Sun. Oct 2nd, 2022

Andreas Utterström Föräldrar /\ På grund av detta fick han en plats i SVT:s Gomorronsoffa: om du bor i Stockholm är chansen stor att du springer med Andreas Utterström där regelbundet.

Andreas Utterström Föräldrar
Andreas Utterström Föräldrar

Den här dagen följde NA med honom till Nora, där Andreas hade tillbringat sin barndom. En resa som inte riktigt var en promenad i parken tillbaka till samma plats.

Glittergemenskapen, läderhomosexuella och transpersoner strömmade alla ut på gatorna i Stockholm, Sveriges huvudstad, i går.

Under Pridefestivalen var det tiotusentals människor där för att se paraden, som liknade en karneval.

Människor som bar banderoller som sa “Stolta föräldrar till HBT-barn” drog stor uppmärksamhet till evenemanget när de var där.

Utöver det finns Ragnar Kristensson med.

Förutom att vara expert på kommunikation är Andreas Utterström producent av en podcast.

På grund av sin omfattande kunskap om amerikansk politik blir han ofta inbjuden att diskutera ämnet i Sveriges Radio, Svensk TV och TV4 i Sverige.

Hur kan jag införliva USA:s politik i min dagliga tillvaro i Sverige?

Andreas Utterström är expert på kommunikation och producerar poddar på fritiden.

Han är erkänd som en auktoritet i politiska frågor i USA och framträder ofta i Sveriges Radio, Sveriges Television och TV4.

Hur man tillämpar politik från USA till vardagen i Sverige

Andreas, tillsammans med de allra flesta andra kunniga individer, var säker på att Donald Trump inte skulle vinna presidentvalet 2016.
förtjäna det amerikanska folkets förtroende att styra landet som ett familjeföretag genom att vinna det på sina egna kasinon?

Andreas Utterström Föräldrar

Andreas föreläser om skillnaderna mellan amerikansk och svensk politik, varför politiska kampanjer i USA mer liknar showen “House of Cards,
” och hur man kan använda Trumps strategier från amerikansk politik för att bli en supermakt i sin vardag i Sverige. Andreas diskuterar också hur man kan använda Trumps strategier från amerikansk politik för att bli en supermakt i sin vardag i Sverige.

Och Andreas försörjer sig på sin undervisning. När han var hopplöst kär i sin kollega Emma använde han strategier från Bill Clintons presidentkampanj för att få tag i henne.

De har varit gifta i tre decennier och bor nu tillsammans med sina barn.

Jag åker nu i Noras bil på vägen till hennes hus. Jag har Andreas Utterström som sitter bredvid mig här. Sedan sist jag såg honom har han inte förändrats alls.

Därefter, när han först började sitt arbete som journalist på NA. När vi räknar bakåt kommer vi till slutsatsen att tjugo år har gått. Hans namn och utseende är nu välkänt även bland dem som inte läser National Geographic.

Han refererar till sig själv som en “amerikansk politisk nörd”, vilket är en korrekt beskrivning. En position som ibland för med sig inbjudningar att gästspela i radio- och tv-program i egenskap av auktoritet i ämnet.

Det tjänar dig inte bra att sväva, men det tjänar dig väl att ta bort det direkt.

Nej, Andreas hade aldrig någon stark anknytning till Nora, staden där han tillbringade sin pojkedom.

En som är särskilt ihågkommen minns kanske krönikan som Andreas skrev i slutet av 1990-talet.

Den som målade upp en bild av Nora som var allt annat än smickrande, utifrån den så kallade Jantelagen och Andreas uppfattning om att han förtrycktes för sin individualitet.

På stenmuren där borta satt morfar och jag då och då. Han brukade säga åt oss att kolla när bilarna “körde ihop”,

vilket bokstavligen betyder när de kraschade in i varandra. Efter det bestämde han sig för att han behövde lite tid för att vila och återhämta sig. Morfar jobbade som vaktmästare i kyrkan.

Vi diskuterar händelserna som ägde rum under vår vistelse i Komet, bland annat inbrottet på Noraredaktion och på Nojesredaktionen i Örebro.

Mitt enda mål i livet var att jobba med journalistik. Att skriva har alltid varit en av mina favoritaktiviteter, och jag har alltid varit fascinerad av hur saker fungerar bakom kulisserna.

Det behöver inte handla om ovanliga saker utan kan handla om vad som helst. Hur man bygger något som Noraglas, till exempel.

Andreas Utterström Föräldrar
Andreas Utterström Föräldrar

Eftersom det var så behändigt tog vi oss ner till Café Strandstugan där vi nu tar en paus för att ta lite glass. Valet av Andreas är hasselnöt. Samma som det har varit de senaste trettio åren.

By sehzuka