Sun. Oct 2nd, 2022

Anders bagge förmögenhet /\ Anders Bagge är kompositör, författare, musiker och skivproducent. Han och Peer Astrom utgör den musikaliska duetten Bagge & Peer. Han har skrivit och producerat låtar för artister som Celine Dion, Madonna och Jennifer Lopez.Han och hans affärspartner Christian Wahlberg är välkända inom musikbranschen som grundarna av det internationella musikproduktionsbolaget Murlyn Music Group AB, som de etablerade i Stockholm 1998. Bagge hade en stark vilja att samarbeta med Janet Jackson. Bagge var medlem i banden Legacy of Sound och Ruff ‘N’ Redy under sekelskiftet.

1997 grundade Anders Murlyn Music, ett produktionsbolag som fick internationell berömmelse med sitt arbete med den amerikanska popgruppen 98 Degrees (till vilken han skrev texter och övervakade inspelningssessioner). Han har också skrivit och producerat låtar för artister som Madonna, Janet Jackson, Santana, J.Lo, Nick Lachey, Jessica Simpson, Céline Dion och Enrique Iglesias. Sedan dess verkar det som om Anders Bagges ekonomi har stabiliserats.

Det är nu sex företagsengagemang han är en del av och enligt Alla bolags uppgifter är de värda drygt 5,5 miljoner kronor.Enligt Skatteverkets register tjänade Anders Bagge totalt 107 kronor för beskattningsåret 2020.Han hade också ett överskott på 151 246 kronor i kapital.

Fakta och bio om Anders bagge förmögenhet

  • Bagge har suttit i Idol-juryn tillsammans med Laila Bagge och Andreas Carlsson säsongerna 2008, 2009 och 2010, och tillsammans med Laila Bagge och Alexander Bard säsongerna 2011–2015.
  • Pelle Lidell kom med i juryn även det året.
  • År 2006-2007 Anders Bagge komponerade bland annat temamusiken till det svenska kriminaldramat Beck.
  • 2008 komponerade han partituret till den svenska filmen Tomtar och troll.
  • 2007/2008 öppnade han Dreamhill Studios, en kombination av Khabang-studion och Murlyn Music Studios inrymda i specialbyggda kvarter i anslutning till hans bostad i Ekerö kommun.
  • 2009 deltog han i initiativet Made in Sweden tillsammans med Andreas Carlsson och Laila Bagge i ett försök att hitta två skivartister att spela in ett album med dem.
  • Kim Fransson och Janet Leon lokaliserades av dem.


2010 återförenades Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson som bandet Play i den svenska musikshowen Made in Sweden.Bortsett från det var han med och producerade Azerbajdzjans bidrag i Eurovision Song Contest 2010, när landet slutade på femte plats.2011 sjöng Bagge “Du elsker mig” tillsammans med den danska sångerskan Medina.Han hade med sig hampa och odlade den också.
2012 tävlade han som Ekerös ledare i den svenska reality-tv-serien Körslaget och slutade på femte plats.
Bagge Dreamhill Music Academy, en skola för framtida låtskrivare och musikproducenter, etablerades i rnsköldsvik 2013.

Sommaren 2016 var han tillsammans med sin ex-flickvän Laila Bagge värd för pilotavsnittet av TV3-reseprogrammet Bagges Bagage, och han är för närvarande med i den Sjuan-baserade dokumentärserien Bagges Homeless Dogs.Han deltog även i Hela kändis-Sverige bakar 2017 på TV4, och han medverkade i ett avsnitt av Kanal 5-programmet Arga snickaren VIP i februari 2016. Under 2018 går Bagge ihop med sin syster Johanna Lind i Sjuan-serien Cirkus Bagge.Tittarna i Sjuans “Cirkus Bagge” har kunnat följa parets resa till altaret, och resultatet ser ut att bli lyckligare än de någonsin varit.


Bagge kan uppleva vissa fysiska förändringar som ett resultat av giftermålets metod.Sarah Johanssons “Idol”-profil var en återgångspresent sedan ett tag tillbaka.Efter parets jakande svar till varandra bestämde de sig för att inte byta bröllopsringar.Istället undvek de ögonkontakt genom att låta tatuera in varandras namn på ringfingrarna, enligt Expressen.Bagge hävdar nu i pressen att han försökt få en tigertatuering över sitt namn.Men resultatet blev inte vad han förväntade sig.


Därför tänker han ta bort tatueringen permanent med hjälp av laser.Jag försökte göra den här bättre, men tyvärr gick det inte.Nu måste jag göra mig av med allt här; Jag måste lasa bort det hela så att det blir vitt.Det här är definitivt min tidigare make.Du borde inte må dåligt över att inte slå henne.Men på grund av detta har jag gjort en tiger i dess ställe, som Anders Bagge förklarade för Expressen.Anders Bagge, som varit i ett förhållande med Laila Bagge, tog 2012 avstånd från Sarah Johansson.

Anders bagge förmögenhet

By sehzuka