Sun. Oct 2nd, 2022
Alvaro Estrella Föräldrar
Alvaro Estrella Föräldrar

Alvaro Estrella Föräldrar /\ Jakke Erixson, Jon Bordon, Loren Francis och Kristofer Ostergren skrev avsnittet “Sovrum” i sitt bidrag till 2014 års tävling.

Han vann sin första semifinal i Malmö, men han gick inte vidare till finalen och slutade på en låg plats.

Dessutom har Estrella varit dansare i Melodifestivalen i ett antal år. Till Danny Saucedos musikvideo “Amazing” dansade hon 2012.

Tillsammans med Mendez framförde han låten “Vamos Amigos” i Melodifestivalen 2020.

Second Chance-omgngen tillät lten att tävla i finalen, där han slutade på åttonde plats med totalt femtio poäng.

Han vann Melodifestivalen 2021 med låten “Bailá Bailá”, som han sjöng den 20 februari 2021, och han var fast besluten att gå vidare till omgången “en annan chans”, där han vann sin duell och kvalificerade sig till finalen.

Hans sista prestation den 13 mars 2021 resulterade i att han tog en tolfte plats med totalt 26 poäng.

Han skickade in låten “Suave” för behandling i Melodifestivalen 2022. Han tävlade i Heat 2 den 12 februari 2022, och hans prestation gav honom en plats i semifinalen.

Den 5 mars 2022 gjorde han en annan föreställning, men han kunde inte nå finalen.

Hans förfäder reste hela vägen från Chile för att vara där för sin debut som artist, och de var häpna.

De hade blivit misshandlade, men jag övertalade dem att titta på sista raden: “Det minsta du kan göra är att lyfta på Hakans tassar. Jag hör honom säga: “Efter det här finns det en annan värld”, medan han fortsätter att tala.

Problemet löstes på samma sätt som det gjordes. Jag är dock nöjd med resultatet av mina förfrågningar, så det är goda nyheter för mig. Även om det verkar som att du inte har gått någonstans, finns det mer i livet än bara detta.

Alvaro Estrella och Méndez hade en välkänd dansrutin när de tävlade i Melodifestivalen. Niklas Arleryd, som bodde på Paradise Hotel, och Lamin Holmén, Zara Larssons fästman, var bland de misstänkta.

Victoria Pérez, Alvaro Estrellas fästmö, var också ett pars oföddabarn på den tiden.

Under sitt möte med SVT erkände Alvaro Estrella och Méndez att de var bland de flera som dök upp på scenen. Det var möjligt att det bara var två sexpersoner närvarande, men de agerade som om det fanns eftersom en av dem var gravid.

Alvaro Estrella Föräldrar

Victoria Pérez, Alvaro Estrellas fästmö, var också ett pars oföddabarn på den tiden.

Under sitt möte med SVT erkände Alvaro Estrella och Méndez att de var bland de flera som dök upp på scenen. Det var möjligt att det bara var två sexpersoner närvarande, men de agerade som om det fanns eftersom en av dem var gravid.

Victoria Pérez har, liksom Alvaro, tidigare upplevt dansens värld. Hon har deltagit i en mängd olika musikevenemang, inklusive Melodifestivalen, Eurovision och All-Song Contest på den internationella scenen.

Sedan dess har Victoria arbetat med en mängd olika musiker och har skickat in låttexter till Melodifestivalen.

Alvaro Estrellas flickvän, Alvaro Estrella, är fortfarande på scenen med honom när “Baila baila” börjar. Nyheten om Sedonas framtid kommer att presenteras för oss i morgon.

Svenske sångaren och artisten Alvaro Raul Estrella Zapata (född 14 augusti 1980) har deltagit i Melodifestivalen tre gånger (2014, 2020 och 2021), med målet att välja ut den svenska sektionen för Eurovision Song Contest.

Jakke Erixson, Jon Bordon, Loren Francis och Kristofer stergren komponerade “Room” åt honom 2014.

Inför Danny Saucedos “Bedövning” 2012 har Estrella under en längre tid blivit en framträdande plats som artist i Melodifestivalen-utmaningen. Han uppträdde med Mendez på låten “Vamos Amigos” under Melodifestivalen 2020. Melodin sprang till slutet av tidchansrun och slutade på 11:

e plats, med totalt 40 uppmärksamheter. Han blev intresserad av Melodifestivalen 2021 när låten “Baila” framfördes den 20 februari 2021 och han uppfyllde alla sina krav för “andra chansen” (en annan möjlighet).

Han har inte avslöjat något om sitt personliga liv eller sin familjs. Han var ett populärt val bland allmänheten i fredagens genreavsnitt.

Men för Alvaro Estrella, 33, var det inte slutet på vägen. Han landade på en sjätteplats efter ett kaotiskt offentligt framträdande inför sändningen.

I frånvaro av Myggan gjorde de tekniska svårigheterna att jag inte kunde höra min egen röst. Visst är man mer medveten om detta, men jag försökte göra det bästa av situationen, säger han.

Hans föräldrar, som hade flugit in från Chile för att närvara vid Sonens debut, befann sig i lokalerna.

Men jag väntade på att de skulle komma tills de blev besvikna “Ta med dig Håkan när du kommer tillbaka den här gången. Det finns en annan värld utanför den här”, säger Han med en suck.

Så här var det. – Så här var det. Men jag är nöjd med mitt beslut. Det är lite konstigt att han inte gick längre, men det finns mer än bara detta här.

Den 20 februari framför Alvaro Estrella sin låt “Bailá Bailá” i Melodifestivalen. Lten beskriver sig själv som “en sexig latino feelgood latte med mycket glitter och kraft!”

Alvaro Estrella Föräldrar
Alvaro Estrella Föräldrar

Alvaro är ett populärt val på många musikfestivaler. Artister som Danny Saucedo, Eric Saade och Mns Zelmerlöw kan spåras tillbaka till honom.

År 2014 markerade hans debut som oberoende artist med singeln “Bedroom”, och år 2020 såg han honom återgå till Mendez och låten “Vamos Amigos”, som bar honom hela vägen till mållinjen.

Vamos Amigos”-stjärnan Vicky Perez dansade med gruppen förra året. Där var hon, lång och stolt med sina föräldrars pojke. I år är Vicky fortfarande dansare när Alvaro intar scenen.

Jag måste ha varit deras föräldrar. Under en intervju med hela familjen fick LOPPI veta om svårigheterna med att vara pappa – och hur de arbetar för att förena sina privatliv och familjeliv.

Jag bestämde mig för att inte spendera det här året med honom eftersom han bara är några månader gammal.

Mot bakgrund av vad som händer i världen just nu, det är säkrare för honom och hans föräldrar att titta på oss via tv.

Lyssnar du på musik och spelar den för Daniel Hemma?

– Han är uppslukad av musik och sång när han är här. Vi mixar mycket, men det blir mycket Marvin Gaye, Michael Jackson, R&B från 1990-talet, latinamerikansk musik och svenska favoriter som Ted Gärdestad och Monica Zetterlund till exempel.

Du arbetar inom musik- respektive utbildningsområdet. Vad skulle du förvänta dig om ett av dina barn ville bli artist?

Alvaro Estrella Föräldrar
Alvaro Estrella Föräldrar

By sehzuka