Tue. Sep 27th, 2022

Anton ewald fru /\ De vägar som Anton och fru Victoria har tagit i livet har inte varit exakt desamma. Anton Ewald är ansvarig för spellistan, medan Victoria är mer mån om utseendet.

Anton ewald fru
Anton ewald fru

BH Perfection, ett medicinskt spa i Miami, sköts av henne, och hon fungerar som anläggningens chef. BH Perfection Inte bara i Miami, utan också i Las Vegas; därför reser hon ofta mellan de två platserna för att se till att allt fungerar bra, som Anton Ewald förklarar i en intervju; åh fortsätter:

För er som inte vet är ett medicinskt spa en anläggning som erbjuder en mängd olika hälso- och skönhetsbehandlingar, från massage till kosmetisk kirurgi.

Ja, vad det än kan vara, inklusive tandblekning, fillers eller annat du kan tänka dig. De är ansvariga för allt som kan anses vara förknippat med det.

På torsdagen meddelade den svenska artisten Anton Ewald, som är 28 år, för svenska tidningen Expressen att han och hans amerikanska fru Victoria Fajardo, som är 38 år, separerat.

Han sa detta i ett mejl där han också noterade att det hela beslutades i samförstånd.

“Ibland blir saker inte som du tänkt dig och livet tar dig till olika platser som får dig att falla isär.” Enligt ett mejl han skickade till Expressen, “Vi är fortfarande utmärkta vänner.

Jag önskar henne inget annat än det bästa, och jag vet att hon känner likadant för mig.”

Efter att Anton Ewald, 27, helt hade tappat kontrollen över sina känslor på scenen efter beskedet att han gått vidare till Melodifestivalens sista omgång fick han en stor överraskning.

Det hade gått två och en halv månad sedan han träffade sin fru Victoria Fajardo, som är 37 år och bor i Los Angeles i USA. Plötsligt fann hon sig själv stå i stugan som tillhörde hennes man.

Jag var helt omedveten, min käke föll och jag förblev i ett tillstånd av häpnadsväckande tystnad under större delen av en halvtimme; det var obegripligt att det verkligen hände.

Men självklart, erkänner han, var det varmt och inbjudande, och han fortsätter:

– Jag blev ganska förtjust och påverkad av det, och det var något som jag värdesatte väldigt mycket. Det föreföll mig som ganska trevligt.

Victoria Fajardo blev kvar i totalt fyra dagar innan hon fick åka hem.

– Vi åt pizza och myste. Anton Ewald flinar när han förklarar att de utnyttjade chansen att slappna av och umgås med varandra. “Vi gjorde vad alla kan föreställa oss att vi gjorde”, tillägger han.

Med tanke på att Anton Ewald bara är 27 år och Victoria är 37 år, tror du att åldersskillnaden har varit ett problem för paret?

Hur som helst, du har rätt. På ett konstruktivt sätt. Jag kan faktiskt inte komma på en enda dålig aspekt. Å andra sidan tror jag att jag hämtar mycket från henne.

Och jag tror att vi är en riktigt bra komplimang till varandra. Man skulle kunna tro att hon är “den gamla” bara på grund av sin åldersskillnad, men i vårt förhållande är det egentligen jag som är den som är gammal och sliten, medan det är hon som är fräsch och pigg.

Men det är roligt eftersom vi kompletterar varandra på ett riktigt bra sätt. Utöver det är jag skyldig henne mycket av min utbildning. Anton Ewald svarar Hant:

“Jag menar, ålder är bara en siffra, men det är också så att ju äldre man blir, desto mer kontroll får man”, och han fortsätter: “Det är också så att ju mer kontroll man får, ju äldre man blir.”

Anton ewald fru

Däremot tror jag att när man blir äldre så får man mer erfarenhet. Utöver detta ser jag till att hon har!

Hustrun fick komma in i logen eftersom hon är erkänd som Anton Ewalds stylist. Detta är anledningen till att hon fick tillträde.

– Jag går till henne för styling. För till hennes hjälp med kläderna hade vi inga problem. Hade det varit någon annan hade det inte fungerat.

Nu är det dags för honom att delta i den stora finalen i Melodifestivalen, och även om det är självklart att han vill vinna så är det primära målet att han ska ha kul under hela tävlingen.

Även om jag tror att det är det bästa roliga som finns, har jag en tendens att vara perfektionist eftersom jag känner ett behov av att göra rätt,

vilket gör att jag glömmer att njuta av det jag gör för att jag är så fokuserad på att göra det rätt. Mitt mål är att få lite motion,

ha kul och se hur saker och ting blir. Det är min förhoppning att tittarna ska uppleva samma glädje som jag.

För ungefär sex år sedan började Anton och hans fru Victoria Fajardo, som är 38 år gammal, kommunicera med varandra via Instagram.

Hon sa: “Kan jag behålla dig?” i ett direktmeddelande. I romantisk mening svarade han på meddelandet med ordet “Visst”.

Efter att ha dejtat i ett och ett halvt år innan till deras bröllop 2017 var de gifta.

Jag förutsåg inte att det skulle hända, och det gjorde inte hon heller. Vi blev båda överraskade. Det ägde rum ganska nyligen! Anton avslöjade senare för Hant att

två av dem hade varit riktigt nära från första början.

Anton ewald fru
Anton ewald fru

Under de senaste åren har de delat sin tid mellan att bo i Los Angeles och Miami. Där har Anton kunnat försörja sig genom att arbeta som musiker och modell.

By sehzuka