Mon. Aug 15th, 2022

Alexander skarsgård flickvän; Under sin tid i Hollywood sägs Alexander Skarsgård ha dejtat minst ett dussin välkända damer, baserat på vad vi är medvetna om.

På listan finns ett antal andra kända kvinnor, inklusive Katie Holmes, Margot Robbie och Alicia Vikander.

Hans senaste förhållande som var känt för allmänheten var med modellen Alexa Chung. Under 2015 fanns det fotografier tillgängliga på Alexander och Alexa som håller varandra i hand.

Efter en period på två år bestämde sig paret för att skiljas åt. Det rapporterades i E News att en källa sa att parets hektiska scheman var orsaken till förhållandets bortgång.

Alexander gav senare sin egen kommentar om uppbrottet, där han lyfte fram det faktum att han inte “ville göra upp”.

LÄS MER Om hur kungliga älskarinnor kommer fram och avslöjar allt här.

Alexander Skarsgård vill ha någon – men ingen svensk

– Jag tror inte att jag någonsin skulle kunna nöja mig med en annan person och säga: “Du är okej, nu ska vi skaffa en familj.” Min känsla för romantik går utöver det. Alexander avslöjade för Women’s World 2019 att hon har rutiner där hon varit nöjd men som hon inte är nöjd med. Efter det går många människor igenom fruktansvärda skilsmässor.

Det är å andra sidan självklart att han vill ha en dam i sitt liv. I samma intervju nämner Alexander att ett av hans mål i livet är att få en stor familj precis som den han kommer ifrån.

Men inte alla kvinnor är värda att ta hänsyn till. Alexander har inget intresse av att dejta svenska kvinnor trots att han skulle vilja ha en partner.

Jag tror att det kommer att vara en kvinna från Storbritannien. Jag visste från en mycket ung ålder att personen jag skulle sluta med skulle vara från Storbritannien. Det finns något att säga om sättet att tänka. Det är något med det brittiska sättet att leva som resonerar med mig. Under den tiden citerades Alexander Skarsgård som sa: “De gör narr av sig själva på sin egen bekostnad på ett sätt som jag verkligen beundrar.”

Det är inte klart om Skarsgård gifte sig med en britt eller inte, även om rykten säger att han gjorde det. Sedan 2019 har skådespelaren inte lämnat några uppdateringar eller kommentarer angående hans romantiska liv.

Den genomsnittlige svenskens romantiska liv är minst lika fascinerande som hans eller hennes yrkesliv.

I den aktuella säsongen av HBO:s populära serie “Succession” gestaltar Alexander Skarsgård rollen som en IT-miljardär som har ett stort sinne för att göra lönsamma affärer. Hollywoodsvensken är het som en potatis, och genom åren har han blivit kopplad till en mängd fantastiska kvinnor. Han är lika känd som en potatis.

Han har varit mystiskt återhållsam och fåmælt om sitt romantiska liv, men nu kommer lite oväntad information.

I sin podcast med titeln “Inte din mamma” gör journalisten Sanna Lundell, 43, påståendet att skådespelaren Alexander Skarsgård, 42, har ett förhållande med skådespelerskan och regissören Tuva Novotny, 42.

Det antyds till och med att de två har dejtat i ett antal år vid det här laget.

Medan Sanna Lundell och hennes sambo Mikael Persbrandt, 58, arbetade tillsammans med inspelningen av Lars von Triers nya serie “Riket Exodus” fick Sanna kännedom om kärleksnyheterna som rapporterats om henne. Alexander Skarsgrd och Tuva Novoty kommer båda att synas i pilotavsnittet av tv-serien som snart kommer att finnas tillgänglig på Viaplay.

Det är fortfarande riktigt roligt att trots att vi har diskuterat det faktum att de är ett par vid flera tillfällen, att de har varit tillsammans i ett antal år och att de i princip är två av våra mest kända kändisar på internationella scenen, ingen skriver om det. Enligt Expressen kommenterar Sanna Lundells poddkollega och väninna Ann Söderlund, 49, i det senaste avsnittet av podden att hon tycker att det är “så udda”.

Ann Söderlund avslöjar dessutom var de konversationer som Tuva Novotny personligen deltog i:Under tiden som jag spelade in min cameo i “Bonusfamiljen” hade jag ett samtal med Tuva om detta ämne, och hon svarade med att säga: “Jag vet inte varför det är så, eftersom vi har varit tillsammans i ett antal år”, enligt Ann Söderlund.

Det skulle vara intressant att se om Hollywoodsvensken och hans flickvän bestämmer sig för att vara mer offentliga om sin sunda relation i framtiden.

By sehzuka

Leave a Reply

Your email address will not be published.