Tue. Sep 27th, 2022
Angelica Blick Pojkvän
Angelica Blick Pojkvän

Angelica Blick Pojkvän /\ Angelica Blick, en inflytelserik person i branschen, har avslöjat att hon och hennes exman, André Bnghäll, har bestämt sig för att gå åt varsitt håll med en ihållande bröllop över öronen.

Angelica Blick berättar att paret har kämpat länge och äntligen har accepterat att de måste avsluta sitt förhållande.

Med den hjärtskärande första raden, “Ibland, livet är inte som du trodde det skulle vara”, inleder hon uppsatsen. Fortsättning av Hon:

Mitt hjärta brister lite när jag skriver detta eftersom jag och André inte längre är tillsammans. Vi har kämpat länge, precis som många andra gör. Men vi vet båda att vi inte kan fortsätta att bo här.

Det här är inget som någon av oss skulle ha velat ha. Vi älskar varandra djupt och respekterar varandra djupt. Men det här är den verkliga affären”, skriver Angelica Blick.

Angelica Blick ber sina en miljon följare att lämna henne och hennes man ifred så att de kan ha lite tid för sig själva att be, och hon begär inga frågor om deras personliga liv.

Hon fortsätter med att förklara att hon behöver “tid att sörja och att komma upp på fötters igen.”Till och med André Bnghäll skriver om sitt beslut att avsluta saker i ett inlägg på sina sociala mediekonton.

Han skriver, “Ingen vet vad som kan hända i framtiden, men detta är ett ömsesidigt beslut som var extremt svårt att fatta men som, med lite tur, kommer att göra oss både lyckligare och närmare varandra.”

Jag önskar dig lycka till i framtiden och kommer alltid att bära med mig de trevliga minnen vi har haft under de senaste sju åren.

För 2021 planerade Angelica Blick och André att utbyta bröllopslöften.

Tidigare makar som försonades 2014 planerade ursprungligen att gifta sig 2020, men deras bröllop sköts upp till 2021 på grund av pandemin. De ursprungliga planerna har redan skrotats.

“Jag har tänkt berätta det här för dig ett tag, men jag känner bara inte för att dela det, och det har tagit oss ett tag att sortera igenom vårt beslut och våra känslor om det. Jag och Andy skulle unna oss själva i somras, och vi hade allt planerat och redo att åka.

För några veckor sedan avslöjade Angelica Blick på sin Instagram-story att paret hade tagit det svåra beslutet att skjuta upp sin smekmånad till nästa år (sommaren 2021).

Detta beslut var gjort mot bakgrund av aktuella händelser kring corona Det har gått några år sedan Angelica Blick och hennes pojkvän, André Bnghäll, träffade varandra 2014.

De skulle ge sig själva presenter sommaren 2020, men på grund av en utbredd epidemi flyttades firandet upp med ett år.

På grund av detta kom det som en chock när André en fredagseftermiddag informerade sina följare om att profilerna bestämt sig för att gå olika vägar. Allt borde ha beslutats enhälligt.

Angelica Blick Pojkvän

Ingen vet vad framtiden har att erbjuda, men detta var ett ömsesidigt acceptabelt beslut som var extremt svårt men som förhoppningsvis kommer att göra oss både lyckligare och närmare varandra.

Vänner, familj och fans visar sin kärlek till Angelica och André i kommentarsfältet.

Angelica gav henne också en berättelse där hon skriver att hon och Andre kämpade för deras förhållande men till slut bestämde sig för att de inte kunde fortsätta leva tillsammans.

Hon varnar också sina följare att inte ställa frågor utan att respektera gruppens beslut.Han fick sin första fiol på en kafferep när han var 20 år och 1964 skrev han in sig i Stockholms Kungliga Musikhögskolan för att studera klassisk altfiol.

Han gick först med i Kungliga Hovkapellet på 1970-talet och stannade där tills han gick i pension 2002. Han har också varit involverad i några lokala folkmusikgrupper samtidigt som han arbetat heltid, inklusive Rombo Spelmän och Herr T och hans spelman.

Zornmarken är Sveriges mest prestigefyllda folkmusikpris som delas ut till blivande traditionalister inom svensk musik.Juryns motivering lyder: “För mästerlig gestaltning och traditionsrikt spel av ltar frn Leksandsbygden.”

När Zornjuryn dök upp hemma hos mig med en blombukett blev jag helt överraskad och hade inte tid att invända mot att sitta på soffan med den guldsigillen. Självklart känner jag mig både stolt och ödmjuk, säger Alm Nils Ersson i ett pressmeddelande.

Märken delas ut enligt namnen Zorn i Svenska Folkdans Rong.

Vi älskar och respekterar varandra väldigt mycket, och ingen av oss hade någonsin förväntat oss att detta skulle hända. Angelica Blick säger:

“Men bluffen är den här.” Hon uppmanar också sina följare att behandla dem med värdighet och ge dem tid att sörja på sitt eget sätt. Till och med André Bnghall avslöjar uppståndelsen i ett Instagram-inlägg.

Ingen vet vad framtiden har att erbjuda, men det här är ett gruppbeslut som var oerhört utmanande, men jag hoppas att det gör oss gladare och smartare, som han skriver.

Jag önskar dig lycka till i framtiden och kommer alltid att minnas de underbara upplevelser vi delat under de senaste nästan sju åren.

Mitt hjärta brister när jag skriver dessa ord: “Vi är inte längre tillsammans. Vi har haft det tufft ett tag, precis som många andra människor.

Men vi är båda över det faktum att vi inte kan fortsätta leva på det här sättet Angelica Blick skrev i ett Instagram-berättelseinlägg att hennes förhållande till sin man hade varit ansträngt under lång tid och att de till slut insåg att de inte kunde fortsätta så här.

Det här är inget som någon av oss skulle ha velat ha. Vi älskar varandra djupt och respekterar varandra djupt. Men det här är den verkliga affären”, skriver Angelica Blick.

Dessutom ber hon sina följare att ge henne och hennes man utrymme att be.

nfluensaren skriver, “Nu behöver jag tid att sörja och komma upp på fötters igen.”Även André Bnghäll beskriver händelsen i ett Instagram-inlägg.

Ingen kan förutse framtiden, men ni två har kommit till ett beslut som var extremt svårt men som förhoppningsvis kommer att göra dig och mig lyckligare och närmare varandra.

Jag önskar dig lycka till i framtiden och kommer alltid att bära med mig de trevliga minnen vi har haft under de senaste sju åren.

När Angelica Blick och André Bnghäll blev tillsammans 2014 blev de ett par. Paret skulle byta gåvor under föregående sommar, men på grund av coronapandemon bestämde de sig för att skjuta upp ceremonin ett helt år.

Till vår stora dag vill vi att det ska finnas många skratt, leenden, dans och kul. Inte med begränsningar, sådana att ingen människa skulle vilja eller få komma på grund av kronan.

Angelica Blick skrev då på sitt Instagram-konto, “Vi vill inte att våra brollopbilder ska vara fulla med masker och män med handbilar.”

Angelica Blick Pojkvän
Angelica Blick Pojkvän

By sehzuka