärnorna.

På meritlistan har hon en rad imponerande prestationer, bland annat att vinna SM med Linköping FC och tillbringa många säsonger med topplag som Real Madrid och Paris Saint-Germain.

Vimmerbyboren och fotbollsspelaren är 32 år gammal, och följande ger all information du kanske vill veta om honom.

Asllanis mamma är från Gjakova, medan hennes pappa ursprungligen kommer från Kostova.

Hon visade sin tillgivenhet för Kosovo genom att göra målgesten känd som “den albanska dubbelhövdade örnen” när laget tävlade mot Ukraina i en fotbollsmatch.

Det var en dedikation till Kosovo, där jag är född och uppvuxen. Samtidigt skulle jag vilja ge lite något till mina syskonbarn som har lärt sig det.

Asllani pojkvän
Asllani pojkvän

De var hemma och kollade, så det var något av ett besvär för dem också. Detta hade inget med politik att göra, men eftersom det ägde rum under fotbolls-VM var det något anmärkningsvärt på grund av människorna de mötte.

Detta var en hyllning till mina syskonbarn och en hälsning till dem. Asllani sa till Sportbladet efter matchen att det var helt oplanerat och bara ett plötsligt beslut.

Kosovare har en bror vid namn Arment Asllani som fungerar som deras syskon.

Vi träffas i Linköping på ett lokalt kafé. Tveka inte att fråga Kosovo Asllani om den kommande kvalificeringen;

han är glad att prata om det och skulle vilja höra dina tankar om det. Gällande frågan om huruvida Sverige, som är lika med Danmark med lika många poäng, kommer att kunna kvala in till VM som hålls i Frankrike följande sommar.

Men, som är typiskt, övergår diskussionsämnet snart till något som är både mer substantiellt och mer betydelsefullt än bara förestående matcher.

Jag önskar att jag var en manlig spelare så att jag kunde ställa samma typer av frågor om strategi, hur man vinner spelet, våra motståndare och allt annat som de är…

För att uttrycka det på ett annat sätt, om vi inte uppmärksammar bristerna, vem kommer då att göra det?

Asllani från Kosovo diskuterar de svårigheter som hon och några av de andra spelarna i landslaget upplever. De arbetar för att kvinnliga fotbollsspelare ska ha lika möjligheter att lyckas.

Men när säsongen i USA hade avslutats i början av augusti 2010, återvände hon till Linköping FC för att börja spela höstsäsongen 2010. Därefter fortsatte Asllani att spela för samma klubb under hela säsongen. 2011 års kampanj.

Mellan åren 2007 och 2011 var han medlem i Damallsvenska laget för Linköping. Under den perioden deltog han i 69 matcher och gjorde 28 mål.

2011 tog han beslutet att byta lag. Den 13 december 2011 presenterades Asllani som ny spelare för den svensk-svenska rivalen Kristianstads DFF. Under säsongen 2011 slutade den här truppen på en sjunde plats totalt.

Asllani skadades i början av 2011, nämligen under våren. Det resulterade i att hon inte blev uttagen till det svenska landslaget som skulle tävla i VM i Tyskland 2011, trots att hon varit med i Sveriges A-landslag från slutet

Asllani pojkvän

2008 fram till början av 2010 och hade varit en del av truppen som hade tävlat i EM 2009.

Men som så ofta är fallet, svänger samtalsämnet i slutändan av till något som är både mer betydelsefullt och allomfattande än bara kommande matcher.

Det hade varit fantastiskt om vi hade fått samma typ av frågor som herrspelarna, som de om strategi, hur vi ska vinna matchen, våra motståndare och allt annat…

På samma sätt, om vi fattar beslutet att inte uppmärksamma de orättvisor som sker, vem kommer då att göra det?

Damlandslaget från Sverige tävlar just nu i fotbolls-EM i England, där de är baserade. Eftersom de fortsätter att tävla mot de andra tre lagen i sin grupp måste Sverige spela minst tre matcher.

De kommer att öppna turneringen med en match mot Nederländerna, som också är nuvarande världsmästare.

Därefter kommer de att tävla mot Schweiz, och sedan sist Portugal, som tävlar i turneringen eftersom Ryssland tvingades dra sig ur.

Det svenska landslaget är formidabelt, och landet placerar sig konsekvent högre på pallen vid internationella tävlingar.

Efter att ha tagit en 2-1-seger över England under VM 2019, slutade de på tredje plats totalt. Förra året lyckades de dessutom med att nå sitt mål att nå den sista omgången av den olympiska tävlingen.

Mästerskapsmatchen avgjordes till stor del av Sveriges prestation, men Kanada gick segrande i straffläggningen på grund av Sveriges fyra misslyckade skott. Asllani belyser organisationens långsiktiga mål för Europamästarna.

Kosovare Asllani, en anfallare för Sverige, hjälpte laget att vinna bronsmedaljen vid fotbolls-VM 2019, och hans namn är ett som många kommer att minnas efter ceremonin. Men säg ärligt, vad vet du om henne?

Vi har gett en sammanfattning av allt som finns att veta om den berömda fotbollsspelaren.

Det var en dedikation till Kosovo, där jag är född och uppvuxen. Samtidigt skulle jag vilja ge lite något till mina syskonbarn som har lärt sig det.

De var hemma och kollade, så det var något av ett besvär för dem också. Detta hade inget med politik att göra, men eftersom det ägde rum under fotbolls-VM var det något anmärkningsvärt på grund av människorna de mötte.

Detta var en hyllning till mina syskonbarn och en hälsning till dem. Asllani sa till Sportbladet efter matchen att det var helt oplanerat och bara ett plötsligt beslut.

Fotbollsspelarens hemland, Sverige, har en minst sagt mycket betydelsefull och betydelsefull position i spelarens hjärta. Det går inte att förbise den stolthet hon har över att spela för det svenska landslaget.

Åh Gud. Jag avgudar min familj och mitt hemland Sverige. Jag kan inte uttrycka hur tacksam jag är att de flyttade till det här området för att jag skulle kunna födas här.

Asllani pojkvän
Asllani pojkvän

I en intervju med Expressen sa Asllani, “Att spela för Sverige är något som jag är mycket stolt över och glädje över att göra.”

By sehzuka