Tue. Sep 27th, 2022
Annika jankell pojkvän
Annika jankell pojkvän

Annika jankell pojkvän /\ Första gången Annika Jankell frågade Ronnie ström om hans förfäder blev han chockad när han hörde att han pratade om henne.Men det var för sent.


När han skulle åka för sista gången hade Annika redan planerat att pika sin pojkvän – ungefär lika gammal som hon var.


Annika Jankell, den 59-åriga journalisten och programchefen, har under många år varit en av Sveriges populäraste tv-personligheter. Hon gjorde sin tv-debut i programmet Listan.

Efter det har hon flyttat in i Bluffmakarna, en bit från Berns respektive Sommarvgen. När Annika var Nyhetsmorgon-programledare i det sexiga året kunde hon ses på tv i tv-rutan.

Félice Jankell och Happy Jankell är barn till Jankells skateboardåkare, Thorsten Flinck. De två döttrarna jobbar som skdespelare varje dag.

Filmen Tusen Gnger Stronger och Ted – för Kärlekens skalle är två sådana exempel på Happys engagemang i filmbranschen. Annika Jankell och Ronnie ström bor fortfarande efter åtta år med barn från sina tidigare hem.

Han bor i Lund och hon bor i Stockholm. När allt kommer omkring har de återfunnit sig i andras sällskap, och knogarna blir bara starkare. Annika hade svårt att minnas att hon är 14 år äldre än Ronny i början av året. Den äldre och klokare av de två, tror hon, är Han.

I samma ögonblick som Malou von Sivers frågade Annika vad hon tänkte när hon fick veta att hon hade en åldrandeförmåga vid 13 års ålder, svarade Annika:

– Jag tänkte på min ålder! Det var ett dumt drag, förklarar hon.

– När han berättade för mig att han bara var 30 eller något, tänkte jag: “Här bra, hur gammal är du?”. Jag kan inte sluta tänka på hur gammal jag blir när jag blir stor. Som ett resultat tog jag en lång paus, vilket inte hade någon effekt på henne, och hon fortsatte att prata.

När ett kompisgäng bestämde sig för att gå ut och äta sushi var det Annikas historia som var den första som uppdaterades.

Såvitt jag kunde se var det ingenting i närheten av rtalet som stack ut för mig. Ronnie minns exakt var de var för två år sedan och skrattar när de säger:

– Jag har aldrig fått frågan om min ålder. Det finns inga bevis för detta. Du är den mest barnsliga person jag någonsin träffat. Det är möjligt att träffa kvinnor så unga som 18 och kvinnor så gamla som 50, som båda kallas flickor. Det är ett sätt att tänka.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Låt oss höra det för nya Hänt-appen här!

Annika och Ronnie har varit tillsammans i 14 år.

Sedan dess har Annika Jankell och den 46-åriga veteranmusikern Ronnie ström slagit ihop sig ännu en gång. När Annika lyssnade på Expressens podcast, Livshjulet, sa han till henne att åldrande inte är något hon tänker på särskilt länge.

Annika jankell pojkvän
Annika jankell pojkvän

– Han är mycket äldre än jag, men vårt möte hade inte en sketch med äldre att göra. Enligt programledaren är han en bedårande liten själ och en enäggstvilling till sin mammas tvillingbror.

När tåget kom första gången stannade det i Annorlunda. D frågade nonchalant Annika om hennes lysande förflutna.

Vi stötte på varandra och jag fick veta att han var 14 år äldre än jag själv. Annika har tidigare berättat att jag druckit några års urin, men det är inte meningen; det är bara en utgångspunkt.

När Ronnies pojkvännen fylldes i år bestämde sig Annika för att dela med sig av en mindre bild på sig själv och pojkvännen. Innan hon skickade in artikeln skrev hon ett långt förklaringsbrev till sin 14-åriga systerdotter.

Vinstlottens år, ” Han är mer än bara en själsfrände, med händerna i händerna och en nyckel i munnen! Jag kan inte stå ut med Hans irrationella optimism och pessimism.

Hans hög- och lågnivåanalyser av hög- och låg får mig att vilja kräkas varje dag!”, skriver Annika och fortsätter:

På grund av hans unika personlighet, humor i en besynnerlig utgångspunkt, kommer jag att släppa honom.” Det faktum att han tittar på mig… trots all öl han dricker… är precis vad som kallas en “kärlek.” Ronnie ström har mitt hjärta.

Idag är din dag, och du är lika gammal som jag var när vi träffades första gången. Ronnie ström och Annika Jankell hade varit vänner sedan de var 13 år gamla. Ingen av dem försökte muttrar ett ord till den andre till allra första början.

På ett sätt är du äldre än mig, men jag har levt i 14 år längre, förklarar Annika Jankell, 59, för sin man Ronnie ström, 46, när de dyker upp på Malou von Sivers program Malou efter tio på TV4.

Paret är i skolan för att lära sig prata om sin relation. Annikas avslöjande om hennes ålder är att hon faktiskt ljuger om det för Ronnie i början av programmet. Både Annika och Ronnie uppträdde på en post-festivalfest efter Melodifestivalens Linköping turné 2008.

Ronnie, som är musiker, spelade gitarist i Frida Muranius låt Upp o hoppa, som han skrev tillsammans med sångaren. Annika jobbade då som radioreporter.

Det var svårt för mig att prata om hur vi träffades första gången eftersom jag tyckte det lät lite konstigt, men nu när jag är gammal nog kan jag prata om det, säger Annika.

En början fel var på Annikas sida när Ronnie kom dit.

I foajén på hotellet satt en radio och sände. Jag var tvungen att gå ut och ta en kopp kaffe med mina basingredienser, och jag såg den vackra kvinnan som jag tidigare känt igen, men inte hade en aning om vad hon hette, säger Ronnie.

När jag hörde att “det är hon som har barn med Torsten Flinck” var min första tanke att Torsten Flinck fick barn med René Nyberg. På grund av detta väntade jag till finalen i Stockholm och antog att René Nyberg skulle bli den klara vinnaren.

När Ronnie kom ut ur gömstället för att möta sin ogongodis och presenterade sig som Annika blev han förödmjukad, enligt Ronnie.

Annika och Ronnie kommunicerade via sms efter slutsignalen. Enligt Annika skrev de “sådan att tummen var bl” i en månad. Det tog lång tid för dem att komma till mejl och deras meddelanden var längre.

Vi lärde oss om varandra innan vi började dejta, säger Ronnie.

Paret har varit en källa till tvist i flera år. Ronnie bor i Lund, medan Annika bor i Stockholm. Dessutom har det gått 13 år sedan det hände.

Som ett resultat av sin omfattande forskning kan Malou von Sivers presentera ett brett spektrum av ämnen från stamcellsforskning till policy. Skärningspunkten mellan politik, medicin, sjukvård och kultur kommer att vara

Annika jankell pojkvän
Annika jankell pojkvän

By sehzuka