Tue. Sep 27th, 2022

Alexandra Lazic Längd /\ Den svenska volleybollspelaren Alexandra Lazi är en internationell idrottare.

Alexandra Lazic Längd
Alexandra Lazic Längd

Samtidigt som sin identiska tvillingsyster, Rebecka, började Alexandra Lazi sitt yrkesliv på Svedala VBK. Därefter gick systrarna till Riksidrottsgymnasiet (RIG) i Falköping för att få sin utbildning.

Dessutom var de lagkamrater för det svenska landslaget tillsammans. Tvillingarna gick med i RC Cannes-laget som tävlar i den franska Premier League 2012.

Alexandra Lazi har lett sin klubb till flera segrar i både ligan och cupen vid flera tillfällen. Den yttre anfallaren flyttade till ett lag som tävlade med Volero Le Cannet i ligan 2016.

Hon var medlem i VBC Voléro Zurich-laget som vann både schweiziska mästerskapet och cupen under säsongen 2017/18.

Därefter ryckte hon upp sitt liv och flyttade till Nilufer Belediyespor i Turkiet. Hennes kontrakt med tyska mästarna Allianz MTV Stuttgart undertecknades officiellt 2019. År 2020 gick Lazi med i KS DevelopRes Rzeszów, som låg i Polen.

Även om tvillingsystrarna Lazic från Skne’s Arlov har spelat volleyboll professionellt de senaste nio åren, var det inte förrän deras pappa gick bort 2017 som deras karriärer började ta fart på ett betydande sätt.

Stuttgart – Alla som ansvarar för att sätta ihop ett nytt lag är medvetna om de potentiella farorna.

Och det faktum att det tar lite tid att odla ett lag. Allianz MTV Stuttgart, klubben som vann klubbens första mästerskap i sin historia, har lagt till nio nya spelare under sommaren.

i hopp om att vara ännu starkare under andra halvan av säsongen, när allt har ordnat sig och besluten är tagna.

Detta kombinerades med förhoppningen om att bli ännu starkare än de var under första halvan av säsongen.

Detta hopp har ännu inte beviljats, och det är oklart om klubben kommer att ge sig själv ytterligare mästerskap i julklapp eller inte.

Julen närmar sig med stormsteg. En sak som dock kan sägas med säkerhet är att saker och ting går extremt bra i jämförelse med vad som förutsågs vid det här laget.

Alexandra Lazic Längd
Alexandra Lazic Längd

Inför Bundesligasäsongens viktigaste match, som kommer att äga rum på lördag klockan sex, ligger MTV-laget för närvarande på första plats .

i tabellen, med SSC Schwerin i jakten, och leder också sin Champions League-grupp (med goda utsikter att ta sig till kvartsfinal igen).

Dessutom gick Stuttgarts damlag vidare till mästerskapsspelet i cupen; det var inte mycket annat som kunde vinnas under den första halvan av säsongen. Detta beror på en rad olika faktorer.

Även utan att glänsa kunde Allianz MTV fortfarande dominera första setet. Med ett solidt antagande och en betydande mängd förstaplaceringstempo ökade Stuttgart gradvis men säkert sin ledning i poäng.

Så fort Cansu Aydinogullari började sin serveserie mitt i straffet stod det alldeles klart att detta straff bara kunde tilldelas Juliet Lohuis och hennes team.

När den andra tekniska time-outen rullade runt hade ledningen redan utökats till fem poäng, och Suhl kämpade för att hålla jämna steg med pressen från bland annat Stuttgartserven.

Och i anfallet var det Alexandra Lazic, mer än någon annan, som gav poäng till Stuttgart. I slutet av meningen var Stuttgart åtta poäng före, och ställningen var 25:17.

Detta berodde på ett anfallsskott från Suhls diagonala anfallare Teresa Patockova, som seglade långlina snävt i kontakt. En underhållande avledning med siffror på sidan:

Under spelet tävlade spelarna med siffrorna 17 (Bruns) och 17 (Aydinogullari) mot varandra i den centrala passet.

I mitten av Liberas försvar stod spelarna som bar siffrorna 6 (Tauchert) och 6 (Cesar) mot varandra “virtuellt”. Men det var slutet på parallellerna mellan de två lagen när de tävlade på planen…

I Stuttgart väntas attackspecialisten avlasta diagonalanfallaren Krystal Rivers, som också är en av hennes allra bästa vänner. Krystal Rivers och hon har en nära vänskap.

Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer ett lag bestående av två personer från USA att tävla i Stuttgarts volleybollliga samt CEV Champions League.

På grund av reglerna kommer nykomlingen inte att kunna delta i DVV Cup-finalen som snart äger rum. Hon skulle ha varit tvungen att tävla i en cupmatch för de schwabiska kvinnorna för att tjäna detta.

“Vi är extremt extatiska över att kunna ta en spelare av den här kalibern till Stuttgart. Eftersom den första delen av säsongen inte har gått som vi hade hoppats på när det gäller skador,

kände vi ett behov av att vidta åtgärder på rätt sätt borta. Eftersom Simones slutmål är att tävla på högsta möjliga nivå i Europa, kunde vi komma fram till en fördelaktig affär med henne.

Under de kommande veckorna kommer vi att få en bättre uppfattning om hur hon kommer att fungera som en attack.

ng-specialist med Roosa Koskelo, Alexandra Lazic och Celine Van Gestel, som utgör vår försvarsbar.

Ändå är vi övertygade om att hon var ett lyckligt fynd för oss, och vi ser fram emot att spela fler spännande spel med henne.

Den nya säsongen har inte ens börjat ännu, säger Kim Renkema, som är chef för sportevenemang.

Athanasiou, Giannis Athanasiou: “Vi är överlyckliga över att Simone har bestämt sig för att göra Stuttgart till sitt hem.

Förutom att hon har en underbar personlighet och en vilja att anstränga sig mycket, har hon extremt effektiva offensiva förmågor.

Vi har spenderat en betydande summa tid att undersöka marknaden, och våra resultat får oss att tro att det är den mest gynnsamma möjligheten för oss.

Efter Channons skada har Celine och Alexandra spelat alla sina matcher hittills utan att ta paus, och de har gjort ett utmärkt jobb i var och en av dem.

Som ytter kommer Simone att ge oss fler alternativ för både matcherna och träningen, vilket är en stor fördel. Vi är glada över att Simone snart kommer till Stuttgart!

Att försöka uppnå ett gemensamt mål med spelare som kommer från så många olika länder och kulturer kan vara utmanande och lika givande “Detta är enligt mästarnas sportchef,

som kommer att tävla i cupspelet på SAP Arena i Mannheim klockan 16.30 på söndagen.. Renkema fortsätter, med en glimt i ögat, med att säga:

”Att vinna en titel med det här laget skulle göra mig ännu mer stolt.” Trots att det finns frågor som dyker upp.

När det kommer till att bli framgångsrik spelar det ingen roll vem du spelar, så mycket är säkert. Men i händelse av att det går snett,

behöver man inte ha identifieringssiffror? Och vad säger det om ditt sätt att arbeta med unga att ditt team är fyllt av legionärer?

Även om hennes namn inte genererar särskilt många resultat på Google och hon inte har någon egen sida på Wikipedia, är hon fortfarande känd i staden som kändismärket Cannes.

Alexandra, som är 21 år, exemplifierar termen “okänd kändis”. Enligt den svenska idrottsstjärnan som intervjuades av Sportbladet, “Självklart lever jag ett väldigt speciellt liv.”

Alexandra Lazic Längd
Alexandra Lazic Längd

By sehzuka