Tue. Sep 27th, 2022

Anna Book Son /\Antonio Toledano Ett minderårigt offer vittnade mot Book och tingsrätten fann honom skyldig till att ha våldtagit den unge.

Anna Book Son
Anna Book Son

Förhören genomfördes med Antonio Toledano Book, som föddes 2000 och är son till Anna Toledano Book och Roberto Toledano Lopez.

Antonio Toledano Book avslöjade att han och andra pojkvänner hade kommit överens om att “chill bent”.

De skaffade lite vin och ringde sedan till några av honorna. Bl.a. Emma, ​​Lea, Denice och målsäganden, som då bara var 13 år gammal.

Det påstås att ungdomarna gick till en plats där de drack alkohol, och en av de unga flickorna,

som bara var 13 år vid den tiden, blev så berusad att hon inte kunde ta hand om sig själv.

Muntligt samlag ska ha ägt rum mellan Antonio Book och flickan när han höll hennes huvud mot höften,

enligt vittnen. Antonio var fullt medveten om att flickan fortfarande var ett barn.

I linje med målsägandens yrkande ålägger tingsrätten Antonio Toledano Book att göra samhällstjänst under en period av nittio dagar och att betala ett skadestånd på hundra tusen svenska kronor plus ränta.

På grund av att han var under 18 år vid tidpunkten för gärningen är hans vårdnadshavare, Anna Book Toledano och Roberto Toledano Lopez, skyldiga att betala

skadeståndet solidariskt med honom upp till en femtedel av prisbasbeloppet, vilket motsvarar 8 860 svenska kronor jämte ränta.

Även Robin Nordlund, som är född 2001, åtalades för brottet men befanns oskyldig.

Framförandet av låten fortsatte tills den nådde sitt slut i finalerna nionde och andra, vilket gav den en poäng. Om den hade framförts 2016 hade låten “Himmel for tv” hamnat på fjärde plats.

(A Paradise Made for Two) Hennes låt drogs dock tillbaka från landslagets repertoar två dagar före semifinalen den 4 februari 2016,

på grund av att låten hade framförts av landslaget i 2014 års Eurovision Song Contest. Den vägledning som ingår i boken

“hulla flickans huvud ord sans hoft och utfort oralsex” erbjöds av själva boken. The om ålder val om medveten val.

Det är nästan ännu äckligare än att HAN skulle ljuga för att slippa skryta om någonting.

Annas avslöjande försvarsanförande att det är hon och familjen som äger lägenheten är i det fallet samma regel som sonen lärt sig att inte göra,

men det utvisar honom också som en lögnare eftersom det avslöjar honom som ett falskt vittne. Hur fungerar detta till hans fördel? Det är möjligt att familjen ska komma överens om en enda berättelse, som sedan alla ska fortsätta berätta.

Anna Book Son

När barnen ljuger för att de inte ska verka skrytsamma på bloggen som deras mamma, Book, skriver, är det något fel med situationen.

När du, Anna, föreslår att en tjej som har blivit våldtagen och som är 14 år ljuger om det, lägger du skulden inte bara på offret utan även på varannan kvinna som har blivit våldtagen.

Du ställer alla brottsoffer vars gärningsmän dömts i tingsrätten i vanrykte när du hävdar att du funnits skyldig i tingsrätten trots att det inte lagts fram några bevis mot dig.

Du gör så mycket skada för alla offer som ännu inte har slutat skylla sig själva trots att det är en lång process att gå vidare från det som hände.

Om du har varit med om något som får dig att tvivla på allt, som att bli våldtagen, är det sista du behöver att andra människor övertygar dig om att det du har gått igenom inte är verkligt.

Jag hoppas verkligen att du kommer till besinning, förstår vad du har gjort de senaste dagarna och ber om ursäkt till Anna, som bara är 14 år gammal.

Under de senaste dagarna har du orsakat en ung person känslomässigt lidande till följd av ditt beteende,

vilket aldrig är acceptabelt. Det finns inga motiveringar för orden du sa, men hon förtjänar åtminstone så mycket respekt från dig.

Och till dig 14-åriga flicka. Du är inte ansvarig för vad som hände, och det finns många människor som tror på dig och står vid din sida.

Jag är medveten om hur svårt det är, men lägg din uppmärksamhet på de människor som följer dig; de som kom före dig är till liten nytta. Du har så mycket styrka. Jag hyser stora förhoppningar om att inte bara A, utan båda ska bedömas skyldiga av hovrätten.

Och som en sista fråga skulle jag vilja rikta den till lagstiftarna i Sverige: hur många kvinnor kommer att behöva skrämmas, våldtas och misshandlas innan ni ändrar lagarna?

Hur många fler barn kommer att behöva växa utan sina mammor för att du äntligen ska förstå detta?

Anna Book Son
Anna Book Son

Hur många människor som har begått våldtäkt kommer du att släppa fri? Det är allt som finns tid för. Reformera rättssystemet.

By sehzuka